زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
آوررررررررررررررررین راوی جوووون
من هنوز اوایل فصل 4 هستم... فردا هم خونه نیستم ... فکر کنم تا آخر هفته آینده تموم بشه:smiliess (11):

ghasedak69

New member
خل شدم امروز از دست زیرنویس فارسی آخرم درست نشد....
باید برم تافل بگیرم بعد بیام قسمت دوم فیلم رو ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:New (6)::j58r36j3gcr4suxymup
همه سایت ها رو هم باز کردم هر دستوری دادند موقع اجرا اونو نمیاره ...آخه این چه وضعیه ؟؟؟:smiliess (2):

ainazhz

New member
سلاااااااااااااااااااااام
اوووووول
مامان و معنی زندگی رو تموم کردم
کی تمومش کرده دستش بالا
814719_gqdy6lcanbisdd2g.gif
789619_springsmile.gif

http://freesmile.ir/smiles/814719_gqdy6lcanbisdd2g.gif افرینن راوییییییییییییی من اشالله شنبه تموم میکنم . الانم خونه نیستم. فردا هم میریم گشت و گزار و تفریح و جنگل نوردیییییییییییییییییی

rawy

New member
خل شدم امروز از دست زیرنویس فارسی آخرم درست نشد....
باید برم تافل بگیرم بعد بیام قسمت دوم فیلم رو ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:New (6)::j58r36j3gcr4suxymup
همه سایت ها رو هم باز کردم هر دستوری دادند موقع اجرا اونو نمیاره ...آخه این چه وضعیه ؟؟؟:smiliess (2):

قاصدک جان بیا اینجا برام توضیح بده چی کار کردی

rawy

New member
نیازی نبود تموم بشه, قرار بود 5 شنبه بیایم نظرمون رو بگیم

aylinn

New member
سلام دوستای گلم من این چند روز خیلی کار داشتم برای همین نمیتونستم بیام دوشنبه میریم شمال تایکشنبه اونجاییم البته اونجا به نت دسترسی دارم اگه وقت کردم حتما میام سرمیزنم.
متاسفانه کتاب مامان رو تا فصل 2 خوندم:riz513:

ainazhz

New member

آیناز من قبول نمی شم
165821_Laie_91A.gif

از کجا معلوم شاید قبول شدی
165821_Laie_91A.gif

راوی چرا فکر کردی با این درصدا و با این رتبه من قبول میشم خواهد جان..تو ام درصدات تقریبا تو مایه های من بود پس امیدم به علومه.
172821_578321_Laie_91B.gif

من رفتم جنگل نوردییییییییییییییییییییییییییییی بایییییییییی بایییییییییییییییییی

کاش این اتفاق نیفته واسم تو جنگل
407419_450tp2u.gif

rawy

New member

راوی چرا فکر کردی با این درصدا و با این رتبه من قبول میشم خواهد جان..تو ام درصدات تقریبا تو مایه های من بود پس امیدم به علومه.
172821_578321_Laie_91B.gif

من رفتم جنگل نوردییییییییییییییییییییییییییییی بایییییییییی بایییییییییییییییییی

کاش این اتفاق نیفته واسم تو جنگل
407419_450tp2u.gif

اون من نیستم که دارم به تو امید می دم, اون تویی که داری به من امید می دی, از خودت بپرس :black_eyed::New (6):
راستی تو شهرستانم زدی؟ کجاها رو زدی؟

fanoosi

New member
سلام راوی جونم:28:
خوبییییییییییییییییییییییییی؟
چه خبر؟
دلم برات تنگ شده بود...
راستی ....همسرم دائم پای لپ تابه و داره به کارهاش می رسه...نمیتونم مامان رو بخونم....چیکار کنم؟:wacsmiley:
خوش به حالت که خوندیش...

fanoosi

New member
خورشت بادمجان با مرغ

مواد لازم : برای 4-5 نفر
•8 تا 10 بادمجان متوسط سرخ کرده
•1-2 قاشق چایخوری نمک
•500 گرم گوشت مرغ
•2-3 قاشق پیاز داغ
•2 قاشق چایخوری گرد لیمو
•2 قاشق چایخوری زردچوبه
•2-3 قاشق رب گوجه فرنگی
•1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
•2 -3 لیوان آب

طرز تهیه:
1- پس از ریختن روغن و حرارت دیدن آن، به مقدار لازم پیاز خرد شده اضافه میکنیم تا سرخ شود و وقتی کمی طلایی شد روی آن زرد چوبه می ریزیم.(یا اگر از قبل پیاز داغ آماده کرده اید میتوانید آن را در ماهیتابه بریزید)
2- سپس 2 الی 3 قاشق رب (بسته به مقدار مرغی که بعدا اضافه خواهید کرد) اضافه کرده و تفت می دهید.
3- بعد از سرخ شدن رب، مرغ تکه تکه شده را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم (حدود 4 دقیقه سرخ شود) سپس 3 لیوان آب جوش در آن ریخته و بعد نمک مورد نیاز را اضافه میکنیم، سپس به میزان دلخواه گرد لیمو، دارچین و فلفل سیاه اضافه میکنیم ( من ادویه کاری هم ریختم...آخه عاشقشششششم!) بعد مواد را هم زده و وقتی جوش آمد شعله ی گاز را کم میکنیم و درب ماهیتابه را میگذاریم تا به مدت 25 دقیقه الی 30 دقیقه بپزد.
4-(بچه ها تو مرحله ی قبل من به سلیقه ی خودم 6 یا 7 تا گوجه فرنگی هم داخلش خرد کردم....آخه گوجه فرنگی خیلی دوس دارم و خوشمزه هم شد!!)
5- بعد از نیم ساعت، بادمجان های سرخ شده را روی مواد میچینیم و دوباره دارچین و گرد لیمو می زنیم و بعد از 5 دقیقه میچشیم تا اگر احتیاج داشت باز هم گرد لیمو یا نمک اضافه کنیم
6- حدود یک ربع الی 20 دقیقه با شعله ی کم میذاریم تا خورشت جا بیوفتد.
7- نوش جااااااااااااااااااااااااان
پ.ن : 1- برای تهیه ی گرد لیمو: لیموعمانی را شکسته، هسته های آن را گرفته و با استفاده از آسیاب برقی به صورت پودر در میآوریم.
2- دارچین این غذا را فوق العاده خوش طعم میکند...کلا دارچین طعم بادمجان رو از این رو به اون رو میکنه...

rawy

New member
سلام راوی جونم:28:
خوبییییییییییییییییییییییییی؟
چه خبر؟
دلم برات تنگ شده بود...
راستی ....همسرم دائم پای لپ تابه و داره به کارهاش می رسه...نمیتونم مامان رو بخونم....چیکار کنم؟:wacsmiley:
خوش به حالت که خوندیش...

سلام عزیزم
شکر
شما خوبی؟
دلتنگی که چه عرض کنم رسما هیچکی نیست :sadsmiley:
اشکالی نداره, یه روز جمعه است تو بقیه روزها رو هم وقت داری
من چندیییییییین تااااااااااااا کار ریخته بودم دور و بر خودم نمی دونستم کدومو باید انجام بدم
ترجیح دادم اونایی که نیمه کاره مونده تمومشون کنم, دو سه تا کتاب دیگه رو گذاشتم دم دست بخونم, وقتی زیاد می شن عملا هیچ کاری نمی کنم

fanoosi

New member

سلام عزیزم
شکر
شما خوبی؟
دلتنگی که چه عرض کنم رسما هیچکی نیست :sadsmiley:
اشکالی نداره, یه روز جمعه است تو بقیه روزها رو هم وقت داری
من چندیییییییین تااااااااااااا کار ریخته بودم دور و بر خودم نمی دونستم کدومو باید انجام بدم
ترجیح دادم اونایی که نیمه کاره مونده تمومشون کنم, دو سه تا کتاب دیگه رو گذاشتم دم دست بخونم, وقتی زیاد می شن عملا هیچ کاری نمی کنم

خداروشکر عزیزم
آره....بچه ها اغلب سرشون شلوغه این روزها...
منم تازه سرماخوردگیم خوب شده تونستم یه کم به خونه ام برسم امروز!
بقیه روزها هم اگه سیستم رو بهم بده خوبه...آخرش دعوامون میشه!!:25r30wi:
پرند که همیشه بود...چرا نمیاد دیگه؟
بقیه بچه ها....قاصدک...آیلین...123 عزیز...آیناز...الی و بقیه ی دوستای گلم کجایید؟

fanoosi

New member

ممنون, مخصوصا به خاطر فوت های کوزه گریش :thumbsupsmileyanim:
تقریبا همون خورش بادمجونه فقط با مرغ, درسته؟

قابلی نداشت عزیزم...ببخشید دیر شد!:riz513:
آره تقریبا همونه...
ولی دارچین و گرد لیمو برای طعمش در حد یه معجزه اش!!! اینو جدی میگم...

eliii

New member
سلاااااام دوستان کدبانو ، جاتون خالی بود کوه ، واااااااای چقدر دلم خورش بادمجون خواست . دوستان خونه قاصدکی خوش گذشتااااا. حالا بریم خونه فانوسی خورش برامون درست کنه

ainazhz

New member

اون من نیستم که دارم به تو امید می دم, اون تویی که داری به من امید می دی, از خودت بپرس :black_eyed::New (6):
راستی تو شهرستانم زدی؟ کجاها رو زدی؟

اره عزیزم . کاشان کرمانشاه زنجان ... اخر هم زاهدان اما این اخریو نمیرم

ainazhz

New member
سلاااااام دوستان کدبانو ، جاتون خالی بود کوه ، واااااااای چقدر دلم خورش بادمجون خواست . دوستان خونه قاصدکی خوش گذشتااااا. حالا بریم خونه فانوسی خورش برامون درست کنه

سلام الیییییی
منم امروز جنگل بودم جاتون خالییییییییییییییییییییی بود دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا