زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
مرسی عزیزم نظر لطفته....
راوی از ذوق خوراکی ها و غذاهای خوشمزه ی قاصدک جون دلش طاقت نمیارد بشینه. فکر کنم خوراکیارو برد خونه همه رو یه دفعه خورد.....
بارلی جوونم ایشالا شما دوستای گلم امسال انستیتو قبول میشید منم سال دیگه میام پیشتون همدیگرو میبینم......

نه من که می خواستم بمونم, کلاه قاصدکم ازش قرض گرفته بودم
728219_night.gif

آیلین هی گفت موتورمو بدجایی گذاشتم دزد می بره, تازه روش سیستم بستم
مام مجبور شدیم برگردیم خونه

rawy

New member
خب همه رو خوندم
سلااااااااااام صب همگی بخیر
امروز یه عااااااااالمه کار داریم
مامان مونده :14:
123 عزیز و آیلین جون دلمون براتون تنگ شده :sadsmiley:

بارلی

New member
سلام راوی جون . خوبی عزیزم ؟ لطف می کنی لینک کتاب مامان و معنی زندگی را برای من بزاری ، پیداش نمی کنم ...:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بارلی

New member
مرسی بارلییییییییییی جون. امضام و خودمم دوس دارم. انرژی مثبت میده. و نشون میده یکم بیخیالم...
در مورد ظاهرم عر چی بچه ها گفتن درسته عزیزم...
ااااااااااااااااوووووووووووووووووووووو پس صدا شمام باید خوب باشه. صدا من والا خوب نیست . چون یکم نازک و بچه گونس فکر کنم بچه ها خوششون اومده....
:rolleyessmileyanim:
[/QUOT
بله .............بخصوص زیر دوشیش یه چیز دیگست :smiliess (13)::smiliess (13):

بارلی

New member

اقا به من تهمت نزنید من فقط الویه خوردم
تو چمدونا از غذاهای فریزر و مربا و ... بود که بین من و قاصدکه :rolleyessmileyanim:
پس بیخود نبوده من گرسنه پا شدم نگو قاصدک جونم زنبیلشو قبل ما گذاشته :13: دفعه دیگه باید با موتور ایلین جون بیام :riz481:

ghasedak69

New member
وااااااااااااای راوی چه خلاقیتی داری... به نظر من شما هم رویکرد قصه درمانی رو شروع کن...:smilies-azardl (113

rawy

New member
وااااااااااااای راوی چه خلاقیتی داری... به نظر من شما هم رویکرد قصه درمانی رو شروع کن...:smilies-azardl (113

:25r30wi: باشه
ولی اون به قد توت درمانی ارزش نداره چون نظریه اش که مال من نیست, ولی سعی می کنم اسمش رو از قصه درمانی تغییر بدم بذارم "خاله درمانی" (به خاله بازی اشاره داره) که به اسم خودم ثبتش کنم :a2d3::bunnyearsmiley:

ghasedak69

New member

:25r30wi: باشه
ولی اون به قد توت درمانی ارزش نداره چون نظریه اش که مال من نیست, ولی سعی می کنم اسمش رو از قصه درمانی تغییر بدم بذارم "خاله درمانی" (به خاله بازی اشاره داره) که به اسم خودم ثبتش کنم :a2d3::bunnyearsmiley:

عااااااااااااااااااااااااااالیه.... بهت تبریک می گم

ghasedak69

New member
من همچنان با زیرنویس فارسی مشکل دارم....:65d6a5d6s:
فیلمی که دوبخشه قسمت دومش رو چیکار کنم که زیرنویسش درست بشه....:(50)::33:

rawy

New member
من همچنان با زیرنویس فارسی مشکل دارم....:65d6a5d6s:
فیلمی که دوبخشه قسمت دومش رو چیکار کنم که زیرنویسش درست بشه....:(50)::33:

قاصدک جان اگه تو همون تاپیک رو نگاه کنی توضیح دادم
اینکار یه کم سخته ولی اگه مجبور باشه و دیگه فیلمو دانلود کردی , حیفه که پاکش کنی و دوباره بری دانلود کنی
با کلید های شیفت و ][ می شه زیر نویس رو جلوتر یا عقب تر برد, یا اینکه سرچ کنی و زیر نویس دوتایی مناسب با خود فیلمی که دانلود کردی رو پیدا کنی (اگه باشه)
این تنها راهیه که من بلدم (شاید راه دیگه ای هم باشه) :smiliess (12):

fanoosi

New member
اسم پرند جان رو که میشنوم هم یاد ایرج می افتم
همه باهم بخونیم:
من یه پرندم
آرزو دارم تو یارم باشی
من یه خونه ی تنگ و تاریکم
کاشکی تو تو بیای چراغم باشی
(اینجا از چراغش آدم یاد فانوسی می افته، جات سبز که نه فانوسی بلکه پرنور:smiliess (3):)

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:چه باحالهههههههه!!!!

fanoosi

New member
شاید تکراری باشه اما تصویر من هم از فانوسی عزیزم شبیه اواتارش هست ، به خصوص فرم نگاهش زیر اون عینک به من حس خوبی میده ، قدشون متوسط وزن هم اگر یه کم مراقب سلامتیشون بیشتر باشند شاید متوسط بمونه ، اخ اخ داره سخت میشه کاش از نظر بچه ها یه کپی بر میداشتم الان بدردم می خوردددددددد می تونستم تقلب کنم ، برم موتور ایلین جون و قر ض بگیرم یه دور تو تاپیک بزنم :riz481:

سلام بارلی جونم
خوشحالم که به جمعمون پیوستی عزیزم:28:
قدم 167 هست...از وزنم نپرس چون به خاطر این کنکورهای اعصاب خرد کن یه کم اضافه وزن دارم...البته این مدت کمی وزن کم کردم!!:4d564ad6:

ainazhz

New member
به نظرم آیناز یه دخمل خوشگل...مهربون...پرتلاش...شوخ طبع...با جنبه....با معرفت...و شیطونه...
اواتارشم خیلی باحاله...بهم انرژی میده
از نظر ظاهری هم فکر کنم قد بلند و لاغر...رنگ پوست سفید...چشمای قهوه ای...و شیک پوشه

درسته آیناز جونم؟
سلام فانوسییییییییییییی جونم

قربونت برم من که از خدامه همشونو تایید کنم :4d564ad6: اما واقعا از همشون یه کمی دارم
.ظاهرم اما زیاد قدم بلندم نیست 1.66 وزنمم 58 یا 59
مرسییییییییییی دوستم

bittta

New member
بچه ها خوب هر کی عکسش بذاره همه همدیگر بشناسیم ..چه کاریه این همه تصویرسازی:4d564ad6:

م منتظر

New member
:riz481:اینقدر نگید توت درمانی! توت درمانی! آخه کدوم خاصیت درمانی رو داره این توت که اینقد میگید توت درمانی!!!!!!!!!!! اصن ببینم کدوم توت رو میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :5:
استغفر الله. یه خورده به این معده بدبخت استراحت بدید، اصن اکسیژن درمانی کنید بعدش درس خوندن خیلی فاااز میده هااااا!!!!!!!!!!!!
برید درس بخونید، نشنیدید که میگن النظافت من الایمان!!!!!
پس برید درس برید درس بخونید:tsimuzpzwoap1t9y3o7
درس میخونید یا بازم حدیث بیارم؟؟؟؟؟؟:riz277:
وای ببخشید من دوباره پالختی و بدون اجازه دویدم تو بحثتون.
عذر خواهی:-(

fanoosi

New member

فانوسی جون نگران نباش
چون اکثر این 64 نفر بچه های با میانگین بالا هستند که همش نگرانن که چی می شه قبول می شن یا نه
اونایی که درصداشون پایین تره که میگن اصلا چرا شرکت کنیم (مثه من)
بنابر این الات رتبت در رقابت با بچه ها قویه
تازه اگر باز یه آدم مشکل دار بین همین رتبه ها اختلال ایجاد نکرده باشه
شک نکن که قبولی عزیزم :riz304:

راوی جونم
ممنون از همدلیات عزیزم...خیلی آرومم کردی:thanks:
البته اینم باید در نظر بگیریم که خیلی از بچه های قوی شهرستان از وجود این سایت بی خبر هستند....
هر چی خدا بخواد...
بازم ممنووووووووووونم عزیزم:(40):
انشالله همیشه موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا