مرسی عزیزم حتما این کار و می کنم اما شما به راوی جون چیزی نگو :ad54ad:نوش جوونت بارلی جون... انشالله دفعه بعد زودتر بیا شمام با چمدون بیا....
مرسی عزیزم حتما این کار و می کنم اما شما به راوی جون چیزی نگو :ad54ad:نوش جوونت بارلی جون... انشالله دفعه بعد زودتر بیا شمام با چمدون بیا....
فدات شم عزیزم ، نگران نباش عزیزم با این کارنامه درخشان فعلا هستیم در خدمتتون :13:مرسی عزیزم نظر لطفته....
راوی از ذوق خوراکی ها و غذاهای خوشمزه ی قاصدک جون دلش طاقت نمیارد بشینه. فکر کنم خوراکیارو برد خونه همه رو یه دفعه خورد.....
بارلی جوونم ایشالا شما دوستای گلم امسال انستیتو قبول میشید منم سال دیگه میام پیشتون همدیگرو میبینم......
به شدت در حال مبارزه با خودم هستم تا خوابم نبره و فصل 3 مامان رو تموم کنم.:smiliess (9):
اما تصور من از اینازززززز. ، من همیشه فکر میکردم ایناز یه دختر ریزه و ظریف مهربون صبور درسخون و البته خیلی خنده رو
در مورد آیناز بانو هرچی میام فکر کنم همش گفته های بچه ها میاد تو ذهنم...
قد بلند و خوش اندام... شیک پوش و خوش صدا .... سهلگیر در کارها و....
اما در مورد ایناز عزیزم ابتدا اینکه امضاشون و دوست دارم بخصوص .... نقطه هاش و.... یه مقدار اواتارشون من و یاد psychology 123 عزیز می اندازه ، در مورد ظاهرشون ...چی بگم که حداقل نصفش درست باشه شما هم اجازه بده یه دور بزنم ببییییییییییییینم چی می تونم از پست های بچه ها کش برم به نام خودم ثبت کنم ....... خب اگر صداشون هم خوب باشه که می تونم با شون یه گروه کر زیر دوشی راه بندازممممممم:riz481:
تصورم درباره پرند خیلی شبیه اواتار اول واقعا فکر میکردم چشم درشت و سبز و خیلی چهره معصوم
البته که زیبا هستی دوستی
من الان حسودیم شد به ایناز و پرند
مرسی بارلییییییییییی جون. امضام و خودمم دوس دارم. انرژی مثبت میده. و نشون میده یکم بیخیالم...
در مورد ظاهرم عر چی بچه ها گفتن درسته عزیزم...
ااااااااااااااااوووووووووووووووووووووو پس صدا شمام باید خوب باشه. صدا من والا خوب نیست . چون یکم نازک و بچه گونس فکر کنم بچه ها خوششون اومده.... :rolleyessmileyanim:
ایناز صدات خوبه انقد فروتن نباش....من چی بگم صدا جیغه....
باید خواننده شی...فانووسی که مکتب توت درمانی رو اداره میکنه .تو هم اواز درمانی رو راه بنداز...
چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟
فانوسی جون نگران نباشسلام پرند جونم
19 بین 64 نفر....
لطفا منو شطرنجی کنید!!:13:
ببخشید که بی خبر اومدم. اما اینطوری که شما آیناااااااااااااااااا ااااز رو کشیدید که آدم یاد هایده نمی افته!!!!!!!!!!
آدم یاد داریوش رفیعی می افته.
آینااااااااااااااااااااااااااااز
کجایی که از غمت ناله میکند راویه وفادار
کجایی که بی تو شد دل اسیر غم بیتا بی تو بیکار
چه دیدی از من، حبیبم آیناااااااااااااااااااااااااااااااااز
که دادی آخر فریبم آینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز.
وای نفسم گرفت
امیدوارم منو ببخشید. دیدم زنگ تفریحه، بی اجازه اومدم:
اسم پرند جان رو که میشنوم هم یاد ایرج می افتم:smiliess (3):
همه باهم بخونیم:
من یه پرندم
آرزو دارم تو یارم باشی
من یه خونه ی تنگ و تاریکم
کاشکی تو تو بیای چراغم باشی
(اینجا از چراغش آدم یاد فانوسی می افته، جات سبز که نه فانوسی بلکه پرنور:smiliess (3)![]()
منو ایناز میرفتیم م و س س ه واسه ازمون ارشد علوم اونجا با هم اشنا شدیم....
دوستااان اگر اجازه بدید من برم فردااا ساعت ۷ قرار دارم با دوستام برم کوه
و اما در مورد پرند عزیزم ، اولش که یه خانم مومنه ، با یه اواتار روحانی و امضا یی که دیدنش به من ارامش میده ، مهربون و مودب و مهمون نواز چون منو به مهمونی قاصدک جون دعوت کردین گرچه تا رسیدم راوی جون چمدوناش و پر کرده بود ما بشقابمون نصفه موند یادم باشه تو مهمونی بعدی حتما این کارشون و جبران کنم:13: بابا پرند جون عکس و می دادید ما هم یه نگاه بندازیم نصفه شبی اینقدر فسفر نسوزونیم.........:idea_majidonline: