زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
مرسی عزیزم نظر لطفته....
راوی از ذوق خوراکی ها و غذاهای خوشمزه ی قاصدک جون دلش طاقت نمیارد بشینه. فکر کنم خوراکیارو برد خونه همه رو یه دفعه خورد.....
بارلی جوونم ایشالا شما دوستای گلم امسال انستیتو قبول میشید منم سال دیگه میام پیشتون همدیگرو میبینم......
فدات شم عزیزم ، نگران نباش عزیزم با این کارنامه درخشان فعلا هستیم در خدمتتون :13:

ghasedak69

New member
خواهش می کنم بارلی جووون... در خونه ما همیشه بازه.... شما ببخشید من یادم رفت مستقیم دعوت کنم

ghasedak69

New member
به شدت در حال مبارزه با خودم هستم تا خوابم نبره و فصل 3 مامان رو تموم کنم.:smiliess (9):

ainazhz

New member
اما تصور من از اینازززززز. ، من همیشه فکر میکردم ایناز یه دختر ریزه و ظریف مهربون صبور درسخون و البته خیلی خنده رو

الللییی جون سلام عزیزم...
ظریف که نه زیاد .معمولیم.. اما صبور و خنده رو رو خوی اومدییییییییییییییییییییییییی . خیلیم مهربونمممممممممممممممم .. چقدر از خودم تعریف کردم
46219_ni6qd8cj0nttk7t5.gif

ainazhz

New member
در مورد آیناز بانو هرچی میام فکر کنم همش گفته های بچه ها میاد تو ذهنم...
قد بلند و خوش اندام... شیک پوش و خوش صدا .... سهلگیر در کارها و....

:25r30wi: تقصیر بیتا و پرند که صدامو لو دادن فداشون شم....:25r30wi: بچه ها هیچ انتقادی از من نکردینااااااااااااااااااا.
سهلگیر هستم واقعا. یه جورایی ریلکسم... اما پاش بیاد حسابی هم غصه خورم ...

ainazhz

New member
اما در مورد ایناز عزیزم ابتدا اینکه امضاشون و دوست دارم بخصوص .... نقطه هاش و.... یه مقدار اواتارشون من و یاد psychology 123 عزیز می اندازه ، در مورد ظاهرشون ...چی بگم که حداقل نصفش درست باشه شما هم اجازه بده یه دور بزنم ببییییییییییییینم چی می تونم از پست های بچه ها کش برم به نام خودم ثبت کنم ....... خب اگر صداشون هم خوب باشه که می تونم با شون یه گروه کر زیر دوشی راه بندازممممممم:riz481:

مرسی بارلییییییییییی جون. امضام و خودمم دوس دارم. انرژی مثبت میده. و نشون میده یکم بیخیالم...
در مورد ظاهرم عر چی بچه ها گفتن درسته عزیزم...
ااااااااااااااااوووووووووووووووووووووو پس صدا شمام باید خوب باشه. صدا من والا خوب نیست . چون یکم نازک و بچه گونس فکر کنم بچه ها خوششون اومده....
:rolleyessmileyanim:

ainazhz

New member
تصورم درباره پرند خیلی شبیه اواتار اول واقعا فکر میکردم چشم درشت و سبز و خیلی چهره معصوم

البته که زیبا هستی دوستی

پرند صورت گرد و پوست سفید داره. چشماش تیرس. قهوه ای یا مشکی... خیلی هم چهره معصوم و مهربونیییییییی و خانومیییییییییی داره دوست خوبم

parand

Well-known member
مرسی بارلییییییییییی جون. امضام و خودمم دوس دارم. انرژی مثبت میده. و نشون میده یکم بیخیالم...
در مورد ظاهرم عر چی بچه ها گفتن درسته عزیزم...
ااااااااااااااااوووووووووووووووووووووو پس صدا شمام باید خوب باشه. صدا من والا خوب نیست . چون یکم نازک و بچه گونس فکر کنم بچه ها خوششون اومده....
:rolleyessmileyanim:

ایناز صدات خوبه انقد فروتن نباش....من چی بگم صدا جیغه....
باید خواننده شی...فانووسی که مکتب توت درمانی رو اداره میکنه .تو هم اواز درمانی رو راه بنداز...
چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟

ainazhz

New member

ایناز صدات خوبه انقد فروتن نباش....من چی بگم صدا جیغه....
باید خواننده شی...فانووسی که مکتب توت درمانی رو اداره میکنه .تو هم اواز درمانی رو راه بنداز...
چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟

اااااااااااااااااااا هاهاهاهاهاهاهاها پرند جون حالا که اصرار میکنین اها ها ها بچه ها من شروع کردم به خوندن
263321_Laie_28.gif

بچه ها دست جیغ هورررررررررررررررررررررررااااااااااا
427120_yahoo.gif

rawy

New member
سلام پرند جونم
19 بین 64 نفر....
لطفا منو شطرنجی کنید!!:13:
فانوسی جون نگران نباش
چون اکثر این 64 نفر بچه های با میانگین بالا هستند که همش نگرانن که چی می شه قبول می شن یا نه
اونایی که درصداشون پایین تره که میگن اصلا چرا شرکت کنیم (مثه من)
بنابر این الات رتبت در رقابت با بچه ها قویه
تازه اگر باز یه آدم مشکل دار بین همین رتبه ها اختلال ایجاد نکرده باشه
شک نکن که قبولی عزیزم :riz304:

rawy

New member
ببخشید که بی خبر اومدم. اما اینطوری که شما آیناااااااااااااااااا ااااز رو کشیدید که آدم یاد هایده نمی افته!!!!!!!!!!
آدم یاد داریوش رفیعی می افته.
آینااااااااااااااااااااااااااااز
کجایی که از غمت ناله میکند راویه وفادار
کجایی که بی تو شد دل اسیر غم بیتا بی تو بیکار
چه دیدی از من، حبیبم آیناااااااااااااااااااااااااااااااااز
که دادی آخر فریبم آینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز.
وای نفسم گرفت
امیدوارم منو ببخشید. دیدم زنگ تفریحه، بی اجازه اومدم:

:25r30wi:
با کمال شرمندگی من داریوش رفیعی رو نمی شناسم (شاید صداشون رو شنیده باشم اما الان خاطرم نیست)
بعدم شما دقت نکردین اون آینازی که گفتم واسه پرشین استار بود, تازه برای معرفی ستاره بعدی اینقدر کشیدن کم بود, البته خوبه شما جبران کردید
اجازه نمی خواد دوست عزیز, در همه تاپیک ها به روی همه بازه, خوشحالم شدیم :riz304:
آها راستی یادم رفت یه کم متعصبانه رفتار کنم, مثل اینکه شما تو چه چههه های هایده عمیق نشدید, اصلا حنجره اش یه دونه بود به دنیا اومد و متاسفانه فوت کرد :sad: هایدهههههه آخه چرااااااا؟؟؟؟ :13:

rawy

New member
اسم پرند جان رو که میشنوم هم یاد ایرج می افتم:smiliess (3):
همه باهم بخونیم:
من یه پرندم
آرزو دارم تو یارم باشی
من یه خونه ی تنگ و تاریکم
کاشکی تو تو بیای چراغم باشی
(اینجا از چراغش آدم یاد فانوسی می افته، جات سبز که نه فانوسی بلکه پرنور:smiliess (3):)

تازه شما این شکلکی که قاصدک استفاده می کنه رو احتمالا ندیدید
726019_dancegirl2.gif

وگرنه حتما یاد پیرهن صورتی میافتادید

rawy

New member
و اما در مورد پرند عزیزم ، اولش که یه خانم مومنه ، با یه اواتار روحانی و امضا یی که دیدنش به من ارامش میده ، مهربون و مودب و مهمون نواز چون منو به مهمونی قاصدک جون دعوت کردین گرچه تا رسیدم راوی جون چمدوناش و پر کرده بود ما بشقابمون نصفه موند یادم باشه تو مهمونی بعدی حتما این کارشون و جبران کنم:13: بابا پرند جون عکس و می دادید ما هم یه نگاه بندازیم نصفه شبی اینقدر فسفر نسوزونیم.........:idea_majidonline:

اقا به من تهمت نزنید من فقط الویه خوردم
تو چمدونا از غذاهای فریزر و مربا و ... بود که بین من و قاصدکه :rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا