زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member

سلام آیناز جان خوبی؟
123 عزیز اینجوری ترجیح می ده
البته من خودمم یه سری از فیلمها و سریالهام رو با فرمت mkv خریدم ولی اونا خیلی روانشناسی نیستن
سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟
خوبه خوبه. منم قبلا میخریدم اما دیگه دانلود میکنم . یادم نیست از چه سایتی میخریدم وگرنه میگفتم اینجا:a2d3:

ainazhz

New member
سلااام سلااام سلااام دوستای گل و مهربون خودم ببخشید که کم میام دلیلشو بهتون میگم ولی بعدا . خیلی خوشحالم با شماها اشنا شدم ،دوست خوب اینروزا کمیاب و گرانبهاست که خدا شکر خدا به من کلیییی دوست خوب داده . ممنونم بابت اینکه فراموشم نکردین منم خیلی دلم براتون تنگ شده بود . فانوسی جون لطف کردن به من اس ام اس زدن .
دوستای گلم امیدوارم هرچه زودتر کسالت برطرف بشه و همگی خوب و سلامت و شاد باشید
ایلین قاصدک راوی یزدان مصفا ایناز ۱۲۳ پرند و فانوسی جونم دلم برای همگی شما تنگ شده  

:ad54ad: سلامم الیییییییییییییییییی جون خوش گذشت؟

ainazhz

New member

بسیااااااااااااااااااااار خطابه ی باحااااااااالی بود 123, یه عاااااااالمه خندیدم
نه آخه عواقبش بیرونی بود, یکیش این بود که یه آدم بییییییییییب (فحش بود) که خیر سرشون مثلا تحصیل کرده مملکت هستند آدامس چسبونده بود زیر میز و مانتوم و کیفم آدامسی شد :13:
بعدیشم خیلی سخته بخوام بگم اما دیگه اینجا همه خودین بذار بگم, کف کفشم وسط خیابون در اومد :25r30wi:

راستی امروز فهمیدم آقای clarify تو بقیه الله درس می خونن یه ذره دلم آروم شد :tonguesmiley:
:25r30wi: من کشت مرده این clarify شدم. باید از این شخصیتا باشه تا ادم شاد شه والا

rawy

New member
سلامممممممممممممممممم دوستاممم
6021_LaieA_013.gif

:25r30wi:
آیناز این چه حرکتیه آخه؟؟؟ آدم به دوستاش اینجوری سلام می ده؟؟؟ :black_eyed:

fanoosi

New member
سلااام سلااام سلااام دوستای گل و مهربون خودم ببخشید که کم میام دلیلشو بهتون میگم ولی بعدا . خیلی خوشحالم با شماها اشنا شدم ،دوست خوب اینروزا کمیاب و گرانبهاست که خدا شکر خدا به من کلیییی دوست خوب داده . ممنونم بابت اینکه فراموشم نکردین منم خیلی دلم براتون تنگ شده بود . فانوسی جون لطف کردن به من اس ام اس زدن .
دوستای گلم امیدوارم هرچه زودتر کسالت برطرف بشه و همگی خوب و سلامت و شاد باشید
ایلین قاصدک راوی یزدان مصفا ایناز ۱۲۳ پرند و فانوسی جونم دلم برای همگی شما تنگ شده  

سلام الی جونم
خوبی؟
ای کاش بیشتر بیای چون نبودت واقعا حس میشه...
راستی ناقلا...دلیلی که بعدا بهمون میگی...انشالله خیره دیگه؟ مگه نه؟:smiliess (3):

rawy

New member
خب قاصدک جون ببخشید تازه یه ذره ذهنم جمع و جور شد که بتونم در موردت نظر بدم:
اولا آواتار جدیدت مبارک, خیلی آرام بخشه
دوما مرسی از شکلک های باحالی که می ذاری مخصوصا اونکه داره می ره بخوابه :25r30wi: (من نمی دونم این گردالی ها روزش لختن, شبش کلاه گذاشته دوبرابر خودش)

قاصدک به نظرمن یه خانوم جدیه, رو تصمیمی که میگره قاطع هست و شاید با دیگران مشورت کنه اما نهایتا کاری که خودش فکر می کنه درسته انجام میده.
فکر می کنم مثل من زودرنجی رو داری حالا کم یا زیاد نمی دونم, مذهبی هستی احتمالا و تو کارهات توکل به خدا رو داری, آشپزیت و کلا خونه داریت خوبه
38120_girl_claping.gif
, ایشالا اگه هم ک ل ا س شدیم می تونیم امتحان کنیم و نظر بدیم
546921_LaieA_045.gif

از نظر ظاهری فکر می کنم پوستت روشن باشه و ظریف باشی و چشم ابرو مشکی
472119_jw39hn1t1rhe0ls9.gif

rawy

New member
خب بچه ها یواش صحبت کنید من دارم "مامان" رو می خونم
231419_starescreen.gif
پنجشنبه امتحان دارم
269920_phil_02.gif

ghasedak69

New member
خب قاصدک جون ببخشید تازه یه ذره ذهنم جمع و جور شد که بتونم در موردت نظر بدم:
اولا آواتار جدیدت مبارک, خیلی آرام بخشه
دوما مرسی از شکلک های باحالی که می ذاری مخصوصا اونکه داره می ره بخوابه (من نمی دونم این گردالی ها روزش لختن, شبش کلاه گذاشته دوبرابر خودش)

قاصدک به نظرمن یه خانوم جدیه, رو تصمیمی که میگره قاطع هست و شاید با دیگران مشورت کنه اما نهایتا کاری که خودش فکر می کنه درسته انجام میده.
فکر می کنم مثل من زودرنجی رو داری حالا کم یا زیاد نمی دونم, مذهبی هستی احتمالا و تو کارهات توکل به خدا رو داری, آشپزیت و کلا خونه داریت خوبه , ایشالا اگه هم ک ل ا س شدیم می تونیم امتحان کنیم و نظر بدیم
از نظر ظاهری فکر می کنم پوستت روشن باشه و ظریف باشی و چشم ابرو مشکی
472119_jw39hn1t1rhe0ls9.gif

بابت تبریک آواتار ممنون.... راستش من هم قاصدک خیلی دوست دارم و هم کفش دوزک.... بابت تعریف ها هم ممنون... بذار حداقل چندتا از بچه ها بگن بعد تایید یا رد کنم که هیجانی تر باشه... بازم به نظرت اومد بگو
در مورد آشپزی هم نیازی نیست حتما همی بشیم چون اونجوری چندسال باید منتظر من بمونی :25r30wi: تشریف بیارید با همه بچه ها خونه مون براتون هرچی خواستید درست می کنم.... بخورید و نظر بدید.
میشه مثلا روزی که همه اومدید برای ثبت نام ارشد تو انیستیتو بعدش نهار تشریف بیارید پیش مون:(40):

rawy

New member
بابت تبریک آواتار ممنون.... راستش من هم قاصدک خیلی دوست دارم و هم کفش دوزک.... بابت تعریف ها هم ممنون... بذار حداقل چندتا از بچه ها بگن بعد تایید یا رد کنم که هیجانی تر باشه... بازم به نظرت اومد بگو
در مورد آشپزی هم نیازی نیست حتما همی بشیم چون اونجوری چندسال باید منتظر من بمونی تشریف بیارید با همه بچه ها خونه مون براتون هرچی خواستید درست می کنم.... بخورید و نظر بدید.
میشه مثلا روزی که همه اومدید برای ثبت نام ارشد تو انیستیتو بعدش نهار تشریف بیارید پیش مون

آره موافقم آخر بگو, خودمم همش حس می کنم یه عالمه چیز دیگه می خواستم بگم ولی الان یادم نمیاد نمی دونم چرا :(50): باید روان تحلیلی بشم ببینم تو ناخودآگاهم چه خبره
نه خیرم منتظر نمی مونیم, زودی هم قبول می شی ایشالا همین امسال, فدااااااااای تو, یه صفت دیگه ات هم در اومد که مهمون نواز هم هستی :riz304:
هیییییییییی همی گفتی انستیتو و کردی کبابم :sad: ولی ایشالا دنبال شماها راه می افتم میام مثه ندید بدیدا, هرکی هرچی گفت میگم من با اینام :whistle:

rawy

New member
امتحان مامان ؟؟؟؟؟
من اواسط قسمت دومم هنوز.....:wacsmiley:
353919_putertired.gif
بلی
پنجشنبه قراره در موردش صحبت کنیم
645819_pillowtalk.gif

آفرین پس از من جلوتری
امشب در حد خودکشی می خونم ببینم تا کجاش می رسم

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
قاصدک جونم اواتارت خیلی خوشگله عزیزم.....
بچه ها دیشب نتم قطع شد. امروز اشتراک جدید شارژ کردم:4d564ad6:.. 3 ماه هستم فعلا....

rawy

New member
قاصدک جونم اواتارت خیلی خوشگله عزیزم.....
بچه ها دیشب نتم قطع شد. امروز اشتراک جدید شارژ کردم:4d564ad6:.. 3 ماه هستم فعلا....

خب خدا رو شکر خطر رفع شد, ایشالا چرخش برات بچرخه:4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا