زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sanam_b

New member
سلام آیلیییین خوبی؟ دلم تنگ شده بود برات. چه خبرا؟ حالا که اینترنتم بهتر شده هر شب میام دیگه. من که هنوز مقاله رو ندیدمممم.

parand

Well-known member
پرندی کجایی؟
راوی جون کجایی؟
دلم براتون تنگیده.
سلام ایلین جونم. خوبی خانومی؟؟؟؟
مهمون داشتیم سرم شلوغ بود نتونستم بیام. خیلی دوست داشتم بیام سر بزنم ولی موقعیت پیش نمی یومد.
چند صفحه پیش رفتین........

rawy

New member
123 عزیز برای چی بخندم مگه وضع خودم خیلی بهتر از شماست واقعا ناامید شدم نتونستم به نسبت زحمتی که کشیده بودم نتیجه بدست بیارم حالا برای قبولی از شهرستانم همش با خدا رازو نیاز میکنم.

آیلین جونم مطمئن باش قبولی بد به دلت راه نده عزیزم
برو دفتر مداد پاک کن مداد رنگی بخر واسه مهر آماده باش :a2d3::thumbsupsmileyanim::4d564ad6:

eliii

New member
سلااام سلااام سلااام دوستای گل و مهربون خودم ببخشید که کم میام دلیلشو بهتون میگم ولی بعدا . خیلی خوشحالم با شماها اشنا شدم ،دوست خوب اینروزا کمیاب و گرانبهاست که خدا شکر خدا به من کلیییی دوست خوب داده . ممنونم بابت اینکه فراموشم نکردین منم خیلی دلم براتون تنگ شده بود . فانوسی جون لطف کردن به من اس ام اس زدن .
دوستای گلم امیدوارم هرچه زودتر کسالت برطرف بشه و همگی خوب و سلامت و شاد باشید
ایلین قاصدک راوی یزدان مصفا ایناز ۱۲۳ پرند و فانوسی جونم دلم برای همگی شما تنگ شده  

rawy

New member
در هیاهوی زندگی دریافتم...
چه بسیار دویدن ها
که فقط پاهایم را از من گرفت...
در حالی که گویی ایستاده بودم!
چه بسیار غصه ها
که فقط باعث سپیدی موهایم شد...
در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود!
دریافتم
کسی هست که اگر بخواهد "می شود"...
و اگر نخواهد "نمی شود"...
به همین سادگی ...

کاش نه میدویدم و نه غصه می خوردم
فقط او را می خواندم و بس ...

آینده ای خواهم ساخت، که گذشته ام جلویش زانو بزند ...

خیلیییییییییییییی عالی بود آیلین جان خیلیییییییییییی
اشک تو چشمام جمع شد :sadsmiley::riz304:

eliii

New member
دوستای گلم اتفاق قشنگ اخیر رو به همه تبریک میگم ، امید به اینده و قطعا فردایی بهتر .
خیلی خوشحال شدم که دکتر روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران شدن

rawy

New member
بیا خونمون برات درست کنم راوی جونم...
کم روغن درست کردم(با روغن ذرت سرخ کردم خیلی کم روغن برد) خودمم زیاد نخوردم...قولش رو به جناب همسر داده بودم...منم سرم بره قولم نمیره!!:black_eyed:
ولی خیلی روحیه ام بهتر شد!!
الهیییییییییییییییی :28: پس خوش قول هم هستی
یادم باشه هی ازت قول بگیرم :thumbsupsmileyanim:
میگن خود بوی سرخ کردنی بیشتر از خوردنش ضرر داره ولی مهم اینه که حس خوبی بهت داده
خوش به حال جناب همسرتون, من کم پیش میاد به کسی حسودیم بشه , الان حسودیم شد :dadad4:

eliii

New member
دوستان عذر خواهی میکنم که فرصت نمیشه لایک کنم ولی شما خودتون میدونید که یه عالمه لایک دارید

eliii

New member
۱۲۳ عزیزم همی خوشگلم دوست مجازی من بازگشت به جمع منو واقعا خوشحال کرد . گوله انرژی سایت . جاتون واقعا خالی بود

eliii

New member
چه حس خوبیه ادم رییس جمهورشو دوست داشته باشه و همه خوشحال و امیدوار باشن . انشاا... که تا اخر همین طور باشه

rawy

New member
عهم عهم برطبق یافته های علمی به دلیل اگاهی از گم شدن گوشی کورتیزل های مبارک شروع به ترشح کردن و با افزایش کرتیزل استانه ی تحمل شما(راوی شیطونه) کاهش پیدا کرده و در نتیجه عواقب بعدی را به دنبال خود داشت
فقط می خواستم clarify کنم

بسیااااااااااااااااااااار خطابه ی باحااااااااالی بود 123, یه عاااااااالمه خندیدم :25r30wi:
نه آخه عواقبش بیرونی بود, یکیش این بود که یه آدم بییییییییییب (فحش بود) که خیر سرشون مثلا تحصیل کرده مملکت هستند آدامس چسبونده بود زیر میز و مانتوم و کیفم آدامسی شد :13:
بعدیشم خیلی سخته بخوام بگم اما دیگه اینجا همه خودین بذار بگم, کف کفشم وسط خیابون در اومد :25r30wi:

راستی امروز فهمیدم آقای clarify تو بقیه الله درس می خونن یه ذره دلم آروم شد :tonguesmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا