زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
سلام بچه ها؟...
خوبید همگی؟
من هنوز نتونستم 15 ص قبل رو بخونم...
صبح دیر از خواب بیدار شدم ...قرص و داروهایی که میخورم شدیدا خواب آورند!!
بعدشم ناهار پیراشکی درست کردم....جاتون خالی...

فانوسی جون شما هم که مثل خودمی با اون حال و روزت پیراشکی درست میکنی؟!!!!!!! البته من اون اوایل اینجوری بودم حالا دیگه از اون خبرا نیست یکمی هم به فکر خودت باش واقعا توی این سن نباید دائما مریض باشی اینو جدی میگم و به عنوان یک دوست ازت میخوام که بیشتر مراقب خودت وبه فکر خودت باشی احساس میکنم تو هم مثل من جزء افرادی هستی که خیلی بیشتر از خودت به فکر دیگرانی حساسیت بیش از حد و غصه هر چیزی رو خوردن نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه خودش یه درد بزرگه هر مشکلی به وقت خودش وبا تدبیر و منطق حل میشه سلامتی نعمت بزرگیه اگه هم از دست بره شاید...
پس قدر خودتو سلامتیت رو بدون من یه موقعی قدر خودم و سلامتیمو ... رو ندونستم تاوانشم پس دادم.

aylinn

New member
در هیاهوی زندگی دریافتم...
چه بسیار دویدن ها
که فقط پاهایم را از من گرفت...
در حالی که گویی ایستاده بودم!
چه بسیار غصه ها
که فقط باعث سپیدی موهایم شد...
در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود!
دریافتم
کسی هست که اگر بخواهد "می شود"...
و اگر نخواهد "نمی شود"...
به همین سادگی ...

کاش نه میدویدم و نه غصه می خوردم
فقط او را می خواندم و بس ...

آینده ای خواهم ساخت، که گذشته ام جلویش زانو بزند ...

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member

ما که تو سیستم می خونیم
231419_starescreen.gif

شکلکی که گذاشتی خیلی باحاله...
کلی خندیدم!!:25r30wi:

fanoosi

New member
راستی فانوسی کجاس؟
چرا نمیاد؟

سلام آیلین جونم
خوبی؟
شرمنده دیروز نبودم...سرماخوردم ناجور!!
به زور میشینم پای سیستم
توخوبی؟
این تخمین رتبه هم شده بلای جون.....هر روز بدتر از دیروزم!!

fanoosi

New member
نظرم در مورد فانوسی جون...
به نظرم یک انسان صبور و با حوصله و بسیار فروتن..خوشرو و با انگیزه و مهربون .فوق العاده فعال هست. ابدا ادم منفعلی نیست.
به نظرم روابط اجتماعیش هم خیلی خوبه و دوستای زیادی هم داره...

از نظر ظاهری هم فکر میکنم شبیه اواتارش باشه.... خوشگل یه مقدار تپل و سفید پوست....

احساس میکنم سنش از همه ی ماها کمتر هست متولد 70

کلا این مدت اونقدر همتون شرمنده ام کردید..چند کیلو وزن کم کردم!!
یه نکته در مورد مدل صبرم بگم: ...تحملم زیاده ولی وقتی از یه حدی میگذره قاطی میکنم!!:sarma:(باید رو این قضیه کار کنم!:25r30wi:)
جون من بگو سن ام رو از کجا فهمیدی؟:5:
راستی انتقاد نکردیا!!!

fanoosi

New member

نووووووووووش جونتتتت
دلم خوااااااست
میگم مواظب خودت نیستی همینه هااااااا
آخه پیراشکی؟؟؟ با این اوضات؟؟؟
اولا که سرخ کردنیه ثانیا هم که کلی زحمت داره آخه تو با این حال ما راضی نبودیم همش تو آشپزخونه ای یه دقه اومدیم خودتو ببینیم :p

بیا خونمون برات درست کنم راوی جونم...
کم روغن درست کردم(با روغن ذرت سرخ کردم خیلی کم روغن برد) خودمم زیاد نخوردم...قولش رو به جناب همسر داده بودم...منم سرم بره قولم نمیره!!:black_eyed:
ولی خیلی روحیه ام بهتر شد!!

fanoosi

New member

دشمنت شرمنده باشه, دیگه از این حرفا نبینمااااااا میگم چشم و چراغی بگو چشم
ای جااااااااانم کوچولی بیش فعااااااااال
نمی دونم شاید من چون سنت رو می دونم این حس رو دارم ولی فکر می کنم ریزه میزه باشی علیرغم اینکه یه مقدار از ظاهرت لو رفته ولی باز هم همین احساس و دارم, حتی اگه ظاهرا هم نباشی واسه من کوچولوی تاپیکی. :heart:

چشممممممممممممم!!
من کوچیک شما و بقیه ی دوستای بامعرفتم هستم....:ad54ad:
:28:

fanoosi

New member
فانوسی جون حالت چطوره بهتر شدی؟

سلام آیلین جونم
خوبی؟
راستش وقتی میام اینجا بهترم...ولی در کل همش داره بدتر میشه!!
هوا هم گرمه مجبورم بشینم زیر کولر...همین اوضاع رو بدتر میکنه..
ممنون که احوالم رو پرسیدی عزیزم:thanks:

psychology123

New member

آفرین پیشرفت خوبی داشتی
منم می خواستم بخونم ولی فردا امتحان دارم (البته فک نمی کنم خیلی مهم باشه :whistle:)
گوشیم رو هم برای اولین بار تو ک ل ا س جا گذاشتم و هزارتا اتفاق اعصاب خورد کن دیگه همزمان با اینکه فهمیدم گوشیمو جا گذاشتم برام افتاد که الان اینطوریم :wacsmiley:

عهم عهم برطبق یافته های علمی به دلیل اگاهی از گم شدن گوشی کورتیزل های مبارک شروع به ترشح کردن و با افزایش کرتیزل استانه ی تحمل شما(راوی شیطونه) کاهش پیدا کرده و در نتیجه عواقب بعدی را به دنبال خود داشت:smilies:
فقط می خواستم clarify کنم
515417_273.gif

fanoosi

New member
فانوسی جون شما هم که مثل خودمی با اون حال و روزت پیراشکی درست میکنی؟!!!!!!! البته من اون اوایل اینجوری بودم حالا دیگه از اون خبرا نیست یکمی هم به فکر خودت باش واقعا توی این سن نباید دائما مریض باشی اینو جدی میگم و به عنوان یک دوست ازت میخوام که بیشتر مراقب خودت وبه فکر خودت باشی احساس میکنم تو هم مثل من جزء افرادی هستی که خیلی بیشتر از خودت به فکر دیگرانی حساسیت بیش از حد و غصه هر چیزی رو خوردن نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه خودش یه درد بزرگه هر مشکلی به وقت خودش وبا تدبیر و منطق حل میشه سلامتی نعمت بزرگیه اگه هم از دست بره شاید...
پس قدر خودتو سلامتیت رو بدون من یه موقعی قدر خودم و سلامتیمو ... رو ندونستم تاوانشم پس دادم.

آیلین جونم...تک تک جملاتت رو آویزه ی گوشم کردم عزیزم
کاملا درست میگی...زیادی غصه میخورم...که فایده هم نداره...
ممنووووووووووووووووون
انشالله همیشه سلامت باشی عزیز دلم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا