psychology123
New member
مررررررررررررررررسی ایلین جون :thanks:123 عزیز آواتار جدید هم مبارک .
اواتار شما هم مباااااااارک .خیلی نازه
مررررررررررررررررسی ایلین جون :thanks:123 عزیز آواتار جدید هم مبارک .
بچه ها کسی از الی خبری نداره خیلی وقته نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در هیاهوی زندگی دریافتم...
چه بسیار دویدن ها
که فقط پاهایم را از من گرفت...
در حالی که گویی ایستاده بودم!
چه بسیار غصه ها
که فقط باعث سپیدی موهایم شد...
در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود!
دریافتم
کسی هست که اگر بخواهد "می شود"...
و اگر نخواهد "نمی شود"...
به همین سادگی ...
کاش نه میدویدم و نه غصه می خوردم
فقط او را می خواندم و بس ...
آینده ای خواهم ساخت، که گذشته ام جلویش زانو بزند ...
منم که موافق این طرحم راوی جون..
من همونجا نظرم رو گفتم, اگه موافقید بسم الله
اگه نه هم لطفا نظرتون رو بفرمایید همگی و بازم بسم الله
من می خوام فیلمایی که ارزشون رو دارن و س ا ن س و ر نشدن رو بخرم تا هم با کیفیت باشن و هم اینکه یه کلکسیون خوبی برای خودم داشته باشم:tonguesmiley:خرید ؟ چرا خرید؟
123 اواتارت خیلیییییییی باحاله:rolleyessmileyanim:
::سلاااام صنم جانسلام بچه ها خوبین؟ هستین؟
مطمعا باش عزیزم وضعیتت از من خیلی بهتره123 عزیز برای چی بخندم مگه وضع خودم خیلی بهتر از شماست واقعا ناامید شدم نتونستم به نسبت زحمتی که کشیده بودم نتیجه بدست بیارم حالا برای قبولی از شهرستانم همش با خدا رازو نیاز میکنم.
سلام بچه ها خوبین؟ هستین؟
خوبی فانوسی؟ راستش وضع نتم خیلی خیلی خیلی داغونه، روزها اکثرا بیرون یا سرکارم و شبها که میرسم ترافیکش انقدر زیاده انقدر باید ریفرش بزنم آخر سر هم نمی فهمم حرفام ارسال شد یا نه... نمیدونم چرا اینجوریه. برای شما اینطوری نیست؟
123 و آیلین عزیز خوبین؟ نبنیم نا امید باشیناااا
آره به نظر من هم امروز وضع نت خیلی بهتر از چند ماه پیشه، امیدوارم حداقل در همین سطح بمونه.
تابستون هم کار خیلی خاصی نمی کنم، تا حالا که درگیر کارای دانشگاهم بودم، غیر از اون هم میرم سر کار و از این چیزا دیگه... میخوام برم ورزش اسم بنویسم یکم به خودم برسم. شماها چیکارا می کنین؟ البته جسته و گریخته در جریان کارهاتون هستماااا.
خوبی فانوسی؟ راستش وضع نتم خیلی خیلی خیلی داغونه، روزها اکثرا بیرون یا سرکارم و شبها که میرسم ترافیکش انقدر زیاده انقدر باید ریفرش بزنم آخر سر هم نمی فهمم حرفام ارسال شد یا نه... نمیدونم چرا اینجوریه. برای شما اینطوری نیست؟
123 و آیلین عزیز خوبین؟ نبنیم نا امید باشیناااا