fanoosi
New member
فانوسی اسمش روشه, چشم و چراغ تاپیکه
با معرفت, مهربون, شیطون, بچه بودی فک کنم بیش فعالی داشتی کنترل نشدی باید از دل مادر گرامیتون بشنویم که چی به سرشون آوردی, الان علائمش به شکل یه جا بند نشدن ظاهر می شه
ایشون اولین نظریه پرداز ایرانی هستند که من با آقای فیست و همینطور اون یکی فیست صحبت کردم قراره رویکرد عمیق توت درمانی رو به طور مفصل در این کتاب اضافه کنند.
اصلاااااااااااااااا به فکر سلامتیش نیست, من موندم تو ایشالا مامان بشی دیگه یه جای سالم واسه خودت باقی گذاشتی؟؟؟ فقط امیدوارم مراقب نی نی تاپیک باشی که اگه بخوای اونم با توت بزرگ کنی دسته جمعی ازت شکایت می کنیم و بچه رو ازت می گیریم
ولی نه به نظرم یه مامان خیلییییییییییی مهربووووووووون می شی, خوش به حال نی نیت
سر اینکه خودتو دست کم میگیری یا نمی دونم حالا واسه ما شکسته نفسی می کنی غر دارم بزنم
در مورد ظاهرت تنها چیزی که همش تو مغز من زنگ می خوره اینه که فانوسی کوچولوئههههههههه
سلام راوی جونم
حسابی شرمنده کردیا...من فقط در حد یه فانوسِ کوچیکم...چشم و چراغ زیاده برام...
بیش فعالی هم راستش دوره ایه!!بعضی وقتها که عود میکنه خدا به اطرافیان رحم کنه:25r30wi:
این توت درمانی هم ماجراییه واسه خودش...فکر کنم عاقبت به نظریه ی علمی تبدیل بشه!!:rolleyessmileyanim:
راس میگیا...اصلا حواسم به خودم نیس...واسه همینه اینقدر مریض میشم!
نی نی دوس دارم ولی خدا میدونه مامان خوبی میشم یا نه!!خدا بخیر کنه...:14:
راستش یه خورده ایده آلیست و کمال گرا ام...اعتماد به نفسم بد نیست ولی این کمال گراییم همش اذیتم میکنه!
راوی جونم کوچولو ام یعنی چه جوری ام؟:33: