سلام قاصدک جونم
خوبی؟
سلام عزیزم خوبی؟
چشمات چطورن؟
قاصدک فکر نمی کنی الان این عمل برات زود باشه؟
سنت رو نمی دونم ولی حتما از من کمتره, و مسائل دیگه ای هنوز برات هست که می تونه به چشمت فشار بیاره
زود نیست؟
اگه منظورت دانشگاه ماست نه, من سالها پیش فارق التحصیل شدم اما فک می کنم از طرف خود دانشگاه علوم پزشکی باشه سایتشون اینهخیلی خوبه دانشگاه برگزار میکنه ک ل ا ساشو؟
سلام عزیزم....
نمی دونم والله ولی اونایی که عمل کردن و دکترها می گن الان بهترین سنه....
هرکسی یه چیز می گه ... واقعا نمی دونم چیکار کنم؟؟؟:dadad4::smilies:
داشتم کیک درست می کردم.... حواسم به سایت پرت شد سوخت....
تا حالا سابقه نداشت کیکم تو ماکروفر بسوزه ...:
آره فک می کنم از طرف خود دانشگاه علوم پزشکی باشه سایتشون اینه
باورت نمی شه یکی دوتا از بچه های رو شنیدم رتبه های تک رقمی بودن یکیشون به نظرم انستیتو می خونه یکیشون تو یکی از شهرستان ها دقیقا نمی دونم کجا, بعد فک کنم از خود دانشگاه رایگان فرستادنشون
بعد وقتی شنیدم دقیقا همین شکلی شدم :shocked: یکیشون یه سوالهایی می پرسه تو می خوام خودمو بکششششششششششششششم :5:
از قبل نمی دونستم جایی که دارم وابسته به جایی بوده که دنبالش بودم داغش به دل موند :sad:
سلام سلام:ad54ad:
ببخشید دیروز نتم قطع شد که قطع شد
ماشالله چقدر صفحه از دیروز تا الان!!!!!
راستی کتاب مامان رو هم دانلود کردم و فقط مونده یه پرینت بگیرم که متاسفانه جوهرش تموم شداما تا بعد از ظهر شروع می کنم:thumbsupsmileyanim:
در مورد مقاله و فیلم هم که نشد دانلود کنم امروز ترتیبشون رو می دم:smiliess (8):
برو اینجا هر شکلکی که دوس داشتی روش کلیک کن, لینک وسطیش رو کپی کن تو پستهای تاپیکت
کامل نسوخت ... رو و دور تا دورش سوخت.... می خوالستم دو رنگ باشه ولی وانیلیش هم مثل کاکائویی دیده میشه دیگه....:j58r36j3gcr4suxymup
راوی جون تک رقمی شدن مشکله ولی غیر ممکن نیست فقط تلاش میخواد و صبر و حوصله برای درس خوندن.