parand
Well-known member
مرسی عزیزم ..یعنی همه باید اون روز اونجا باشن ؟
نه واسه روان شناسی و علوم اجتماعی همون ساعتیه که گفتم. واسه بقیه رشته ها فرق داره....
سرعتم خیلی کمه نمیتونم برات اپلود کنم.
یه بار دیگه سعیمو میکنم....
مرسی عزیزم ..یعنی همه باید اون روز اونجا باشن ؟
نه واسه روان شناسی و علوم اجتماعی همون ساعتیه که گفتم. واسه بقیه رشته ها فرق داره....
سرعتم خیلی کمه نمیتونم برات اپلود کنم.
یه بار دیگه سعیمو میکنم....
ممنووووووووووووون عزیزم صفحه باز شد دوستم ..لطف کردی:smilies-azardl (113
والا راوی جونم حالا نه اینکه حتما صبح بیام یه سری بزنم به نت (ولی خب دروغ چرا گاهی اینکارو میکنم).
نمیدونم شاید از عادت باشه...کلا دوست دارم سیستمم همیشه روشن باشه....تازه گاهی با لپ تاپ هم این کارو انجام میدم.
وای انقد سیستممو دوست دارم خیلی خوبه
البته الان دیگه بنده خدا اخرای عمرشه از بچگی باهام بوده...
یعنی بعضی وقتا یه صدایی میده مثل تراکتور. نفتش تموم میشه....
ولی با جاروبرقی تمیزش کنم بازم میشه مثل روز اول...
پ.نوشت: شما هیچوقت با سیستمت این کارو نکن من تو مغازه باهاشون اتمام حجت میکنم و باهاشون صحبت میکنم اگه شرطمو قبول دارن میخرمشون
پ.نوشت۲: وای انقد ازش تعریف کردم میترسم خراب شه...
پ. نوشت۳: الان هر کدومتون واسه من یه تشخیص روانشناسی می دین می برینم رو محور dsm
البته از وقتی که فارغ التحصیل شدم این قضیه حاد شده...یعنی ۱ سال
چقدرم من نبودم جو مهربونی و عشق و محبت اینجا حاکم بوده ....
منم به پیدا کردن دوستان بااطلاعات.... جویای علم و عاشق رشته و فوق العاده مهربونم می بالم...40):
40)::thanks:
الهییییییییییییییییی, کاش می شد کمکت کنیم, ماشالا اینهمه جمعیت سه سوت همه کارات تموم می شددوست جونیا من چشم و گردن و شونه ام و... داره می سوزه از خستگی...
نمی دونم چرا هرچقدر کار می کنی کار خونه تموم نمیشه...
با اجازه تون فعلا برمفردا صبح طبق اعتیاد گفته شده باز سر می زنم....
یاعلی
التماس دعا
دوستان عزیزی که به کارنامه ها و درصدهای سالیان گذشته دسترسی دارند میتونند لطف کنن بگن که آیا با میانگین 49 میشود تهران(روزبه) یا آورد یا خیر؟
با تشکر
بچه ها نظرتون در مورد سوال 104 دفترچه الف چیه ؟
میدونین جوابی که کلید اعلام کرده از کدوم کتاب و مربوط به کدوم فصل؟
این رمز عبور تو تخمین رتبه چیه؟؟ باید جدید بسازم یا همین که باهاش میام اینجا
من هرکاری میکنم نمیتونم برم
خوبه پرندجانبچه ها من یه پیشنهاد دارم البته اگه همتون قبول کنید اجرایی میشه..
تو بخش سرگرمی یه تایپیکی هست به اسم تصوراتت که راجع به دوستات در فضای مجازی داری...بنظرم جالبه. من خوشم اومد.
میگم اگه همه موافقید حالا که درصدا واعتراضا همه حل و فصل شده بیایید تصورات ذهنیمونو راجع به هم بگیم.
البته اگه دوست دارید.....
سلام پرند خوبی؟
من خودم اگه خونه باشم حتما سر می زنم(یه کم بیشتر از سر)
من اگه داره فیلم دانلود می کنه آره دوس دارم روشن باشه
آرهههههههه خیلییییییییی خوبههههه, می گن خانوما طلا دوس دارن ولی به خدا من از لوازم کامپیوتری و تکنولوژی جدید بیشتر ذوق می کنم تا طلا
:25r30wi: سیستم منم همینطوریه, هر بلایی بگی سرش آوردم, جارو می زنم, روغن می زنم به فن هاش, از هرجاش صدا در میاد باز می کنم ببینم چشه بچه, فقط یه بار صفحه کلیدمو شستم نمی دونم چرا سوخت :25r30wi:
حالا یه آزمون کوتاهی هست به اسم cage (قفس) می تونه ملاک تشخیص اعتیاد باشه, اونو وقتی نوشته هامو پاکنویس کردم برات می ذارم که خودت خودتو ببری رو محور :black_eyed:
پرند جوون ما کارمون رو آوردیم پای لب تاب ولی نبودی بیای کمک که دوستم...
البته برای بعد از ظهر هم کلی کار هست هنوز....
سلام قاصدک و پرند عزیز.
چکاوک جون من از بهزیستی پرسیدم و گفتند بین 7 تا 10 میلیون در ساله. به نظر من هم اگه مشکلی نداری بهتر از شبانه الزهرا یا شاهد هستند. راستی میدونی بین الملل بهشتی تهرانه یا جای دیگه؟
بچه ها ببینید اخه این انصافه قاصدک جون بعدظهر همه کاراشو میده من انجام بدم [
خودش میشینه با تلفن صحبت میکنه![]()
یا استراحت میکنه...![]()
سلام راوی جون. خوبی؟؟؟؟؟؟؟
پس شما هم مثل من یه پا مهندس شدی...
ولی من تا حالا صفحه کلید نشستم فقط همه دکمه هاشو بیرون میارم تمیزش میکنم...
راوی یه طرف کیستو نبند مخصوصا الان که هوا گرم شده...اونجوری لازم نیست فنارو روغن کاریش کنی....
راوی جون حتما ازمونو بزار ببینم عایا امیدی به درمان هست یا نه....
(یکی از هم اتاقیام سر سفره غذا هم دست از سر لپ تاپ بر نمیداشت . رو لپ تاپش کلا غذا ریخته بود)
بچه ها ببینید اخه این انصافه قاصدک جون بعدظهر همه کاراشو میده من انجام بدم![]()
![]()
خودش میشینه با تلفن صحبت میکنه![]()
یا استراحت میکنه...
منم همین کار رو می کنم ولی تمیز نمی کنم می ریزم تو آب و تاید قشششششششنگ می شورم :25r30wi:
کیس من از این سوسولاش نیست بیچاره با مشت هم کار می کنه, فوقش صدا داد روغن خواست می کوبونمش به دیوار :25r30wi: تا فرصت کنم روغن بزنم و جاروبرقی
ابزار Cage:
Cut Down ترک
Annoyed رنجش یا دلخوری
Guilt احساس گناه
Eye Opener چشم گشا :25r30wi:
سوال اول: آیا تا به حال فکر کرده اید که باید این رفتار را کنار بگذارید؟ یا کنار گذاشته باشید؟
سوال دوم: آیا تا به حال از کسانی ناراحت شده اید یا رنجش به دل گرفته اید به خاطر اینکه شما را برای این کار شماتت کرده اند؟
سوال سوم: آیا تا به حال به خاطر انجام این رفتار احساس گناه کرده اید؟
سوال چهارم: آیا تا به حال روزتان را با این رفتار شروع کرده اید؟
تشخیص : سه ماه دوتا از رفتارهای ذکر شده به بالا (البته استاد گفتند به نظر من مورد آخر به تنهایی برای تشخیص کافیه)
:25r30wi::25r30wi: ممنون خواهر جوون
صبح نیومدی کمک لوبیا سبزهام سوخت ... اعصابم خورد شد کار رو تعطیل کردم...
بعد از ظهری یک کم استراحت کردم بعدم رفتم جایی جشن و برای همه تون دعاااااااااا کردم
حالا دوباره کارم موند برا فردا
خوبه پرندجان
تازه ما روان شناسیم می تونیم اینو تبدیلش کنیم به صندلی داغ
ولی صندلی داغ به خاطر داغیش ممکنه آدمو بسوزونه
ولرمش باشه فک کنم بهتره