اخبار - جدول زمانبندي بررسي صلاحيت های عمومي داوطلبان...
جدول مصاحبه شاهد دوستا
جدول مصاحبه شاهد دوستا
یه چیزی بهتون بگم
من انقدری که توی این دنیای مجازی شماهارو دوست دارم توی دنیای واقعی هیچکدوم از دوستامو به اندازه شما دوست ندارم اینو جدی میگم.
اخبار - جدول زمانبندي بررسي صلاحيت های عمومي داوطلبان...
جدول مصاحبه شاهد دوستا
بچه ها من یه پیشنهاد دارم البته اگه همتون قبول کنید اجرایی میشه..
تو بخش سرگرمی یه تایپیکی هست به اسم تصوراتت که راجع به دوستات در فضای مجازی داری...بنظرم جالبه. من خوشم اومد.
میگم اگه همه موافقید حالا که درصدا واعتراضا همه حل و فصل شده بیایید تصورات ذهنیمونو راجع به هم بگیم.
البته اگه دوست دارید.....
وااااای چه پیشنهاد هیجان انگیزی من از همه یه تصوری دارم البته بجز ۱۲۳عزیز که همی بودیم ولی قاصدک و فانوسی هم که دیدم قبل از اون تصوراتی داشتم
نظریه و کاربست مشاوره وروان درمانی سوال 50 چاپ دوم بهار 87 فصل 10 صفحه322
درمان شناختی - رفتاری طبق رفرنس اعلام شده شامل سه رویکرد اصلی میباشد:
1-درمان عقلانی هیجانی الیس
2-درمان شناختی بک(نام رویکرد بک درمان شناختی است و نه شناختی-رفتاری)
3-رویکرد تغییر شناختی دونالد مایکنبام
هر سه رویکرد زیرمجموعه رویکرد کلی تر شناختی -رفتاری میباشند اما نام هیچ یک از رویکردهای فوق رویکرد شناختی-رفتاری نبوده و هر کدام نام مخصوص به خود را دارند.
در درمان عقلانی - هیجانی الیس طبق متن دقیق کتاب(تیتر رابطه درمانجو-درمانگر) "الیس درمانگر را در درجه اول آموزگار میداند درمقابل بک تاکید میکند که کیفیت رابطه درمانی برای کاربست درمان شناختی اهمیت دارد."
بنابراین چون متن سوال مشخص نکرده که کدام یک از سه نوع درمان شناختی-رفتاری را مد نظر دارد گزینه الف وب هر دو می توانند صحیح باشند.
ضمنا منظور طراح محترم سوال از "درمان شناختی-رفتاری"نمی تواند درمان شناختی بک باشد چون درمان شناختی بک فقط دارای عناصر شناختی بوده و عنصر رفتاری ندارد که در این صورت نیز تنها گزینه صحیح گزینه الف خواهد بود
...
این متن رو آیلین جان برام فرستادند...قبل از فرستادن کمی جمله بندیش رو عوض کنید لطفا (نه اونقدر که محتواش عوض بشه!)...ممنون
بله الی جون من شرکت کردم شاید مراحلش رو خوب طی نمیکنی اول راهنماش رو مطالعه کن.دوستان کسی تو تخمین رتبه شرکت کرده... من هر کاری میکنم نمیشه
بچه ها نظرتون در مورد سوال 104 دفترچه الف چیه ؟
میدونین جوابی که کلید اعلام کرده از کدوم کتاب و مربوط به کدوم فصل؟
قاصدک جونم خسته نباشی عزیزم. از این به بعد میای نت کارای خونتو بیار همگی کمک کنیم زود تموم شه.
دیگه خسته نشی و ۱۰ صفحه هم از ما عقب نباشی...
:riz303::ahi5slcgm04mi8jqqkl
سلام فانوسی جوونی...
چشمات و پهلوت خوب شده خواهرجون؟؟؟
بچه ها...
این سوال رو میشه پاسخ بدین؟
در عوامل زمینه ساز مربوط به آسیب پذیری به اختلال استرس پس از سانحه کدام یک از صفات اختلالات ضخصیت مطرح نشده است؟
الف)مرزی
ب)پارانویید
ج)ضد اجتماعی
د)وسواسی-جبری
کلید میگه گزینه د صحیحه....چرا واقعا؟