زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
دوستان کسی تو تخمین رتبه شرکت کرده... من هر کاری میکنم نمیشه

mosaffa7

New member
دوستان عزیزی که به کارنامه ها و درصدهای سالیان گذشته دسترسی دارند میتونند لطف کنن بگن که آیا با میانگین 49 میشود تهران(روزبه) یا آورد یا خیر؟
با تشکر

fanoosi

New member
یه چیزی بهتون بگم
من انقدری که توی این دنیای مجازی شماهارو دوست دارم توی دنیای واقعی هیچکدوم از دوستامو به اندازه شما دوست ندارم اینو جدی میگم.

وای آیلین جونم
منم همینطورم.....
خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم
راستش کنکور خیلی چیزها ازم گرفت...ولی دوستای خوبی بهم داد...

fanoosi

New member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم البته اگه همتون قبول کنید اجرایی میشه..
تو بخش سرگرمی یه تایپیکی هست به اسم تصوراتت که راجع به دوستات در فضای مجازی داری...بنظرم جالبه. من خوشم اومد.
میگم اگه همه موافقید حالا که درصدا واعتراضا همه حل و فصل شده بیایید تصورات ذهنیمونو راجع به هم بگیم.
البته اگه دوست دارید.....

وای خیلی عالیه....موافقم...موافقم....:ad54ad:

fanoosi

New member
وااااای چه پیشنهاد هیجان انگیزی من از همه یه تصوری دارم البته بجز ۱۲۳عزیز که همی بودیم ولی قاصدک و فانوسی هم که دیدم قبل از اون تصوراتی داشتم

چه عالی الی جون....
پس تصورات قبلی ات رو با اون چه که دیدی مقایسه کن باشه ؟؟؟؟؟:28::4d564ad6:

aylinn

New member
نظریه و کاربست مشاوره وروان درمانی سوال 50 چاپ دوم بهار 87 فصل 10 صفحه322
درمان شناختی - رفتاری طبق رفرنس اعلام شده شامل سه رویکرد اصلی میباشد:
1-درمان عقلانی هیجانی الیس
2-درمان شناختی بک(نام رویکرد بک درمان شناختی است و نه شناختی-رفتاری)
3-رویکرد تغییر شناختی دونالد مایکنبام
هر سه رویکرد زیرمجموعه رویکرد کلی تر شناختی -رفتاری میباشند اما نام هیچ یک از رویکردهای فوق رویکرد شناختی-رفتاری نبوده و هر کدام نام مخصوص به خود را دارند.
در درمان عقلانی - هیجانی الیس طبق متن دقیق کتاب(تیتر رابطه درمانجو-درمانگر) "الیس درمانگر را در درجه اول آموزگار میداند درمقابل بک تاکید میکند که کیفیت رابطه درمانی برای کاربست درمان شناختی اهمیت دارد."
بنابراین چون متن سوال مشخص نکرده که کدام یک از سه نوع درمان شناختی-رفتاری را مد نظر دارد گزینه الف وب هر دو می توانند صحیح باشند.
ضمنا منظور طراح محترم سوال از "درمان شناختی-رفتاری"نمی تواند درمان شناختی بک باشد چون درمان شناختی بک فقط دارای عناصر شناختی بوده و عنصر رفتاری ندارد که در این صورت نیز تنها گزینه صحیح گزینه الف خواهد بود

...
این متن رو آیلین جان برام فرستادند...قبل از فرستادن کمی جمله بندیش رو عوض کنید لطفا (نه اونقدر که محتواش عوض بشه!)...ممنون

فانوسی جون اینو که گذلشتی اینجا الان سنجش پزشکی یه نگاه به اینجا بندازه منو شناسایی کرده:25r30wi:
لطفا اگه میشه این پست رو حذف کنید و با پیام خصوصی براشون بفرستید.:riz513:البته اگه زحمتی نیست.

aylinn

New member
بچه ها نظرتون در مورد سوال 104 دفترچه الف چیه ؟
میدونین جوابی که کلید اعلام کرده از کدوم کتاب و مربوط به کدوم فصل؟

fanoosi

New member
بچه ها نظرتون در مورد سوال 104 دفترچه الف چیه ؟
میدونین جوابی که کلید اعلام کرده از کدوم کتاب و مربوط به کدوم فصل؟

سلام آیلین جونم
خوبی عزیزم؟
شرمنده این سوال رو جواب ندادم...نمیدونم...
اون پست رو هم حذف کردم...باز هم شرمنده...

ghasedak69

New member
قاصدک جونم خسته نباشی عزیزم. از این به بعد میای نت کارای خونتو بیار همگی کمک کنیم زود تموم شه.
دیگه خسته نشی و ۱۰ صفحه هم از ما عقب نباشی...
:riz303::ahi5slcgm04mi8jqqkl

سلام.... پس فعلا آستین ها رو بالا بزنید بیاید لوبیا سبز و کدو بادمجون خرد کنیم و سرخ کنیم و....
:smilies-azardl (113

fanoosi

New member
سلام فانوسی جوونی...
چشمات و پهلوت خوب شده خواهرجون؟؟؟

سلام قاصدک جونم...
ممنون...
پهلوم کاملا خوب شد....ولی چشمام کمی حساس شدن...وقتی مراعاتشون نمیکنم عود میکنن!!
شما خوبی؟
چه خبر؟
حسابی سرت شلوغه ها...خدا قوت

fanoosi

New member
بچه ها...
این سوال رو میشه پاسخ بدین؟
در عوامل زمینه ساز مربوط به آسیب پذیری به اختلال استرس پس از سانحه کدام یک از صفات اختلالات ضخصیت مطرح نشده است؟
الف)مرزی
ب)پارانویید
ج)ضد اجتماعی
د)وسواسی-جبری
کلید میگه گزینه د صحیحه....چرا واقعا؟

mosaffa7

New member

‫دکتر علی صاحبی، روانشناس ایرانی نوشت:

یک سوآل از واقعیت درمانی: با رای ندادن چطور یک گام، نه بگو یک درجه به آنچه می خواهی نزدیکتر می شوی؟ ولی با رای دادن مثل این رفتار کن که یک لاتاری می خری. خودش امیده. همیشه اصلاحات اجتماعی در طول تاریخ از یک کور راه شروع شده. تاریخ را بخوانید: گورباچف از دل حزب کمونیست و با انتخابات بسته حزبی روی کار آمد. دوستان شاهراه یا اتوبانی برای تغییر وجود ندارد. همین کور راه ها را آزمون کنیم. بر ناامیدی آموخته شده غلبه کنید و از خود بپرسید انفعال و رای ندادن چه کمکی به وضعیت می کند؟ اگر یک پاسخ منطقی ذهن تان به آن داد ، خوب رای ندهید...

ghasedak69

New member
بچه ها...
این سوال رو میشه پاسخ بدین؟
در عوامل زمینه ساز مربوط به آسیب پذیری به اختلال استرس پس از سانحه کدام یک از صفات اختلالات ضخصیت مطرح نشده است؟
الف)مرزی
ب)پارانویید
ج)ضد اجتماعی
د)وسواسی-جبری
کلید میگه گزینه د صحیحه....چرا واقعا؟

منم دقیقا این برام سواله که چرا واقعا ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا