زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member

بچه ها من یه سوال از همتون دارم همچنین از شما پرند جون.
به نظر شما کنکور امسال نسبت به سالای قبل خیلی آسون تر بود یا اینکه تقریبا در حد سالای پیش بود؟

حسان

Well-known member
کنکور امسال ... متفاوت بود با سال های قبل.. تو رشته ی من تکیه بیشتر روی محفوظات بود نه مفهومات

parand

Well-known member
بالاخره فردا کلیدا میاد:tonguesmiley:

اره راستی میشه انتخاب محل تحصیلو ویرایش کرد. که من باید کاشانو بیارم بالاتر از زنجان.
ایلین جون تصحیح کن که دیگه مطمئن شی امسال قبول میشی....

aylinn

New member
بله پرند جون از 19 ام انتخاب محل تحصیل قابل ویرایشه
نمیدونم ببینیم خدا چی میخواد از طرفی ظرفیت ها کم شده و از طرف دیگه هم به نظر بعضیاتون سوالاتم نسبت به پارسال آسونتر بود (که البته من اینطوری فکر نمیکنم) بنابراین اینطوری میانگینا باید بالا باشن که اون موقع هم کارا یکم سخت تر میشه.

parand

Well-known member
بله پرند جون از 19 ام انتخاب محل تحصیل قابل ویرایشه
نمیدونم ببینیم خدا چی میخواد از طرفی ظرفیت ها کم شده و از طرف دیگه هم به نظر بعضیاتون سوالاتم نسبت به پارسال آسونتر بود (که البته من اینطوری فکر نمیکنم) بنابراین اینطوری میانگینا باید بالا باشن که اون موقع هم کارا یکم سخت تر میشه.

اره ظرفیاتو کم کردن :sad:خب اکثرا اونایی که درصادی بالا دارن تو تخمین رتبه ی سایت شرکت می کنند..
میشه از تخمین رتبه هم یه حدثایی زد...

aylinn

New member
قابل اطمینان بودن سیستم تخمین رتبه به تعداد شرکت کننده هاش بستگی داره که متاسفانه همرشته های ما توی این سایت خیلی کم تعدادن پارسال توتخمین رتبه 70 بودم که رتبه واقعیم 120 شد ولی به هر حال شرکت میکنم

parand

Well-known member
قابل اطمینان بودن سیستم تخمین رتبه به تعداد شرکت کننده هاش بستگی داره که متاسفانه همرشته های ما توی این سایت خیلی کم تعدادن پارسال توتخمین رتبه 70 بودم که رتبه واقعیم 120 شد ولی به هر حال شرکت میکنم

واقعا اینم درسته هم رشته ای های ما تو این سایت خیلی نایاب هستن....شده در گرانبها...
ولی دیگه بضاعتمون در همین حد...
ببین ایلین جون به نظر من بازم هر چقدر هم نفرات کم باشن باز میشه یه حدسایی زد از روی درصدا. ببینید شما ۱ سال کامل فقط منابع بهداشتو خوندید...
درسته شرایط جلسه هم تاثیر میزاره رو روند جواب دادن به سوالها.....ولی بازم مطمئنن اطلاعات شما واسه ازمون بهداشت به مراتب بیشتر از بقیه س و اینکه باید یه مقدار با دید خوشبینانه به این قضیه نگاه کنید ان شاا... هر چی خیره پیش میاد...

aylinn

New member
واقعا اینم درسته هم رشته ای های ما تو این سایت خیلی نایاب هستن....شده در گرانبها...
ولی دیگه بضاعتمون در همین حد...
ببین ایلین جون به نظر من بازم هر چقدر هم نفرات کم باشن باز میشه یه حدسایی زد از روی درصدا. ببینید شما ۱ سال کامل فقط منابع بهداشتو خوندید...
درسته شرایط جلسه هم تاثیر میزاره رو روند جواب دادن به سوالها.....ولی بازم مطمئنن اطلاعات شما واسه ازمون بهداشت به مراتب بیشتر از بقیه س و اینکه باید یه مقدار با دید خوشبینانه به این قضیه نگاه کنید ان شاا... هر چی خیره پیش میاد...

خوشبختانه خوبیه بهداشت اینه که منابعی رو که معرفی میکنه واقعا عالی هستن و بنابراین من مطمئنم اطلاعات همه دوستانی که منابع بهداشت رو مطالعه میکنن در حد قابل قبول هستش به هر حال هممون زحمت کشیدیم و امیدوارم به لطف خدا نتایج زحماتمون رو بگیریم .

ainazhz

New member

به نظر شما کنکور امسال نسبت به سالای قبل خیلی آسون تر بود یا اینکه تقریبا در حد سالای پیش بود؟
ابلین جون من از اولم گفتم نخوندم واسه علوم و تستای علوم و نزدم اما کنکورهای سالهای قبل و پارسال و زدم و با امسال که مقایسه میکنم به نظرم امسال اسون بود

ainazhz

New member

ایلین جون شما رتبت شد 120 قبول نشدی پازسال . تا چند قبول شدن پارسال؟

fanoosi

New member

:sadsmiley: فکر کنم با یه نفر در مورد نظریه فروید بحثشون شد و گفت دیگه نمیاد اما من خوندم جدی نگرفتم این حرفشو اما مثله اینکه جدی شده.

انشالله همین روزها برمیگرده و به همه ی این شبهات پایان میده...
ناسلامتی دوستمونه...
دوست که دوستشو به همین راحتی ها ول نمیکنه...

fanoosi

New member
اخی فانوسی جونم نازی....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
زودتر پایان نامت تموم میشه راحت میشی.
منم پارسال اردیبهشت همین وضعو داشتم. یعنی مچ دستم درد میکرد انقد موس و خودکار گرفته بودم دستم....

مرسی پرند جونم...:28:
دعام کن...اونقدر این روزها خسته ام که نگو
فقط دلم میخواد یه خورده حال و هوام عوض بشه تا بتونم با انرژی جلو برم...
وای...راستی فردا کلیدها میاد!!!!!:13:

fanoosi

New member

به نظر من خیلی متفاوت بود نسبت به سالهای قبل....حتی یه سوال تکراری هم داخلش نبود...
بعضی درسهاش واقعا سخت تر بود....البته اینا همه نظر منه! ممکنه درست نباشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا