سلام سلام
مرسی خوبم بهترم
پرند جون خوبی شما؟
بالاخره فردا کلیدا میاد:tonguesmiley:
بله پرند جون از 19 ام انتخاب محل تحصیل قابل ویرایشه
نمیدونم ببینیم خدا چی میخواد از طرفی ظرفیت ها کم شده و از طرف دیگه هم به نظر بعضیاتون سوالاتم نسبت به پارسال آسونتر بود (که البته من اینطوری فکر نمیکنم) بنابراین اینطوری میانگینا باید بالا باشن که اون موقع هم کارا یکم سخت تر میشه.
قابل اطمینان بودن سیستم تخمین رتبه به تعداد شرکت کننده هاش بستگی داره که متاسفانه همرشته های ما توی این سایت خیلی کم تعدادن پارسال توتخمین رتبه 70 بودم که رتبه واقعیم 120 شد ولی به هر حال شرکت میکنم
واقعا اینم درسته هم رشته ای های ما تو این سایت خیلی نایاب هستن....شده در گرانبها...
ولی دیگه بضاعتمون در همین حد...
ببین ایلین جون به نظر من بازم هر چقدر هم نفرات کم باشن باز میشه یه حدسایی زد از روی درصدا. ببینید شما ۱ سال کامل فقط منابع بهداشتو خوندید...
درسته شرایط جلسه هم تاثیر میزاره رو روند جواب دادن به سوالها.....ولی بازم مطمئنن اطلاعات شما واسه ازمون بهداشت به مراتب بیشتر از بقیه س و اینکه باید یه مقدار با دید خوشبینانه به این قضیه نگاه کنید ان شاا... هر چی خیره پیش میاد...
ابلین جون من از اولم گفتم نخوندم واسه علوم و تستای علوم و نزدم اما کنکورهای سالهای قبل و پارسال و زدم و با امسال که مقایسه میکنم به نظرم امسال اسون بود
بچه ها من یه سوال از همتون دارم همچنین از شما پرند جون.
به نظر شما کنکور امسال نسبت به سالای قبل خیلی آسون تر بود یا اینکه تقریبا در حد سالای پیش بود؟
قابل اطمینان بودن سیستم تخمین رتبه به تعداد شرکت کننده هاش بستگی داره که متاسفانه همرشته های ما توی این سایت خیلی کم تعدادن پارسال توتخمین رتبه 70 بودم که رتبه واقعیم 120 شد ولی به هر حال شرکت میکنم
:sadsmiley: فکر کنم با یه نفر در مورد نظریه فروید بحثشون شد و گفت دیگه نمیاد اما من خوندم جدی نگرفتم این حرفشو اما مثله اینکه جدی شده.
اخی فانوسی جونم نازی....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
زودتر پایان نامت تموم میشه راحت میشی.
منم پارسال اردیبهشت همین وضعو داشتم. یعنی مچ دستم درد میکرد انقد موس و خودکار گرفته بودم دستم....
بچه ها من یه سوال از همتون دارم همچنین از شما پرند جون.
به نظر شما کنکور امسال نسبت به سالای قبل خیلی آسون تر بود یا اینکه تقریبا در حد سالای پیش بود؟
انشالله همین روزها برمیگرده و به همه ی این شبهات پایان میده...
ناسلامتی دوستمونه...
دوست که دوستشو به همین راحتی ها ول نمیکنه...