زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
​نه حوصله فیلم دیدن دارم نه کتاب خوندن به خدا دیگه اصلا حوصله زندگی کردنم ندارم

rawy

New member
عزیزم توکل کن به خدا, دیگه هرچی می خواسته بشه شده, با این کار فقط خودتو داغون می کنی
آخه پیدا کردن درصدها هم چیزی رو مشخص نمی کنه, شاید بقیه همه رو روی 80-90 زده باشن یا برعکس روی 30-40 هیچیییییی معلوم نیست, صبر داشته باش
615221_Laie_99.gif

ghasedak69

New member
آیلین جان من الان باید برم بیرون آدرس ایمیلت رو بذار خصوصی برام اومدم عکس می گیرم می فرستم به ایمیلت چون وقت آپلود کردن و... ندارم امروز

ainazhz

New member

دستش درد نکنه, چقد ماهی تو پرند
57021_LaieA_009.gif

خوبه که چرا ناراحتی؟
من به چهل می رسوندم راضی بودم, دلم از متن آخر می سوزه که خیلی ساده بود ولی وقت نداشتم و چشمم داغون شده بود

اخه علوم 68 زدم . این چه درصدیه .ف کر میکردم 55 60 بزنم..:thumbsdownsmileyani

این شکلا کجای؟ منم میخوام :21:

ainazhz

New member
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟

عزیزم فیلمو که باز کردی. گزینه مووستو ببر رو زیر نویس بگیرش و ببر رو صفحه فیلمت و بعدام اونحا ولش کن . دیگه حله :tonguesmiley:
یا اینکه با km player میبینی فیلمو که باز کردی برو رو زیر نویس روش دابل کیلیک کن .

parand

Well-known member
بچه ها زیر نویس من کار نمیکنه. از کدوم سایت دانلودش کردین؟؟؟؟

eliii

New member
سلام . دوستان بعد امتحان دفترچه سوالات الف و ب هردو بود . من ازمونم الف بود ولی امدم بیرون ب هم برداشتم هردو رو دارم ولی نمیدونم چطور بزارم اینجا . میتونم اسکن کنم بعد ایمیلتونو بدید براتون ایمیل کتم

ainazhz

New member
بچه ها زیر نویس من کار نمیکنه. از کدوم سایت دانلودش کردین؟؟؟؟

پرند جون فرمت فیلمی که راوی جون گذاشته avi هست.و کیفیتش یکم پایینه.. من زیر نویس با این فرمت پیدا نکردم. اما امشب از سایتی که خودم معرفی کردم با فرمت 770p میزارم واسه دانلود و با کیفیت میبینم فیلمو.. از این سایت میتونی زیرنویس بگیری همیشه.. اما اکثرن فرمت های بالاتر از avi داره..

http://www.worldsubtitle21.com/

aylinn

New member
بچه ها من یه سوالی تو قسمت مربوط به آزمون پرسیدم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
مرسی

fanoosi

New member
دوستان امروز از جلوی انستیتو رد شدم ... وای خدا اگر بدونید با چه حسرتی نگاه کردم جوری که فکر کنم اگر یکی از دانشجوها از اونجا رد میشد و منو میدید حاضر میشد انصراف بده و منو جای خودش راه بده

الی جان شما که قبولی انیستیتو....دیگه حسرت واسه چی؟

fanoosi

New member

کتاب دانلودی یه کم چشم رو اذیت می کنه, اما حسنش اینه که در دسترس همه هست و می تونیم هماهنگ باهم بخونیم. اما اگه کتاب معمولی باشه من از یالوم اون کتاب رو ندارم, "رواندرمانی اگزیستانسیال" رو دارم که هم حجیمه هم هنوز نخوندمش اگه موافقید فقط از یالوم باشه هرچی شد که من اونو بخونم, اگه نه با همون دانلودی خوندن مشکلی ندارین, مامان و معنی زندگی رو بخونیم
آخ گفتی راوی جون...چند صفحه ازش خوندم چشام درد گرفت...زیاد هم پای اینترنت میشینم همینطوری میشه!!
رفتم دو تا کتابخونه هیچ کدوم مامان و معنی زندگی رو نداشت!!
نمیدونم چکار کنم؟:shocked:

fanoosi

New member
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟

سلام قاصدک جونم...
از نرم افزار kmp استفاده کن
vlc هم بد نیست...
وقتی فیلم رو با برنامه kmp باز میکنی رو صفحه اش راست کلیک کن و قسمت سابتایتل و بعد لود سابتایتل رو بزن
بعدش یه صفحه میاد که زیرنویش رو انتخاب و باز میکنی...که دیگه مشکلی نیست
اگه احیانا زیرنویس رو باز کردی و نشون داد ولی با یه خط نامفهوم و قاطی بود بگو که یه نرم افزار برای حل مشکل بهت معرفی کنم...

1.jpg

2.jpg

fanoosi

New member
بچه ها چرا هیچکی هیچ چی نمی گه هیچکی هیچ فعالیتی نمی کنه؟ تو تاپیک های خودشون که خبری نیست
زبان رو چی کار می کنید؟ با پیشنهادی که دادم موافقید یا کار دیگه ای می کنید؟
فیلمو کسی دانلود کرده؟ درست بود؟

امروز در به در دنبال کتاب مامان و معنی زندگی بودم...هیج جا نداشت!
نمیدونم کی برم بیرون برا خرید کتاب!!
فیلمو که قبلا دیدم ولی امشب باز یه بازنگری میکنم...
زبان رو هم با ترجمه موافقم...فقط از کجا و چه جوری؟واسه همین ترجمه اش چه برنامه ای دارید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا