دستش درد نکنه, چقد ماهی تو پرند![]()
خوبه که چرا ناراحتی؟
من به چهل می رسوندم راضی بودم, دلم از متن آخر می سوزه که خیلی ساده بود ولی وقت نداشتم و چشمم داغون شده بود
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟
:sad:من یدونه دفترچه ب میخوام کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها زیر نویس من کار نمیکنه. از کدوم سایت دانلودش کردین؟؟؟؟
راستی بچه ها بعد از اومدن کلیدا تخمین رتبه شرکت میکنین؟
دوستان امروز از جلوی انستیتو رد شدم ... وای خدا اگر بدونید با چه حسرتی نگاه کردم جوری که فکر کنم اگر یکی از دانشجوها از اونجا رد میشد و منو میدید حاضر میشد انصراف بده و منو جای خودش راه بده
آخ گفتی راوی جون...چند صفحه ازش خوندم چشام درد گرفت...زیاد هم پای اینترنت میشینم همینطوری میشه!!
کتاب دانلودی یه کم چشم رو اذیت می کنه, اما حسنش اینه که در دسترس همه هست و می تونیم هماهنگ باهم بخونیم. اما اگه کتاب معمولی باشه من از یالوم اون کتاب رو ندارم, "رواندرمانی اگزیستانسیال" رو دارم که هم حجیمه هم هنوز نخوندمش اگه موافقید فقط از یالوم باشه هرچی شد که من اونو بخونم, اگه نه با همون دانلودی خوندن مشکلی ندارین, مامان و معنی زندگی رو بخونیم
:sad:من یدونه دفترچه ب میخوام کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟

بچه ها هر کی دفترچه ب داره بزاره وگرنه شب خوابید این شبح ها میان میخورنشا![]()
![]()
![]()
بچه ها چرا هیچکی هیچ چی نمی گه هیچکی هیچ فعالیتی نمی کنه؟ تو تاپیک های خودشون که خبری نیست
زبان رو چی کار می کنید؟ با پیشنهادی که دادم موافقید یا کار دیگه ای می کنید؟
فیلمو کسی دانلود کرده؟ درست بود؟