زانو نمیزنم...

binam

Active member
هرچقدرهم که سقف آسمون پایین بیادمن زانونمی زنم

ZOT

New member
برای چی باید زانو بزنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smiliess (11):

maryam khanum

New member
گاهی وقت ها بهتره زانو بزنی وگرنه مجبورت می کنند...................:65d6a5d6s::smiliess (9):

mino90

New member
اصولا توی زندگی میگن: یا زانو بزن یا زیر پا خوردت میکنیم ،من که ترجیح میدم خورد بشم تا زانو بزنم

mino90

New member
مينو انو توي كجاي زندگي و كدوم منطقه يا فرهنگي ميگن؟
_اصولا توی یه اداره که بخوای استخدام بشی به زبون بی زبونی میگن یا مثل ما رشوه بگیر ،پارتی بازی کن و... یا اگه نخوای مثل ما باشی یه جایی یه جوری حالتو میگیریم
_توی زندگی همه ما (دوست ،آشنا )کسایی هستن ،که میگن یا حرف ما یاهیچکس وبرای اثبات این هیچکس حاضرن پا روی هرچیزی بذارن...
_توی زندگی مشکلات میگن یا زانو بزن یا خوردت میکنیم...
_و....

shahram25

New member
_اصولا توی یه اداره که بخوای استخدام بشی به زبون بی زبونی میگن یا مثل ما رشوه بگیر ،پارتی بازی کن و... یا اگه نخوای مثل ما باشی یه جایی یه جوری حالتو میگیریم
_توی زندگی همه ما (دوست ،آشنا )کسایی هستن ،که میگن یا حرف ما یاهیچکس وبرای اثبات این هیچکس حاضرن پا روی هرچیزی بذارن...
_توی زندگی مشکلات میگن یا زانو بزن یا خوردت میکنیم...
_و....
مينو اينا هست درسته اما ما بايد عزت رو پيشه خودمون كنيم

saeedms

New member
زبانشان را نمی فهمم !

دورم را گرفته اند

و گوشتهای تنم را

با منقارهای خون آلودشان می جوند . . .

زبانشان را نمی فهمم

نمی دانم چه میگویند

سرم تیر می کشد

پا هایم دیگر توان ندارن

من و زانو زدن؟؟؟!!!!

هرگز!!!

هرگز زانو نمیزنم

ولی

آه . . . در دل خرد میشوم

خرد

fateme1990

New member
فکر کنم این جمله کوروش کبیر برای دوره ما جواب نمیده...
دوره ای که همه میخوان خوردت کنن و بهت میفهمونن بخاطر قدرتی که دستشونه باید جلوشون زانو بزنی وگرنه انقد برات میزنن که هرجا میری میبینی شخصیتتو جلو همه خورد و داغون کردن و هیچی ازت نمونده

متنفرم از ادامای تازه به دوران رسیده که فکر میکنن قدرت همیشه دستشون میمونه. :p7977cujr38iyymsu8:

TUMS

Well-known member
بسیار جالبه
آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد,به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم.(بقره/152):thanks:
:thanks:

fateme1990

New member
اصولا توی زندگی میگن: یا زانو بزن یا زیر پا خوردت میکنیم ،من که ترجیح میدم خورد بشم تا زانو بزنم

این زانو نزدن داشت منو به افتادن و فارغ التحصیل نشدن میکشوند. از ترس اینکه برا ارشدم مشکل پیش نیاد و 1 سال درس خوندم حروم نشه یکی دو هفته اخر دانشگا جلو خودمو گرفتم و لام تا کام حرف نزدم ولی واقعا اخرش داشتم دق میکردم :65d6a5d6s:

reza.n

New member
بسیار جالبه
آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد,به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم.(بقره/152):thanks:
ایمونو از وقتی جواب کنکور اومده امار شکلک :thanks: توو کامنت هات بالا رفته.چرا؟هوم؟

oruji

New member
حرفت شبیه این جمله کوروش کبیره:
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر بلندای آسمان از قامتم کوتاهتر شود

TUMS

Well-known member
ایمونو از وقتی جواب کنکور اومده امار شکلک :thanks: توو کامنت هات بالا رفته.چرا؟هوم؟
رضا خوب نتیجه کنکور هم بی تاثیر نیست:thanks:
ولی به خدا امروز داغون داغون بودم
ولی حداقل نمیخوام از ناراحتی من کسی ناراحت بشه:65d6a5d6s:

shahram25

New member
ما فقط در مقابل پروردگار تك و تنها زانو مي زنيم و سر فرود ميارم و لاغير

بالا