هيچگا هيجا هيچ زماني در مقابل هيچ كسي جز خدا زانو نزن هرچند مجبورت كننگاهی وقت ها بهتره زانو بزنی وگرنه مجبورت می کنند...................:65d6a5d6s::smiliess (9):
مينو انو توي كجاي زندگي و كدوم منطقه يا فرهنگي ميگن؟اصولا توی زندگی میگن: یا زانو بزن یا زیر پا خوردت میکنیم ،من که ترجیح میدم خورد بشم تا زانو بزنم
_اصولا توی یه اداره که بخوای استخدام بشی به زبون بی زبونی میگن یا مثل ما رشوه بگیر ،پارتی بازی کن و... یا اگه نخوای مثل ما باشی یه جایی یه جوری حالتو میگیریممينو انو توي كجاي زندگي و كدوم منطقه يا فرهنگي ميگن؟
مينو اينا هست درسته اما ما بايد عزت رو پيشه خودمون كنيم_اصولا توی یه اداره که بخوای استخدام بشی به زبون بی زبونی میگن یا مثل ما رشوه بگیر ،پارتی بازی کن و... یا اگه نخوای مثل ما باشی یه جایی یه جوری حالتو میگیریم
_توی زندگی همه ما (دوست ،آشنا )کسایی هستن ،که میگن یا حرف ما یاهیچکس وبرای اثبات این هیچکس حاضرن پا روی هرچیزی بذارن...
_توی زندگی مشکلات میگن یا زانو بزن یا خوردت میکنیم...
_و....
اصولا توی زندگی میگن: یا زانو بزن یا زیر پا خوردت میکنیم ،من که ترجیح میدم خورد بشم تا زانو بزنم
ایمونو از وقتی جواب کنکور اومده امار شکلک :thanks: توو کامنت هات بالا رفته.چرا؟هوم؟بسیار جالبه
آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد,به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم.(بقره/152):thanks:
:thanks:
:thanks:
رضا خوب نتیجه کنکور هم بی تاثیر نیست:thanks:ایمونو از وقتی جواب کنکور اومده امار شکلک :thanks: توو کامنت هات بالا رفته.چرا؟هوم؟