(:رويش جوانه هاي اميد از دل هسته هاي اورانيوم:)

eeeeeeehsan

New member
اوشون مگه مدیرن
بلی، ولی هنوز رنگ تگشون آبی نشده.

دوستان لطفا از بحث خارج نشید. پیرامون همین جوانه های امید بحث کنید،

نظرتون در مورد تفاوت بیانیه ها چیه؟! آیا کل کشورهای غربی و آمریکا برداشت غلطی از توافق کردند و فقط ایران برداشت صحیح رو از توافق داره؟! یا سیاست غربی ها ایجاب میکنه که فعلا به مردم خودشون این حرفارو بزنند؟؟

داداش احسان عزیز: آزادی بیان !

تا حالا دقت کردین انجمنی ( http://olumpezeshki.ir/printthread15023-7.html )
خوبه میگی از بحث منحرف نشین :)

خب صفحه 7 اون تاپیک چه ربطی به این قضیه داشت؟
پست من که پاک شد خلاف قوانین انجمن نبوده!

رفع اسپم:
برداشت من به عنوان یه شهروند اینه که نطفه سیاست دروغه و ایران و غرب نمیشناسه.
پس فکرش رو نکنین چون نمی فهمین تهش رو.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

dr.bahar1986

New member
من ترجیح میدم بتونیم فعالیت هسته ای مون رو ادامه بدیم تا اینکه همه چی ارزون شه

mahsast

New member
دوستان ببینید هم ما به اونا امتیاز دادیم و هم اونا از ما امتیاز گرفتن....در واقع ما یه جورایی کوتاه اومدیم دیگه...اونا هدفشون اینکه فعالیت هسته ای ما پیشرفت نکنه الان اینو خواستن دو فردای دیگه بابت چیزای دیگه هم باید کوتاه بیایم...سیاست اونا زور هست...وگرنه چرا به این همه کشور که سلاح هسته ای دارن گیر نمیدن....نمونه اش همین عربستان ولی چون مطیع اونا هست کاری بهش ندارن....به خاطر همین میگم چشمم اب نمیخوره!!!!

goo

New member
اینم از آزادی بیان :)

دوستان توجه داشته باشین؛
تو هرجایی از دنیا همینه، باید همیشه موافق باشی. مخالف باشی یا می خوری یا پستت پاک میشه.

خوبه هم ما از رفیقمون نقل قول گرفتیم کسی به خودش نگیره، بعدم مستقیم اسم نبردیم نگین سیاسی.

ولی خب تصمیم شما محترمه مدیر goo.

و صد البته در همه جای دنیا عده ای با مظلوم نمایی و گفتن قسمتی از حقایق و پوشاندن قسمتی از آن سعی در پیشبرد اهداف خود دارند.
من دو بار خواهش کرده بودم پست های خاص رو قرار ندین.چه موافق و چه مخالف می تونن در فضای دوستانه و احترام با هم تبادل نظر کنند.

Mohammad gh

New member
دوستان ببینید هم ما به اونا امتیاز دادیم و هم اونا از ما امتیاز گرفتن....در واقع ما یه جورایی کوتاه اومدیم دیگه...اونا هدفشون اینکه فعالیت هسته ای ما پیشرفت نکنه الان اینو خواستن دو فردای دیگه بابت چیزای دیگه هم باید کوتاه بیایم...سیاست اونا زور هست...وگرنه چرا به این همه کشور که سلاح هسته ای دارن گیر نمیدن....نمونه اش همین عربستان ولی چون مطیع اونا هست کاری بهش ندارن....به خاطر همین میگم چشمم اب نمیخوره!!!!

دوست عزیز اعتماد یه جاده ی دوطرفس
وقتی از صبح تا شب مرگ بر امریکا میگید و مسئولین سابق میرفتن سازمان ملل و از محو بقیه کشورها حرف میزدن خب نباید انتظار دیگه ای داشته باشین
حالا که دولت داره با تدبیر جلو میره خوشبختانه راهو بر بهانه تراشی های اسرئیل و امریکا بسته البته اگر بعضی تندرو ها بزارن
در مورد کوتاه اومدن هم اونا مجبور شدن خیلی بیشتر کوتاه بیان .چون اونا هم خیلی به این توافق نیاز مند هستن.
یه زمانی میگفتن حق داشتن یک سانتریفیوژو ندارین الان به ۶ هزارتا قانع شدن که اونم بعد مدتی افزایش پیدا میکنه.

mahsast

New member
دوست عزیز اعتماد یه جاده ی دوطرفس
وقتی از صبح تا شب مرگ بر امریکا میگید و مسئولین سابق میرفتن سازمان ملل و از محو بقیه کشورها حرف میزدن خب نباید انتظار دیگه ای داشته باشین
حالا که دولت داره با تدبیر جلو میره خوشبختانه راهو بر بهانه تراشی های اسرئیل و امریکا بسته البته اگر بعضی تندرو ها بزارن
در مورد کوتاه اومدن هم اونا مجبور شدن خیلی بیشتر کوتاه بیان .چون اونا هم خیلی به این توافق نیاز مند هستن.
یه زمانی میگفتن حق داشتن یک سانتریفیوژو ندارین الان به ۶ هزارتا قانع شدن که اونم بعد مدتی افزایش پیدا میکنه.

دوست عزیز من حرف شما رو کاملا قبول دارم...اتفاقا میخواستم به تندروی های بعضی تو کشور هم اشاره کنم..به نظر من اصن ما چرا باید بریم پای میز مذاکره وقتی دهها کشور این سلاح رو دارن....نمیشه که ما همیشه مطیع باشیم...مگه اسرائیل همش مارو تهدید نمیکنه و شعار از نیل تا فرات نمیده پس اونا هم تندرو هستن.....فبول دارم نا وقتی ما پرچم اتش میزنیم وضع بهتر از این نمیشه....ولی خب اگه قانونی هست باید برا همه باشه نه برا یه کشور...:rolleyessmileyanim:

N@RVIN

Well-known member

ادامه میدیم بهار جونم:)
البته با این تفاوت به صورت رسمی نه دزدکی و زیر بار تهدید به آتش بستن و نابود کردن مراکز هسته ای:)

...

سلاح هسته ای خوب نیس و تو کشور ما به اعلام تمامی مراجع تقلید حرامه ..حالا اگه از جنبه ی انسانیش هم بگذریم ..دلیل نمیشه چون دیگران کار بدی انجام میدن ما هم بخوایم اون حقو داشته باشیم خب اروپاییها خیلی حقهای دیگه هم دارن خیلی چیزارو دارن که تو کشور ما هم غیرقانونیه هم غیر شرعی ولی ما دوس نداریم اونارو داشته باشیم اینم مثل اونا..

اینکه چرا دیگران فکر می کنند ایران سلاح هسته ای داره و اگه داشته باشه ازش برای نابود کردنشون استفاده خواهد کرد و نیاز به مذاکره و متوقف کردن ایران رو حس کردن و این نیاز رو در مورد دیگران حس نکردن شاید بی ربط به همون شعار مرگ و پرچم آتش زدن نباشه البته..به هرحال لابد اونا هم فانتزیهایی برای ترس از ایران دارن و میخواستن که مطمئن بشن ..طلا که پاکه چه منتش به خاکه صدتا مذاکره کنن اصن :)

درسته اونا زورگو هستن ولی واقعیت اینکه گوی برد خیلی چیزا تو دستای همین زورگوهاست همینکه بتونی چندین ابرقدرت رو مجبور به رسمیت شناختن حقی بکنی خودش خوبه هرچند کافی نیست چیزی از دست نرفته اگرم رفته باشه قدرت تولید سلاح هسته ایه !!! واقعا دوس داریم این سلاح هولناک رو داشته باشیم ! برای استفاده ی صلح آمیزش همین قدر و پس از ایجاد اعتماد بیشترش کافیه البته حدشو من نمیدونم ولی اونهمه دانشمندها بهتر میدونن لابد از نظر اونا اوکی هست که بالاخره این همه سر و صدای ناهمگون کشور رو فعلا تونسته به یک صدای واحد راضی تبدیل کنه ( منظورم بزرگانه ).

بالاخره اینکه با دعوا که نمیشه همیشه پیش رفت خدا جز حس خشم و جنگ نعمتهای دیگه ای مثل عقل و تفاهم و توافق و سیاست و اینارم داده ...این بهترین راهکار بوده فعلا ..اگر قرار بود بر مقاومت بود خب ما 10 سال مقاومت کردیم که امروز به اینجا رسیدیم مذاکره هم چند ساله داره انجام میشه تا به یجای منطقی و قابل قبول برسه همه هم کشورشون رو دوس دارند کشور که فقط برا یه گروه خاصی نیست.... گذشته ی کشورمونم همه می شناسیم ایران همیشه بواسطه ی داشتن منابع ارزشمندش مستعمره بوده چه رسما و غیر رسمی حالا از هر نقطه کوچیکی هم که بتونه پیشرفت رو شروع کنه خوبه بالاخره دیگه اینا همه واقعیته هر چی که هست نمیشه با عینک بدینی و با یکدنگی و اینکه تا بوده همین بود دست روی دست گذاشت این حداقل کاریه که میشه کرد.

آخرین ویرایش:

mahsast

New member
اسراييل قبل از قانون"منع گشترش سلاحهاي اتمي"سلاح هسته اي ساخته!!!ديگه دانشش رو داره...

کشوری که خودش بمب اتم چند تنی رو مردم یه کشور انداخته ادعای مبارزه با سلاح هسته ای داره عجبا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahsast

New member
تابحال آمريكا استفاده كرده...اسراييل استفاده نكرده...سازمان ملل و شوراي امنيت اين قانونو تصويب كرده كه سازمان مللم مال آمريكا نيست همه كشورا توش عضون....

منظورم همون امریکا بود.......

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

مجید دیجی

مدیر بخش

دنیا با مذاکره جلو میره نه با شاخ و شونه نمونش جنگ سرد آمریکا و شوروی هست که هیچ نتیجه ای بجز از بین رفتن پول های مالیات دهنده های این کشورها نداشته ...

==
فقط 8 کشور سلاح هسته ای دارن ... حتی آلمان ، ایتالیا ، برزیل ، کانادا ، ژاپن جنگ افزار هسته ای ندارن ... اما کشورهای جهان سومی همچون هند ، پاکستان و کره شمالی دنبال سلاح هسته ای هستن .

===

کشورهای سوئد ، آلمان ، ژاپن ، فرانسه ، بلژیک دارن نیروگاههای هسته ایشون رو می خوان تعطیل کنن و نیروهای تجدید پذیر مثل باد ، خورشید و... سرمایه گذاری می کنن ... اون وقت ما میایم روی این علوم گرون قیمت سرمایه گذاری می کنیم ...

===

عربستان یعنی اسرائیل ، بودنش از بودن اسرائیل براشون مهم تر هست ... عربستان ازشون سلاح میخره ... نفت ارزان میفروشن ... تکفیری ها رو شارژ مالی میکنه ... امنیت اسرائیل رو تامین میکنه ... پول جنگ هاشون رو میدن در واقع یه نوکر بی چون چرا و بی اراده هس ... نمونش جنگ ایران و عراق ... یا جنگ خلیج فارس که بسیاری از هزینه های جنگ صدام رو داد پس واقعا جای قیاس نیست ...

===

من ترجیح میدم بتونیم فعالیت هسته ای مون رو ادامه بدیم تا اینکه همه چی ارزون شه

نظر من با شما زمین تا آسمون متفاوت هست ... یعنی کشور ما همچیش اوکی هس فقط همین یدونه علم رو کم داریم ؟ یعنی ما اینقد ثروتمند هستیم که باید توی علوم گرانی همچون فن آوری فضایی و هسته ای سرمایه گذاری کنیم ؟؟ به نظرم ما باید به تمام علوم به یه چشم نگاه کنیم ... کشورهایی که علوم هسته ایشون پیشرفته هست سایر علومشون هم پیشرفته هست ... این جور علم ها فقط بودجه مملکت رو آتیش می کشه ...

dr.bahar1986

New member

دنیا با مذاکره جلو میره نه با شاخ و شونه نمونش جنگ سرد آمریکا و شوروی هست که هیچ نتیجه ای بجز از بین رفتن پول های مالیات دهنده های این کشورها نداشته ...

==
فقط 8 کشور سلاح هسته ای دارن ... حتی آلمان ، ایتالیا ، برزیل ، کانادا ، ژاپن جنگ افزار هسته ای ندارن ... اما کشورهای جهان سومی همچون هند ، پاکستان و کره شمالی دنبال سلاح هسته ای هستن .

===

کشورهای سوئد ، آلمان ، ژاپن ، فرانسه ، بلژیک دارن نیروگاههای هسته ایشون رو می خوان تعطیل کنن و نیروهای تجدید پذیر مثل باد ، خورشید و... سرمایه گذاری می کنن ... اون وقت ما میایم روی این علوم گرون قیمت سرمایه گذاری می کنیم ...

===

عربستان یعنی اسرائیل ، بودنش از بودن اسرائیل براشون مهم تر هست ... عربستان ازشون سلاح میخره ... نفت ارزان میفروشن ... تکفیری ها رو شارژ مالی میکنه ... امنیت اسرائیل رو تامین میکنه ... پول جنگ هاشون رو میدن در واقع یه نوکر بی چون چرا و بی اراده هس ... نمونش جنگ ایران و عراق ... یا جنگ خلیج فارس که بسیاری از هزینه های جنگ صدام رو داد پس واقعا جای قیاس نیست ...

===

نظر من با شما زمین تا آسمون متفاوت هست ... یعنی کشور ما همچیش اوکی هس فقط همین یدونه علم رو کم داریم ؟ یعنی ما اینقد ثروتمند هستیم که باید توی علوم گرانی همچون فن آوری فضایی و هسته ای سرمایه گذاری کنیم ؟؟ به نظرم ما باید به تمام علوم به یه چشم نگاه کنیم ... کشورهایی که علوم هسته ایشون پیشرفته هست سایر علومشون هم پیشرفته هست ... این جور علم ها فقط بودجه مملکت رو آتیش می کشه ...

اگه آمریکا از ایران نمیترسید الان آرامش کنونی رو نداشتیم بحث پیشرفت علم نیست اینجا بحث از حفظ امنیت ایران در منطقه و جهانه.

dr.bahar1986

New member

آرامش با بمب اتمه؟؟؟؟پس چرا كره شمالي و پاكستان ارامش ندارن؟؟؟

ايران تنها يك قدم با تصويب قطعنامه ي حمله نظامي فاصله داشت!!!!اينو بارها گفتم...اين معنيش آرامشه...تازشم شما ميگي غذاي بيشتر نميخوايم ولي خيليا ميگن اشتغال رفاه حق ماست!!!!شايد شغلي درآمدي چيزي داريد كه انقد ساده رد ميشيد...خط فقر تو كلان شهرها دو ميليونو سيصد هزار تومن هستش كه حدود نصف مملكت زير خط فقر محسوب ميشن...آمار بانك مركزي...تازشم غني سازي هسته اي سر جاشه و به اندازه اي كه تو اين زمينه بتونيم تحقيق كنيم و انرزي صلح آميز استحصال كنيم كفايت ميكنه....آرامش بمب اتم نيست!!!

انشالله پنجاه سال دیگه نسل بعدی اینکارمون رو تحسین کنن واقعا از ته دلم اینو میخوام

dr.bahar1986

New member
اينم بگم تنها بودجه نظامي آمريكا سه برابره بودجه كل كشور ماست پس بحث ترس منتفيه...آمريكا فقط هوشمندانه قدم بر ميداره وقتي سلاح قدرتمندي به اسم تحريم و بعدش مذاكره هست لزومي به ترس نيست...

اوباما خودش اعتراف کرد که از ایران میترسیدن و تحریم اثری روی رویکرد هسته ای ایران نداشته حمله نظامی هم ایران رو در ساخت هسته ای کوشاتر میکنه و همینطور گفتش که تنها راه مذاکره بوده و هست و موضوع دیگه اینکه آمریکا خودش بتنهایی ثروتمند نیست یعنی هیچی از خودش نداره فقط با جوامع دیگه متحد میشه و اونارو به سمت خودش میکشونه تمام روسای دانشگاهها و بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی آمریکا از کشورهای دیگه هستن. آمریکا نگران خودش و هم پیمان های خودشه. من خودم مصاحبه اصلی و به زبان انگلیسی رو گوش دادم که توی شبکه های خودشون پخش میشه. ترس اآمریکا از ایران رو نمیشه انکار کرد.

N@RVIN

Well-known member
اينم بگم تنها بودجه نظامي آمريكا سه برابره بودجه كل كشور ماست پس بحث ترس منتفيه...آمريكا فقط هوشمندانه قدم بر ميداره وقتي سلاح قدرتمندي به اسم تحريم و بعدش مذاكره هست لزومي به ترس نيست...

اونا بودجه دارن ولی بلد نیستن ازش استفاده کنن..بودجه ای که به واحد درمانشون تزریق میشه رتبه ی 1 تا 3 رو تو کل جهان داره دقیق یادم نیست فکر کنم 1 ولی از نظر کارایی و اثربخشی با خیلی از کشورهای پایینترش برابری میکنه و از این نظر رتبه 23 تا 26 رو دارن ...خخ میتونیم امیدوار باشیم بودجه همه چیز نیست !

اما این مذاکره به قول اوشون مذاکره برد برده .. بهرحال ایران هم مثل اونا این امکان رو داره که در صورت نقض توافق به موضع اولش برگرده و غنی سازی پلوتونیوم ! رو ادامه بده نهایت دو ماه طول میکشه این کارم به قول اوشون.. پس همچنان اگر ترسی یا احتیاطی بوده باقی میمونه ...

انشالله هرچی میشه نتیجه خوب باشه هرچند نه چشمم آب میخوره نه گوشم که این گرونیا و رکودها شکسته بشه :( ولی امیدواریم

مجید دیجی

مدیر بخش

اونا بودجه دارن ولی بلد نیستن ازش استفاده کنن..بودجه ای که به واحد درمانشون تزریق میشه رتبه ی 1 تا 3 رو تو کل جهان داره دقیق یادم نیست فکر کنم 1 ولی از نظر کارایی و اثربخشی با خیلی از کشورهای پایینترش برابری میکنه و از این نظر رتبه 23 تا 26 رو دارن ...خخ میتونیم امیدوار باشیم بودجه همه چیز نیست !

اما این مذاکره به قول اوشون مذاکره برد برده .. بهرحال ایران هم مثل اونا این امکان رو داره که در صورت نقض توافق به موضع اولش برگرده و غنی سازی پلوتونیوم ! رو ادامه بده نهایت دو ماه طول میکشه این کارم به قول اوشون.. پس همچنان اگر ترسی یا احتیاطی بوده باقی میمونه ...

انشالله هرچی میشه نتیجه خوب باشه هرچند نه چشمم آب میخوره نه گوشم که این گرونیا و رکودها شکسته بشه :( ولی امیدواریم

به نظرم این نوع تفکر درست نیست ...

==

گرون و ارزون شدن ها دست دولت هاست که با کم و زیاد کردن قیمت ارز کسری بودجشون رو تامین می کنن .. دوم دست دلال هاست ... سوم دست مافیای ورود کالاهاست ... اگر دلار خیلی ارزون بشه دولت به کسری بودجه می خوره پس زیاد امیدوار نباشید ... من فقط امیدوارم که سرمایه ها و شرکت های بزرگی که از ایران خارچ شدن برگردن ... تورم مهار بشه ... سطح درآمدها بجای ارزانی ارتقاع پیدا کنه ...

N@RVIN

Well-known member
به نظرم این نوع تفکر درست نیست ...

==

گرون و ارزون شدن ها دست دولت هاست که با کم و زیاد کردن قیمت ارز کسری بودجشون رو تامین می کنن .. دوم دست دلال هاست ... سوم دست مافیای ورود کالاهاست ... اگر دلار خیلی ارزون بشه دولت به کسری بودجه می خوره پس زیاد امیدوار نباشید ... من فقط امیدوارم که سرمایه ها و شرکت های بزرگی که از ایران خارچ شدن برگردن ... تورم مهار بشه ... سطح درآمدها بجای ارزانی ارتقاع پیدا کنه ...

نه این طرز فکر من نیست فقط یک مثال از واقعیته سندشم موجوده میتونید سرچ کنید در مورد مثالم.

بله فرمایشات بعدیتون متینه
:riz304:

ساحل

New member

فک می کنید از برداشتن تحریما نفعی به مردم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟
من که بعید میدونم

مجید دیجی

مدیر بخش
اگه آمریکا از ایران نمیترسید الان آرامش کنونی رو نداشتیم بحث پیشرفت علم نیست اینجا بحث از حفظ امنیت ایران در منطقه و جهانه.

یعنی زمان جنگ ایران و عراق که ایران مستقیما با ناوهای آمریکایی وارد جنگ شد ما بمب اتمی داشتیم ؟؟ اگر هم از چیزی بترسن از مردم ما هست.. "مردمی که نه دربرابر عثمانی تسلیم شدن نه روسیه نه انگلیس و نه صدام" ...

===

بمب اتمی در دنیای امروز غیر قابل استفاده است چون هر کشوری که از آن استفاده کند خودش قربانی استفاده سایر دارندگان این سلاح خواهد شد ... چون آمریکا ایران و کره شمالی را تهدید کرده ، روسیه آمریکا و غرب را تهدید کرده ، کره شمالی ژاپن ، کره جنوبی و آمریکا را تهدید کرده ، پاکستان هند را تهدید کرده ، هند نیز پاکستان را تهدید کرده انگلیس و فرانسه هم که مواضع مشخصی در قبال روسیه ، کره شمالی و چین دارند . پس استفاده از سلاح اتمی یعنی به راه افتادن یک دومینوی اتمی که کل بشریت را به خطر خواهد انداخت .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN
بالا