روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mahii

New member
بچهها من فردا شب میرم تهران 2 شنبه ثبتنامه...........من استرس دارم تازه منم با داداشیم میرم خیلی زبروزرنگه ماشالله ماشالله هههههه...........کاش یما دیگه بود من امادگی ندارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

sepideeee

New member
من امروز رفتم ثبت نام .. دلتون بسوزه دو روز تو هفته کلاسه :thumbsupsmileyanim:
ولی اصلا دلتون نسوزه مسـئول اموزشه رشتمون خیلی خیلی خیلی بداخلاق تشریف داشت :)) نزدیک بود مارو بزنه واسه اینکه این دانشگا قبول شدیم :25r30wi:

ROJO

New member
سپیدهههههههههه ب شوما کادو ندادن ? :riz481:

منم کادو میخوام کاش جامدادی بمن میدادن ندارم :(((

sepideeee

New member
اااه بهشتی گدو :((

ولی کلا.ساتون دو روزه خیلی بیشتر از لیفان شاینی می ارزه :))
تازه تا جایی که تونستن از ما کپیه مدارک گرفتن :)) یه مدرک هم میخواست من نداشتم که بدم .. هی گفت بده .. گفتم ندارم .. خودتون مکاتبه کنین با دانشگا دیگه :5: دیگه بی خیالش شد :))

ROJO

New member
اونا خواستن سرتقی کنن نفهمیدن تو ختم روزگاری:25r30wi::25r30wi:

sepideeee

New member
اونا خواستن سرتقی کنن نفهمیدن تو ختم روزگاری:25r30wi::25r30wi:

ولی برخلاف شیلا مارو سر ثبت نام اذیت نکردن ... درسته که گل و لیوان هم ندادن ولی ما راضی ییم به رضای خدا :))
تو چی شد روجو ثبت نامت؟؟ چه روزیه؟؟

ROJO

New member
ولی برخلاف شیلا مارو سر ثبت نام اذیت نکردن ... درسته که گل و لیوان هم ندادن ولی ما راضی ییم به رضای خدا :))
تو چی شد روجو ثبت نامت؟؟ چه روزیه؟؟

شیلا کی از ثبتنام حرف زد من ک خیلی وقته ندیدمش:wacsmiley:

من ثبتنامم شنبه پنجم

sepideeee

New member
شیلا کی از ثبتنام حرف زد من ک خیلی وقته ندیدمش:wacsmiley:

من ثبتنامم شنبه پنجم
تو همون چت باکس دیگه ... گفت چند روزه درگیر ثبت نامه اینترنتیه .. هر دیقه یه چیزه جدید میخوان ...
چه دیر :wacsmiley: ما از شیشم کلاسمون شرو میشه .. البته فکر کنم :))

ROJO

New member
تو همون چت باکس دیگه ... گفت چند روزه درگیر ثبت نامه اینترنتیه .. هر دیقه یه چیزه جدید میخوان ...
چه دیر :wacsmiley: ما از شیشم کلاسمون شرو میشه .. البته فکر کنم :))

اره خیلی ... ن:wacsmiley::25r30wi:البته گمونم فقط 4-5 نفر هر سال میگیره سرشون خلوته واسه ثبتنام:wacsmiley:

shiny

New member
سفیدهههه:ad54ad: ما هم فکر نکنم کلاسامون بیشتر از 2 روز بشه ولی خوابگامون سوییت 8 نفری بود:shocked: فکر کنم همینجوری هی میخوریم به هم راه که میریم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sepideeee

New member
سفیدهههه:ad54ad: ما هم فکر نکنم کلاسامون بیشتر از 2 روز بشه ولی خوابگامون سوییت 8 نفری بود:shocked: فکر کنم همینجوری هی میخوریم به هم راه که میریم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اگه خوابگا نزدیک دانشگا باشه تعداد روزای کلاسا که مهم نیست ... ولی نمی دونم تعداد افراد تو خوابگا میتونه تاثیر بزاره در تعداد کلاسا یا نه :))
تازه مجبوری تو خوابگا اروم بشینی و شیطونی نکنی که برخورد نداشته باشی با دیگران :))

mri13

New member
تست مورفینو ...:ph34r-smiley:

خوبه من تربیت مدرس نزدم وگرنه لو میرفتم:motat:

شاینی تعداد مذکر و مونث کلا.ستون رو میگم

ما که دورو بر 20 نفریم. تعداد خانم ها هم بیشتره. تو ک ل ا س ما آقایون ردیف راست میشینن خانم‌ها ردیف چپ. وسطم دوجنسه‌ها

ROJO

New member
شاینی چ خبره هش نفر :-o چن نفر دیگه پیدا کنین تیم فوتبال تشکیل بدین:riz481:

abtin13

New member
ما که دورو بر 20 نفریم. تعداد خانم ها هم بیشتره. تو ک ل ا س ما آقایون ردیف راست میشینن خانم‌ها ردیف چپ. وسطم دوجنسه‌ها

به به .ویتامین من mri. با این پست، بازگشتت طوفانی ای داشتی :25r30wi:
حالا اونایی که خنثی هستن کجا بشینن؟:smiliess (11):

ROJO

New member
شما و ماهی تو ی کلا.سین دیگه? احیانا خودتون ک وسطی نیستین?!:riz481:

mri13

New member
به به .ویتامین من mri. با این پست، بازگشتت طوفانی ای داشتی :25r30wi:
حالا اونایی که خنثی هستن کجا بشینن؟:smiliess (11):

قربونت آبتین. دیگه درگیر ثبت نامیم وقت نمیشه بیام! خنثی‌هارو نمیدونم فکر کنم تو ردیف جنس خودشون بشینن

بالا