نه بابا کادو چیه ... تازه این خانوم بد اخلاقه نزدیک بود کتکمون بزنهسپیدهههههههههه ب شوما کادو ندادن ? :riz481:
منم کادو میخوام کاش جامدادی بمن میدادن ندارم((
نه بابا کادو چیه ... تازه این خانوم بد اخلاقه نزدیک بود کتکمون بزنه)
تازه تا جایی که تونستن از ما کپیه مدارک گرفتناااه بهشتی گدو(
ولی کلا.ساتون دو روزه خیلی بیشتر از لیفان شاینی می ارزه)
اونا خواستن سرتقی کنن نفهمیدن تو ختم روزگاری:25r30wi::25r30wi:
ولی برخلاف شیلا مارو سر ثبت نام اذیت نکردن ... درسته که گل و لیوان هم ندادن ولی ما راضی ییم به رضای خدا)
تو چی شد روجو ثبت نامت؟؟ چه روزیه؟؟
تو همون چت باکس دیگه ... گفت چند روزه درگیر ثبت نامه اینترنتیه .. هر دیقه یه چیزه جدید میخوان ...شیلا کی از ثبتنام حرف زد من ک خیلی وقته ندیدمش:wacsmiley:
من ثبتنامم شنبه پنجم
تو همون چت باکس دیگه ... گفت چند روزه درگیر ثبت نامه اینترنتیه .. هر دیقه یه چیزه جدید میخوان ...
چه دیر :wacsmiley: ما از شیشم کلاسمون شرو میشه .. البته فکر کنم)
اگه خوابگا نزدیک دانشگا باشه تعداد روزای کلاسا که مهم نیست ... ولی نمی دونم تعداد افراد تو خوابگا میتونه تاثیر بزاره در تعداد کلاسا یا نهسفیدهههه:ad54ad: ما هم فکر نکنم کلاسامون بیشتر از 2 روز بشه ولی خوابگامون سوییت 8 نفری بود:shocked: فکر کنم همینجوری هی میخوریم به هم راه که میریم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
تست مورفینو ...h34r-smiley:
خوبه من تربیت مدرس نزدم وگرنه لو میرفتم:motat:
شاینی تعداد مذکر و مونث کلا.ستون رو میگم
ما که دورو بر 20 نفریم. تعداد خانم ها هم بیشتره. تو ک ل ا س ما آقایون ردیف راست میشینن خانمها ردیف چپ. وسطم دوجنسهها
شما و ماهی تو ی کلا.سین دیگه? احیانا خودتون ک وسطی نیستین?!:riz481:ما که دورو بر 20 نفریم. تعداد خانم ها هم بیشتره. تو ک ل ا س ما آقایون ردیف راست میشینن خانمها ردیف چپ. وسطم دوجنسهها
به به .ویتامین من mri. با این پست، بازگشتت طوفانی ای داشتی :25r30wi:
حالا اونایی که خنثی هستن کجا بشینن؟:smiliess (11):
شما و ماهی تو ی کلا.سین دیگه? احیانا خودتون ک وسطی نیستین?!:riz481: