matin
New member
باشه چهار تا داشتم میزارم تو ویترین)
کلا چهارتا
باشه چهار تا داشتم میزارم تو ویترین)
این دانشگاها هم دارن لوس بازی درمیارنا .. همه مدارکو بگیرن یه جا خودشون اسکن کنن دیگه(
این دانشگاها هم دارن لوس بازی درمیارنا .. همه مدارکو بگیرن یه جا خودشون اسکن کنن دیگه(
متین دقت کردی؟؟ از ما پول کارت دانشجویی نگرفتن هنوزکلا چهارتا)))) آفرین به این صداقتت
![]()
آره واقعا ، حالا ما رفته بودیم واسه گزینش یه اقایی گفت دانشجو وظیفه شه که اینقد سختی بکشه و رفت و آمد کنه ، وظیفه ش کسب علم نیستا فقط دوندگیه
شهید بهشتی که فقط ی اسکن عکس میخواد)))) چیزی دیگه نمیخواد
متین دقت کردی؟؟ از ما پول کارت دانشجویی نگرفتن هنوز)
تعهد ما ضامن نمیخاد ... فقط خودت باید متعهد بشیکارت نداده پول هم بگیرن(( خیلی بدن
من هنوز نرفتم تعهد رو بدم((( باید یکی بیاد متعهد بشه که هیشکی نیست
(
تعهد ما ضامن نمیخاد ... فقط خودت باید متعهد بشی) اگه حال داری متعهد بشی برو محضر .. اگه که نه کلا بی خیال درسو بهشتی شو
)
جدا ؟؟؟ یعنی لازم نیست کسی فیش حقوقی بزاه و از این حرفا ؟؟؟ اگه مطمئنی اینطوریه خودم برم والا))
نه .. فقط خودت + کارت ملیت + شناسنامه + کدپستیه خونتون) و دیگر هیچ
جدا ؟؟؟ یعنی لازم نیست کسی فیش حقوقی بزاه و از این حرفا ؟؟؟ اگه مطمئنی اینطوریه خودم برم والا))
دانشگاه شهید بهشتی سه تا تعهد باید بدن... دوتاش خودت باید تعهد بدی... یکیش هم همونیه که همه دانشگاه ها دارن که مال صندوق رفاه است که باید با ضامن بری محضر... اگه خوابگاه می خوای و می خوای از تسهیلات صندوق رفاه استفاده کنی...
نه .. فقط خودت + کارت ملیت + شناسنامه + کدپستیه خونتون) و دیگر هیچ
بابا شما خیلی وضعتون خوبه میشه من بیام بهشتی ؟؟؟؟!!!
خوب فرم رفاه و خوابگاهش یکیه ؟؟؟
باید از کجاش دانلود کنم ؟؟؟ ممنون میشم بگین
یعنی ما که خوابگاه نمیخوایم اون تعهد با ضامنیه لازم نیست؟؟
- - - Updated - - -
اینی که گفتم واسه تعهد بودا زی زی .. نه واسه ثبت نام)
من خودم میخوام بیام دانشگا تهران ...)
آغا اون فرم ضامنیه کدومهههههههه((( حتما باید بزنم زیر گریه بگین
)))
منم نمی دونم زنگ بزن به این شماره بپرس 23872263آغا اون فرم ضامنیه کدومهههههههه((( حتما باید بزنم زیر گریه بگین
)))
منم نمی دونم زنگ بزن به این شماره بپرس 23872263آغا اون فرم ضامنیه کدومهههههههه((( حتما باید بزنم زیر گریه بگین
)))
فرستادم که... لینکش صفحه قبله