sepideeee
New member
انا ناراحت درسو مشق بود .. دلم سوخت گفتم کمکش کنم :5: حالا هی شما خوبیای ما رو نبین :riz481:کلا این سپیده نماد بارز سو رفتار و خشونت هست ، شما به دل نگیر)))
انا ناراحت درسو مشق بود .. دلم سوخت گفتم کمکش کنم :5: حالا هی شما خوبیای ما رو نبین :riz481:کلا این سپیده نماد بارز سو رفتار و خشونت هست ، شما به دل نگیر)))
انا ناراحت درسو مشق بود .. دلم سوخت گفتم کمکش کنم :5: حالا هی شما خوبیای ما رو نبین :riz481:
خخخخخ
سپیده اگه الان مدرکو میدادن چقدر خوب میشد...:riz481:
خخخخخ
سپیده اگه الان مدرکو میدادن چقدر خوب میشد...:riz481:
اخه این چه خشونتیه سپییییده؟؟؟!!!:smiliess (15):
انا ناراحت درسو مشق بود .. دلم سوخت گفتم کمکش کنم :5: حالا هی شما خوبیای ما رو نبین :riz481:
باشه چهار تا داشتم میزارم تو ویترینکم کم عادت میکنی ، و کم کم دل تنگ این خشونت هاش میشی))
- - - Updated - - -
این کمک کردن خاله خرسس)))) من خوبی های شمارو ندیدم ، بیار جلو دست مثه خشونتت تو چشم باشه
)
به به دخترای خوب انجمن همه جمع شدن:ad54ad: ، احیانا شما درگیر ثبت نام نیستین ، منکه چیزی نمونده برم انصراف بدم ، کشتن مارو
نه ثبت نام زودهبه به دخترای خوب انجمن همه جمع شدن:ad54ad: ، احیانا شما درگیر ثبت نام نیستین ، منکه چیزی نمونده برم انصراف بدم ، کشتن مارو
من مدرک دکترا هم گرفتممم
خخخخخخخ:25r30wi:
نه ثبت نام زوده) حالا کمی خوشیم تا پدرمونو در بیارن
) منم به این انا میگم بیا انصراف بده ها
) فکر میکنه دشمنشممم
)))))))))
فدات زی زی جون
من که ثبت نام کردم.مدارکم دادم.فقط مونده مشخص شدن درسا و زمان کلاسا
سپیده من که دیگه خانوم دکتر شدم.
خخخخخ
واقعا تا مدرکو گرفتم خسته شدم:bunnyearsmiley:
نه ثبت نام زوده) حالا کمی خوشیم تا پدرمونو در بیارن
) منم به این انا میگم بیا انصراف بده ها
) فکر میکنه دشمنشممم
)))))))))
- - - Updated - - -
کدوم شرکت تقبل کرده دکتراتو؟؟)
خوشبحالت، بخدا اینقد دوندگی داره ثبت نامشون یه جفت کفش داغون کردم ، مثلا اینترنتی بود ولی واسه یه گزینش ساده مارو کشوندن سازمان مرکزی، هی یه پام محضره یه پام کافی نت واسه اسکن مدارک هرروزم یه مدرک جدید اضافه میشه
راس میگی سپیده دیگه حس درس خوندن نمونده خو....
منو واسه ثبت نام خیلی اذیت کردن ولی یه روزه تمام شد
پس زود . تند . سریع .. توی مقطع تحصیلیت بنویس خانم دکتر))
من از 16 ام دارم ثبت نام میکنم هنوزم تموم نشده !!!
اولش گزینش حضوری از سازمان مرکزی بعدش تهعد محضری بعدش ثبت نام اینترنتی که کلی مشکل فنی داشت بعدش دوباره محضر رفتم واسه ثبت امضای بابام الانم منتظر پیام تاییدشونم که فعلا خبری نی اگه تایید بشه ثبت نام خوابگاه بعدش واریز پول واسه کارت دانشجویی بعدش ازمایش سلامت . ....مگه چی کارا باید می کردین زی زی ؟