heart.beat777
New member
اصلا کاشکی بیشتر ازت گرفته بودن:25r30wi:
نترس، وایسا حالا بازم میگیرن تازه اول بخور بخوره اوناس، ضرب المثلش هست دیگه:ننه ننه، ن.....شیده شب درازه
اصلا کاشکی بیشتر ازت گرفته بودن:25r30wi:
معلومه که نه
اصلا خسیس یعنی چی؟ هوم؟:21:
نترس، وایسا حالا بازم میگیرن تازه اول بخور بخوره اوناس، ضرب المثلش هست دیگه:ننه ننه، ن.....شیده شب درازه))))
:25r30wi::25r30wi:
منم نمدونم از هرکی میپرسم میگه یه اصفهانی پیدا کن بت بگه :33:
ااااااا روجو، چرا شکلک سومت ناراحته؟ نکنه کارت شارژه قلابی بود واست فرستادم؟10تومن دیگه به باد رفت؟؟؟؟:
کلاه شرعی گذاشتم:25r30wi: حتما رو شیشه لپ تابتو پر خش کردی تا پاک شه نه؟؟؟:25r30wi:باید پرینت بگیری بعد روشو خراش بدی،زود باش تا بچه ها نرفتن شارژو بگیرن بعد بگی کلاه سرم گذاشتی:riz481:
خخخخخخخخ شما هم مثل اینکه کتاب گوساله ها پرواز میکنند و قهرمانی استقلالو ... اینا زیاد خوندی ، توهم زده شدی
من از طرف شما از اصفهونیا پوزش میطلبم، راضی نبودم واسه ده تومن اینقد بهم ببافی ::riz481:
منو چه به کتاب.....به زور واسه ارشد خوندم،زنده باد پرسپولیس:auizz3ffy9vla57584x apologize accept
حالا نمیشه ی جوری راضی بشی واسه ده تومنه من؟خب واست بافتم که توام رفتی ناخنو داغون کردی، پس بذار توهممو بزنم:25r30wi:
من پرونده ی شما رو میفرستم هیئت رسیدگی ب تخلفات:black_eyed:
اون الکلم صنعتیه، چنبار بگم :|
))))))
آغو یکی نیست واسه من لوازم التحریر بخره و ضامنم بشه((((( افسردگی مزمن گرفتم از بی پولی
((( ای سرمایه دارهای بی دغدغه ای شما که زکات و خمس و مالیاتتون رو نمیپردازین یالا دیگه 2رو دیگه دانشگاه شروع میشه ای بابا
خودت که میدونی به ما اصفهانیا خمس و زکات تعلق نمیگیره، ما فقط میگیریم نمیدیم:25r30wi:
چطور پول داری بری نت شارژ کنی پول نداری بری لوازم مکتب خونه بگیری؟؟؟:25r30wi:
عزیزم، بیا ی کار یادت بدم راحت و خب، خدا پدر همکلاسیو بیامرزه ازش بگیر کارت تموم شد پسش بده، راحت و بی دردسرفقط باید پرو باشی،انگار ماله باباته:25r30wi:
این نت خمس همسادمونه ، اینم لب تاپه دختر 3 ساله همسایش هنوز بلد نیست من باهاش کار میکنم ، آها حرکته خوبیه ولی فقط واسه خودکار جواب میده ، دفتر و کیف و اینارو چیکارش کنم ؟؟؟
ببخشید میشه چندتا برگه بدید به من کلاسور یادم رفته شرمنده ها:25r30wi::25r30wi:
همشهری اوتار نو مبارک.....دمت گرمبیچاره این افراد گیر من بیفتن جوری میگم نه که میرن خودشون برا من برگه میخرن![]()
بیچاره این افراد گیر من بیفتن جوری میگم نه که میرن خودشون برا من برگه میخرن![]()
وای کاش زود میرفت هفته ی بعد ،من دیگه با این هفته کاری ندارم:tonguesmiley: