شیلا این ک خیلی خوب و مناسبه، باخیال راحت بگیر دستت40):
من ازین جادوگرا ک جارو سوار میشن خیلی دوس دارم:thanks:
احسان هنوز در انتظار تکمیل ثبت ناممونیم همچنان در انتظاریم ما خخخخ:riz481:
به نظرت عـایـا صحیح هست که با اون ماشین بـرم دانشگـاه؟! خودت حاضری با اون مازراتی که داری، بری؟!
این بود آرمان های ما برای رسیدن به دانشگاه؟!
:riz481:
خوب خدارو شکر)) خواهش میکنم ماهی خانم
)
:wacsmiley: نگو که کردی کبابم
عذاب وجدان گرفتم اصن :sarma: بیا نازت کنم خوب شی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
ناپییییک بسته نشهههههه:dadad4:
:14: هولی شت. این کلاسور موردش منکراتیه ها...طرحش کلا هیوی متاله:riz481::bunnyearsmiley:
![]()
4: هولی شت. این کلاسور موردش منکراتیه ها...طرحش کلا هیوی متاله::
فقط اقا متین من یکاری کردم توش موندم.اونم اینه ک فقط عکسمو ارسال کردم و کارت ملی و شناسنامه رو نه.بعدش تا مرحله دریافت کد رهگیری رفتم و گیر کردم.........برمیگردم عقب ولی نمیتونم کاری کنم ک از نو عکسارو بفرستم؟؟؟؟؟!!!!!!1
صفری جون عاشقتم....
نه انا جون ماکه هنوز ثبتنام نکردیم پس من کجا برم ک 31 ثبتنام دارم؟1
:25r30wi::وقتی لایک زدی ترس برم داشت منتظر ی انتقاد شدیدالحن بوودم اصن از همون لحظه:riz481::dadad4:
بالاخره باید یکی باشه که ازش حساب ببرن یا نه:motat:
با این سنت؟ مگه 18 سال نداری؟ خانما 20 سال قبل هم 18 ساله بودن، الانم 18 ساله ان، 50 سال دیگه هم 18 ساله خواهند بود.مگه اینکه تو موردت فرق کنه....:21:بچه هم بچه های قدیم :/
الان من باید با این سنم از تو حساب ببرم :|
وا حسرتا:riz481:
فقط اقا متین من یکاری کردم توش موندم.اونم اینه ک فقط عکسمو ارسال کردم و کارت ملی و شناسنامه رو نه.بعدش تا مرحله دریافت کد رهگیری رفتم و گیر کردم.........برمیگردم عقب ولی نمیتونم کاری کنم ک از نو عکسارو بفرستم؟؟؟؟؟!!!!!!1
صفری جون عاشقتم....
نه انا جون ماکه هنوز ثبتنام نکردیم پس من کجا برم ک 31 ثبتنام دارم؟1
وااایییی اره مرسی اقا متیناقا متین امروز با حضور سبزت در انجمن کمک بزرگی به من و ماهی در انجام ثبت نام اینترنتی کردی ... خدایت خیرت دهاد))
آقا آبتین معنی امضات چی میشه؟؟:bunnyearsmiley:
اقا متین امروز با حضور سبزت در انجمن کمک بزرگی به من و ماهی در انجام ثبت نام اینترنتی کردی ... خدایت خیرت دهاد))
وااااای من فردا میرم واسه ثبت نام:4d564ad6: