روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

SH!LA

New member
شیلا این ک خیلی خوب و مناسبه، باخیال راحت بگیر دستت:(40):

من ازین جادوگرا ک جارو سوار میشن خیلی دوس دارم:thanks:

جدی؟! چه خوب؛ خیالـم راحت شد. :4d564ad6:
الهـی عزیـزم؛ میخوای بخرم برات؟ وقتی دیدمش خیلی ازش خوشم اومد؛ دلم نیومد نخرم. :thanks:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

eeeeeeehsan

New member
به نظرت عـایـا صحیح هست که با اون ماشین بـرم دانشگـاه؟! خودت حاضری با اون مازراتی که داری، بری؟! :whistle:

این بود آرمان های ما برای رسیدن به دانشگاه؟!

:riz481:

AAAAhh ریا شد، چرا مدل ماشینم رو جلو همه گفتی!! :New (6): :tonguesmiley:

ROJO

New member
اینم برا منه

:motat::bunnyearsmiley:

DSC_1456_20140907233644728.jpg

mahii

New member
خوب خدارو شکر :))) خواهش میکنم ماهی خانم :))

:wacsmiley: نگو که کردی کبابم
عذاب وجدان گرفتم اصن :sarma: بیا نازت کنم خوب شی :tsimuzpzwoap1t9y3o7

ناپییییک بسته نشهههههه:dadad4:

فقط اقا متین من یکاری کردم توش موندم.اونم اینه ک فقط عکسمو ارسال کردم و کارت ملی و شناسنامه رو نه.بعدش تا مرحله دریافت کد رهگیری رفتم و گیر کردم.........برمیگردم عقب ولی نمیتونم کاری کنم ک از نو عکسارو بفرستم؟؟؟؟؟!!!!!!1
صفری جون عاشقتم....
نه انا جون ماکه هنوز ثبتنام نکردیم پس من کجا برم ک 31 ثبتنام دارم؟1

mahii

New member
فقط اقا متین من یکاری کردم توش موندم.اونم اینه ک فقط عکسمو ارسال کردم و کارت ملی و شناسنامه رو نه.بعدش تا مرحله دریافت کد رهگیری رفتم و گیر کردم.........برمیگردم عقب ولی نمیتونم کاری کنم ک از نو عکسارو بفرستم؟؟؟؟؟!!!!!!1
صفری جون عاشقتم....
895721_LaieA_054.gif

abtin13

New member
بچه هم بچه های قدیم :/

الان من باید با این سنم از تو حساب ببرم :|

وا حسرتا:riz481:
با این سنت؟ مگه 18 سال نداری؟ خانما 20 سال قبل هم 18 ساله بودن، الانم 18 ساله ان، 50 سال دیگه هم 18 ساله خواهند بود.مگه اینکه تو موردت فرق کنه....:21:

matin

New member
صفری جون عاشقتم....

ارسال اسکن شناسنامه و کارت ملی برای سال قبل بوده و امسال نزاشتن ، حتی به ویرایش پی دی افی که گذاشتن نگاه کنین میبینین که مال سال 92 هسستش :)))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

sepideeee

New member
اقا متین امروز با حضور سبزت در انجمن کمک بزرگی به من و ماهی در انجام ثبت نام اینترنتی کردی ... خدایت خیرت دهاد :)))

matin

New member
اقا متین امروز با حضور سبزت در انجمن کمک بزرگی به من و ماهی در انجام ثبت نام اینترنتی کردی ... خدایت خیرت دهاد :)))

تورو خدا ی رنگ دیگه بگو نرفته دانشگاه پرتمون میکنن بیرون ، مثل حضور سفید :))) بالاخره دیگه هم دانشگاهی شدیم باید اتمسفر همدیگرو داشته باشیم :))

بالا