روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mahii

New member
امروز لينك ثبت نام اينترنتي شهيد بهشتي رو گذاشتن.
ا ره باباالان یساعته معطلشم.رو ارسال عکسش موندم نمیشه عکس فرستاد.قبلیاشم همونجوری پرکردم.بقول بچهها اییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششششششششششششش:mad_majidonline:

اره باب

mahii

New member
بد نگذره ماهی :mad_majidonline:
اخه این انصافه من دو بار دو بار برم، تو اصن نری
:smiliess (5):
نووچ بد نمیگذره همشهری جونی..........فقط الان کلافم اهصافم خورده نمیشه ثبتنام کرد ای خدااااااااااااا اییییییشششش به همشون:sdasdasd:

م.صفری

New member
نووچ بد نمیگذره همشهری جونی..........فقط الان کلافم اهصافم خورده نمیشه ثبتنام کرد ای خدااااااااااااا اییییییشششش به همشون:sdasdasd:

خو باید عدالت برقرار باشه دیه نمیشه همش ما حضوریا حرص بخوریم :rolleyessmileyanim:

- - - Updated - - -

خو باید عدالت برقرار باشه دیه نمیشه همش ما حضوریا حرص بخوریم :rolleyessmileyanim:

mahii

New member

- - - Updated - - -

چطوری دلت اومد؟؟من برم غوصه بخورم؟؟
باندازه تموم عمرم این تابستون حرصیدم خو.....پیرو چروک شدم موهام سفید دندونام ریخت ننه:riz277:

matin

New member
ا ره باباالان یساعته معطلشم.رو ارسال عکسش موندم نمیشه عکس فرستاد.قبلیاشم همونجوری پرکردم.بقول بچهها اییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششششششششششششش:mad_majidonline:

اره باب

ماهی جان برای ارسال عکس منم به مشکل خوردم ، اول گفته با اینترنت اکسپلورر پس حتما باید با اون بری در ثانی اگر ورژن شما ده هست باید بری تو قسمت tools و روی گزینه ی compatibility view رو بزنی تا قشنگ آپلود کنه :))))

mahii

New member
ماهی جان برای ارسال عکس منم به مشکل خوردم ، اول گفته با اینترنت اکسپلورر پس حتما باید با اون بری در ثانی اگر ورژن شما ده هست باید بری تو قسمت tools و روی گزینه ی compatibility view رو بزنی تا قشنگ آپلود کنه :))))
واای اره درست مرسی متین اقا:sarma:

م.صفری

New member
چطوری دلت اومد؟؟من برم غوصه بخورم؟؟
باندازه تموم عمرم این تابستون حرصیدم خو.....پیرو چروک شدم موهام سفید دندونام ریخت ننه:riz277:

:wacsmiley: نگو که کردی کبابم
عذاب وجدان گرفتم اصن :sarma: بیا نازت کنم خوب شی :tsimuzpzwoap1t9y3o7

SH!LA

New member
حالا شیلا میخوای بری دانشگاه تنهایی میری یا با مامانت؟
830219_sneakingsmiley.gif

احسـان برام سرویس گرفتن...!
girl_haha.gif

mozhdeee

New member
همش فکرم مشغوله اینه که 5 نفر تو کلاس، همش باید بشینیم استادو تماشا کنیم نه میتونیم حرف بزنیم نه چیزی بخوریم ونه بخوابیم:dadad4:

mexin

Well-known member
همش فکرم مشغوله اینه که 5 نفر تو کلاس، همش باید بشینیم استادو تماشا کنیم نه میتونیم حرف بزنیم نه چیزی بخوریم ونه بخوابیم:dadad4:

خخخخخخخخخ ..ماهم 5 نفر بودیم ..روبروی استاد باید بشینی زل بزنی تو چشاش ..اونم همینطور ..خلاصه با آمادگی کامل درسی ..دیگه دوران کارشناسی تموم شد ...هرلحظه احتمال سوال پرسیدن هست .بعله:motat:

shiny

New member
خخخخخخخخخ ..ماهم 5 نفر بودیم ..روبروی استاد باید بشینی زل بزنی تو چشاش ..اونم همینطور ..خلاصه با آمادگی کامل درسی ..دیگه دوران کارشناسی تموم شد ...هرلحظه احتمال سوال پرسیدن هست .بعله:motat:

vay nagoo che bad fek kon az ye darsi khoshet nayad majboor bashi goosh koni:14:

shiny

New member
احسان هنوز در انتظار تکمیل ثبت ناممونیم همچنان در انتظاریم ما خخخخ:riz481:

SH!LA

New member
خخخخخخخخخخخخسته نباشی، مگه ماشین نداشتی تو؟ خودت گفتی یه پورش زیر پاته که!!! :whistle:

به نظرت عـایـا صحیح هست که با اون ماشین بـرم دانشگـاه؟! خودت حاضری با اون مازراتی که داری، بری؟! :whistle:

این بود آرمان های ما برای رسیدن به دانشگاه؟! :j58r36j3gcr4suxymup

:riz481:

abtin13

New member
ای بابا ما هم که شدیم خانه به دوش.همین که می خواییم یه جا مستقر شیم میندازنمون بیرونچه وضشه:thumbsdownsmileyani

بالا