mahii
New member
ا ره باباالان یساعته معطلشم.رو ارسال عکسش موندم نمیشه عکس فرستاد.قبلیاشم همونجوری پرکردم.بقول بچهها اییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششششششششششششش:mad_majidonline:امروز لينك ثبت نام اينترنتي شهيد بهشتي رو گذاشتن.
اره باب
ا ره باباالان یساعته معطلشم.رو ارسال عکسش موندم نمیشه عکس فرستاد.قبلیاشم همونجوری پرکردم.بقول بچهها اییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششششششششششششش:mad_majidonline:امروز لينك ثبت نام اينترنتي شهيد بهشتي رو گذاشتن.
نووچ بد نمیگذره همشهری جونی..........فقط الان کلافم اهصافم خورده نمیشه ثبتنام کرد ای خدااااااااااااا اییییییشششش به همشون:sdasdasd:بد نگذره ماهی :mad_majidonline:
اخه این انصافه من دو بار دو بار برم، تو اصن نری :smiliess (5):
نووچ بد نمیگذره همشهری جونی..........فقط الان کلافم اهصافم خورده نمیشه ثبتنام کرد ای خدااااااااااااا اییییییشششش به همشون:sdasdasd:
نووچ بد نمیگذره همشهری جونی..........فقط الان کلافم اهصافم خورده نمیشه ثبتنام کرد ای خدااااااااااااا اییییییشششش به همشون:sdasdasd:
چطوری دلت اومد؟؟من برم غوصه بخورم؟؟خو باید عدالت برقرار باشه دیه نمیشه همش ما حضوریا حرص بخوریم :rolleyessmileyanim:
- - - Updated - - -
خو باید عدالت برقرار باشه دیه نمیشه همش ما حضوریا حرص بخوریم :rolleyessmileyanim:
ا ره باباالان یساعته معطلشم.رو ارسال عکسش موندم نمیشه عکس فرستاد.قبلیاشم همونجوری پرکردم.بقول بچهها اییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششششششششششششش:mad_majidonline:
اره باب
واای اره درست مرسی متین اقا:sarma:ماهی جان برای ارسال عکس منم به مشکل خوردم ، اول گفته با اینترنت اکسپلورر پس حتما باید با اون بری در ثانی اگر ورژن شما ده هست باید بری تو قسمت tools و روی گزینه ی compatibility view رو بزنی تا قشنگ آپلود کنه)))
واای اره درست مرسی متین اقا:sarma:
چطوری دلت اومد؟؟من برم غوصه بخورم؟؟
باندازه تموم عمرم این تابستون حرصیدم خو.....پیرو چروک شدم موهام سفید دندونام ریخت ننه:riz277:
حالا شیلا میخوای بری دانشگاه تنهایی میری یا با مامانت؟![]()
همش فکرم مشغوله اینه که 5 نفر تو کلاس، همش باید بشینیم استادو تماشا کنیم نه میتونیم حرف بزنیم نه چیزی بخوریم ونه بخوابیم:dadad4:
خخخخخخخخخ ..ماهم 5 نفر بودیم ..روبروی استاد باید بشینی زل بزنی تو چشاش ..اونم همینطور ..خلاصه با آمادگی کامل درسی ..دیگه دوران کارشناسی تموم شد ...هرلحظه احتمال سوال پرسیدن هست .بعله:motat:
احسـان برام سرویس گرفتن...!![]()
خخخخخخخخخخخخسته نباشی، مگه ماشین نداشتی تو؟ خودت گفتی یه پورش زیر پاته که!!!![]()
روجو این تاپیک حالا دیگه نمیخواد بسته بشه؟؟![]()