روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

alleto

New member
تو مدارک مورد نیاز برا ثبتنام هر دانشگاه تو سایت همون یونی مدارکشو گفته ......اره گمونم همه باید بگیریم چن توش نوشته ک متعهد میشیم ک جای دیگه ای تحصیل نمیکنیم و ازین حرفها

اخه اون که جای دیگه تحصیل نکنیم یه فرم جدا داشت منی که نه خوابگاه میخوام نه وام فکر نکنم نیازی به این فرم داشته باشم

آخرین ویرایش:

ف.محمدی

New member
فهیمه چرا وقتی تو پست میذاری اون کادره کوچیکتر از بقیس هان؟؟؟؟راستشو بگو چیکارش میکونی ک انقد فشردس؟:riz481:

هاها...والا من میام روی پاسخ به نقل قول بچه ها کلیک میکنم بعد اون پایینه پایین یه کادری هست که صحبت اون طرف داخلش نوشته شده بعد میام آخر جملش کلیک میکنم بعد یه اینتر میزنم و پست خودمو مینویسم بعدشم داخل همون کادر یه دکمه ی آبی رنگه که داخلش A حک شده روی اونم کلیک میکنم بعدم رنگو بولدو ....رو تغییر میدم بعدم ارسال پاسخ سریعو کلیک میکنم.به خدا همین کارو انجام میدم!

mahii

New member
اخه اون که جای دیگه تحصیل نکنیم یه فرم جدا داشت منی که نه خوابگاه میخوام نه وام فکر نکنم نیازی به این فرم داشته باشم
منکه هرودو فرمو دیدم بنظرم منظورش همونیه ک گفتم حالا نمیدونم شاید هر دانشگا ی تعهد بخواد!!!!!:smiliess (11):

ف.محمدی

New member
ببین alleto فک میکنم واسه همست این تعهد چون اگر محتواشو بخونی مربوط به اون کسائیم میشه که خوابگاهو وامم نمیخوان...اما اگر باز مرددی یه تماس بگیر به دانشگاهی که قبول شدی و مطمئن شو

ف.محمدی

New member
دانشگاه ایران مشکل خوابگاه که نداره ؟ سئوال کردین ؟

والا من نپرسیدم ...اما باید بدونیم اینجا ایرانه هر لحظش قا نونش داره عوض میشه...من به هر حال اون تعهد رو محض احتیاط اسکن میکنم ...اگر خوابگاه نخوان بدن اقدام من تیری در تاریکیه دیگه فوق فوقش میگن نمیدیم...اما اگر پر نکنمو بعد بگن میدادیم اونوقت بدتره...اینجوری که ارائه بدمش لااقل خیال خودم راحته..

alleto

New member
ببین alleto فک میکنم واسه همست این تعهد چون اگر محتواشو بخونی مربوط به اون کسائیم میشه که خوابگاهو وامم نمیخوان...اما اگر باز مرددی یه تماس بگیر به دانشگاهی که قبول شدی و مطمئن شو

تو تماس گرفتی واسه ایران ؟

mexin

Well-known member
دانشگاه ایران مشکل خوابگاه که نداره ؟ سئوال کردین ؟

من کارشناسی دانشگاه ایران بودم ..بهترین خوابگاهها رو داشت اون دوره ... با ادغام با دانشگاه تهران یکم میگن بد شده و یکی از خوابگاهاشو فروخت به دانشگاه تهران ..
از آقایون کسی خواست خوابگاه بگیره تو دانشگاه ایران بگید میخام برم خوابگاه امام علی ....ما که بهش میگفتیم هتل امام علی .. از نظر کیفیت غذا هم نسبت به تهران و بهشتی ایران بهتره ....

دل آرام

New member
سلااااام
من رفتم زنجووووووونمم دیدم
الکی که نمیگفتم زنجون چون واقعا مردمان خوبی دارن تا ساعت 12 شب بونگاهیه موند تو بنگاه تا قولنامه ی خونه برای من بنویسن . :))
دانشگاهمم بسیور بسیور دوست داشتنی بود
سفیده دیدی منم بهشتی شدم آخر :))
ما کلاسامونم تو همون بیمارستان مخصوص روان بیمارستان شهبد دکتر بهشتی تشکیل میشه که جالبیش اینه که وسط شهره و توی بافت سنتی و همچنین دیدم یک خیریه مخصوص بیماران اعصاب و روان دارن که این نشون دهنده ی اهمیته هست که زنجانیا به این قشر از جامعه میدن و همچنین کلینیک سلامت جنسی هم دارن که این نشون دهنده ی فرهنگ بالای مردمان زنجوووووووووون میباشد :))))))))))))))))))
کلا خوشحالم دیگه ...
آخر و عاقبت به خیر میشم تو زنجووووونم ان شا الله .
این آخرین پست من تو این انجمن بود .خوبی و بدی دیدید از من حلالم کنید . ان شاالله همگیمون تو زندگیمون سربلند و عاقبت به خیر میشیم . :)))
خدانگه دار همگی . :heart::thanks:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

mahii

New member
سلااااام
الکی که نمیگفتم زنجون چون واقعا مردمان خوبی دارن تا ساعت 12 شب بونگاهیه موند تو بنگاه تا قولنامه ی خونه برای من بنویسن . :))
ما کلاسامونم تو همون بیمارستان مخصوص روان بیمارستان شهبد دکتر بهشتی تشکیل میشه که جالبیش اینه که وسط شهره و توی بافت سنتی و همچنین دیدم یک خیریه مخصوص بیماران اعصاب و روان دارن که این نشون دهنده ی اهمیته هست که زنجانیا به این قشر از جامعه میدن و همچنین کلینیک سلامت جنسی هم دارن که این نشون دهنده ی فرهنگ بالای مردمان زنجوووووووووون میباشد :))))))))))))))))))
کلا خوشحالم دیگه ...
این آخرین پست من تو این انجمن بود .خوبی و بدی دیدید از من حلالم کنید . ان شاالله همگیمون تو زندگیمون سربلند و عاقبت به خیر میشیم . :)))
دلارام جان خدانگهدارت ایشالله خوشبخ شی مادر این بهترین دعاهه......:(40):دیگه همه دارن خدافظی میکنن ازینجا منم برم کم کم باروبندیلو ببندم ک خدافظی کنم اذینجا دیگه............هههههههههی روزگا ر دوزگار سوزگاااررر:heart:

mahii

New member
بچچههای بهشتی تعهدنامتونو چیکار کردید؟چرا ضامن نمیخواد؟؟دوستم میگه نیازی به محضرم نداره اون دوتا نعهدنامه.............من چیکارکنم دیروز دادم بابام ببره محضر هنوز اماده نیست اگه محضر نمیخواد برم پسش بگیرم الکی 60 تومن پول مفت ندم.خیلی گرونم گفته.........
بابا یکی جواب بده

[

heart.beat777

New member
سلااااام
کلا خوشحالم دیگه ...

چقد تلخ بود خدافظیت، خیلی به هم به حرفا و شوخیای هم عادت کرده بودیم، خیلی ناراحت شدم،:sad::smiliess (12): خدا به همراهت، منم احتمالا دیگه نیام تاپیک، دلم واسه همتون تنگ میشه، همتون بچه ها، واقعا بهتون عادت کرده بودم....مرده شوره این روزگار لعنتیو ببرن که همش خوبارو میگیره و جاش غم و غصه میذاره، بوس بوس بوس همگی، فقط و فقط از خدا عاقبت به خیری میخوام واسه همتون.....یه دنیا دوستون دارم،I Love You So Much Guysمووووووووواچ اینم یه بوسه گنده.....

mahii

New member
چقد تلخ بود خدافظیت، خیلی به هم به حرفا و شوخیای هم عادت کرده بودیم، خیلی ناراحت شدم،:sad::smiliess (12): خدا به همراهت، منم احتمالا دیگه نیام تاپیک، دلم واسه همتون تنگ میشه، همتون بچه ها، واقعا بهتون عادت کرده بودم....مرده شوره این روزگار لعنتیو ببرن که همش خوبارو میگیره و جاش غم و غصه میذاره، بوس بوس بوس همگی، فقط و فقط از خدا عاقبت به خیری میخوام واسه همتون.....یه دنیا دوستون دارم،I Love You So Much Guysمووووووووواچ اینم یه بوسه گنده.....
ولی خدافظی شما بسی خنده دار بودا......برادر محرمی گفتن نامحرمی گفتن اخه........استغفرلله خدایا توبه:riz481:
باشه خدا نگهدارتون ایشالله همیشه موفق و عاقبت بخیر شید و خوشبخت........:smiliess (10):

mahii

New member
دلم گرفتتتت........
:sadsmiley:
چیه انا جون توهم میخوای خدافظی کنی حتما روت نمیشه؟نه مادری راحت باش اینجا اول همشون بودن بعد یکی بود یکی نبود شد الانم داره نبود میشه........هههههههی من که فعلا قصد خروج ندارم هههههه تا خون دررگ ماست اینجا مامن ماست:auizz3ffy9vla57584x

- - - Updated - - -

Ana67

Well-known member
چیه انا جون توهم میخوای خدافظی کنی حتما روت نمیشه؟نه مادری راحت باش اینجا اول همشون بودن بعد یکی بود یکی نبود شد الانم داره نبود میشه........هههههههی من که فعلا قصد خروج ندارم هههههه تا خون دررگ ماست اینجا مامن ماست:auizz3ffy9vla57584x

- - - Updated - - -

خداحافظی بچه ها رو که دیدم دلم گرفت
منم هستم اینجااااا:28:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

خداحافظی بچه ها رو که دیدم دلم گرفت
منم هستم اینجااااا:28:

بالا