روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mahii

New member
دفترخونه های مختلف قیمتای مختلف میگیرن منم برا وام تو کارشناسی فک کنم زیر 30 تومن برا تعهد نامه دادم
برا من دوتا تعهدنامه هست گفته یکی 40 و دیگری 20 تومنا میباشه................چرا هرکی یه قیمت میگیره؟؟؟؟؟؟:(50)::65d6a5d6s:

nikaesf

New member
رشته ماهم اصفهان قرار بود چهرنفر روزانه و دو نفر ماراد بگیره ظاهرا پنج روزانه و چهار مازاد و یه استعداد درخشان گرفته بوود همچین خیلی فرقی نکرده بووود بجز پولیش
منم دقیقا همینو با خودم گفتم
کرمان هم همون 5نفر که قرار بود بگیره رو گرفت
موندم معجزه شده یا خیلیا انتخاب شهر نکردن که من قبول شدم:smiliess (15):
77نفر پذیرش کجا رتبه من کجا:5:

mahii

New member
اخرش نفمیدیم ظرفیتا چجوری زیاد شده!!!!!!!!؟/؟؟برای ما که فقط شهید بهشتیه همون 12 روزانه رو گرفته گویا حالا ملل رو خبر ندارم چیشده:smilies:

alleto

New member
دیگه انگار بچه ها بیکار شدن اینجا همینجوری یه چیزی می نویسن حالا بده قبول شدید ؟ دیگه چیکار دارید کجا زیاد شده کجا کم برین دانشگاتون دیگه ....

diseases

Well-known member
نقل قول نوشته اصلی توسط mahii نمایش پست ها
برا من دوتا تعهدنامه هست گفته یکی 40 و دیگری 20 تومنا میباشه................چرا هرکی یه قیمت میگیره؟؟؟؟؟؟

واسه این که مملکت ما قانونو صاحب نداره...اگه داشت ما دانشجوهاش الان اواره نبودیم...

دانشگاه ایران فقط یه تعهد خواست اونم 16 تومن شد !

mahii

New member
برا من دوتا تعهدنامه هست گفته یکی 40 و دیگری 20 تومنا میباشه................چرا هرکی یه قیمت میگیره؟؟؟؟؟؟

بهشتی دوتا خواست.قیمتشم گمونم باید با محضر خونه چونه زد تا کمش کرد مثه اینکه هرکی باب میل خودش میگیره:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

alleto

New member

قضیه تعهد چیه؟ شامل حال همه میشه ؟

mahii

New member
دیگه انگار بچه ها بیکار شدن اینجا همینجوری یه چیزی می نویسن حالا بده قبول شدید ؟ دیگه چیکار دارید کجا زیاد شده کجا کم برین دانشگاتون دیگه ....
نه خب انصافا بما بیشتزین ظلم میشد ک قبول نشیم چن فقط ی دانشگاه داریم :black_eyed:
ما تازه 31 ام باید بریم ثبتنام حالاحالاها هستیم خدمت بچهها گمونم اونموقع ک بقیه دارن امتحان ترم یکو میدن ما کلاسامون شرو شه:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

ف.محمدی

New member

منم واسه تعهد دانشگاه ایران رفتم محضر گفت 9 تومان میشه بهش 10تومان دادم!گفت البته شنبه بیاین آماده میشه ببینم همون 9 تومان میشه یا نه !!!!!

mahii

New member
قضیه تعهد چیه؟ شامل حال همه میشه ؟
تو مدارک مورد نیاز برا ثبتنام هر دانشگاه تو سایت همون یونی مدارکشو گفته ......اره گمونم همه باید بگیریم چن توش نوشته ک متعهد میشیم ک جای دیگه ای تحصیل نمیکنیم و ازین حرفها

mahii

New member
منم واسه تعهد دانشگاه ایران رفتم محضر گفت 9 تومان میشه بهش 10تومان دادم!گفت البته شنبه بیاین آماده میشه ببینم همون 9 تومان میشه یا نه !!!!!

فهیمه جان اون کدوم محضرخونه بود؟ادرس بده من از شمال برم اونجا خیلی خوب میگیرهها:bunnyearsmiley:

diseases

Well-known member

پس اینجور که معلومه نرخ مشخصی نداره. هر محضری هرجور زورش برسه می گیره. عجب مملکتیه ... :25r30wi:

mahii

New member
پس اینجور که معلومه نرخ مشخصی نداره. هر محضری هرجور زورش برسه می گیره. عجب مملکتیه ... :25r30w

میتونم بپرسم شما چه رشته ای واسه ارشد شرکت کردین؟
فهیمه چرا وقتی تو پست میذاری اون کادره کوچیکتر از بقیس هان؟؟؟؟راستشو بگو چیکارش میکونی ک انقد فشردس؟:riz481:

بالا