روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

midwif.mah

New member
مرسی گلم ... شما هم بهتون خیلی خیلی تبریک میگم .. راستش اسمتون که خیلی سخته اصلا در مخیلم نمی گنجه حتی اسمتونو به فارسی بنویسم :)) ایشاله موفقیتای بعدیتون :))

مهسا هستم سپيده جون... Midwife=ماما. Mah= مخفف مهسا:riz304:

mamaie

New member
سپيده جون و همه دوستاي عزيزم از صميم قلبم بهتون تبريك ميگم...:sdasdasd::smiliess (8):
اميدوارم خبرهاي قبوليتون تو دكترا رو بشنوم

سلام همکار منم به نوبه ی خودم قبولیتون رو تو تربیت مدرس تبریک میگم موفق باشی ...

mexin

Well-known member
پرچم کردستان امسال بالا نیس اصن ....نکنه دانشگاش پلمپ شده مکسین هوم؟:smilies:

بچه جون ..پارسال رتبه های 25 تا 35 کردستان قبول شدن ...ترم اولی های آش خور ...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi:

fifi

New member
كيا شيراز قبول شدن؟ شيراز خوابگاه ميده يا نه؟ توي دفترچه تاكيد كرده خوابگاه نداريم!!!!1:smilies:

mahii

New member
نمیدونم نوشته گیلان احتمالا همون رشته مگه گیلان چند تا علوم پزشکی داره؟؟؟؟
نه دیگه شهر مقدس لنگرودم داره خب!!!!!!!1 دانشکده خودمون انقده قشنگه ک نگو توریستیه......حال میکنی..............فککنم لاهیجانم داره اما لنگرود ازهمه باصفاتره البته از لحاظ علمی رشت بهتره

mexin

Well-known member
ورودتان را به عرصه علم و دانش و آش خوری ترم اولی ارشد تبریک میگوییم ....خخخخخخخخخخخخخخخخ از همین الان تا پایان ترم دوم باید آش ترم اولی بخورید ....:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

Iris

New member
بچه جون ..پارسال رتبه های 25 تا 35 کردستان قبول شدن ...ترم اولی های آش خور ...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi:

ولی امسال قبول نشدن اون پارسال بود چ ربطی داره به امسال بعله:p7977cujr38iyymsu8:
اصنم ترم یک نیستم ما ترم 9میباشیم :thumbsupsmileyanim:

mahii

New member
ضمن تبریک به تک تک بچه ها که نتیجه یک سال تلاششونو گرفتن خواستم یه تشکر ویژه کنم از همه اونایی که زحمت کشیدن و رفتن واسه اعتراض.من بیوتکنولوژی پزشکی گیلان قبول شدم و قبولیمو مدیون اعتراضاتمونم.دم همگی گرم.ایشالا یه روزی همینجا شاهد قبولی همتون تو مقطع دکترا باشم.

به به بشهر ما خوشامدین .....این دیگه لنگروده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کاش ام ار ایم گیلان میگرفت من ازالان دلم تنگ میشه

zy zy

New member
به همه عزیزانی که قبول شدن تبریک میگم ،انشالا قبولی دکترا رو تو همین انجمن جشن بگیرید ، موفق باشین :rose:

mexin

Well-known member
ولی امسال قبول نشدن اون پارسال بود چ ربطی داره به امسال بعله:p7977cujr38iyymsu8:
اصنم ترم یک نیستم ما ترم 9میباشیم :thumbsupsmileyanim:

نتیجه میگیریم دانشجوهای امسال اپیدمیولوژی از پارسالی ها تنبل تر میباشند ..ترم اولی ها ...:tonguesmiley:

mamaie

New member
نه دیگه شهر مقدس لنگرودم داره خب!!!!!!!1 دانشکده خودمون انقده قشنگه ک نگو توریستیه......حال میکنی..............فککنم لاهیجانم داره اما لنگرود ازهمه باصفاتره البته از لحاظ علمی رشت بهتره

من نمیدونم مامایی کدوم دانشگاهه؟؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟

- - - Updated - - -

Iris

New member
كيا شيراز قبول شدن؟ شيراز خوابگاه ميده يا نه؟ توي دفترچه تاكيد كرده خوابگاه نداريم!!!!1:smilies:
من شیرازم ولی دقت نکردم به دفترچه راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداااااااااااااااااااااایا نکنه اینجوری باشه:14:

Iris

New member
نتیجه میگیریم دانشجوهای امسال اپیدمیولوژی از پارسالی ها تنبل تر میباشند ..ترم اولی ها ...:tonguesmiley:

اتفاقا امسال رتبه های بالا سنندج قبول میشن بعله....خبرش میرسه تا فردا رتبه هایی که سنندج اوردن:sdasdasd:
خودتم دومکی اصن:thumbsupsmileyanim:

mahii

New member

- - - Updated - - -

اگع مشخص نشده احتمالا همون رشته .........امسال لنگرود ارشد میگیره بیوتک و پرستاریو میدونم احتمالا مامایی پس نمیگیره پس احتمال زیاد رشتین

بالا