mahii
New member
ایششالله.........ببخشید بچه ها که تو این تایپیک حرف از ناامیدی زدم
انشاا... یه خبری بشه هممون خوشحال بشیم
در ناامیدی بسی امید است
پایان شب سیه سفید است.:ad54ad:
ایششالله.........ببخشید بچه ها که تو این تایپیک حرف از ناامیدی زدم
انشاا... یه خبری بشه هممون خوشحال بشیم
تو وزارت علوم خیلی رشته ها میتونن رشته دیگهای رو شرکت کنن
تا اونجایی که میدونم ما که همه رشته ها رو میتونستیم شرکت کنیم
آزمون 2 تا رشته رو هم میشد داد
به شرطی که کنکورش هم زمان نباشه
تا اونجا که من میدونم همه رشته هارومیتونین شرکت کنین ومحدودیتی نداره ولی بعضی رشته ها برای اینکه کار تخصصیه همون رشته روانجام بدین باید لیسانس همون رشته یا مرتبط باهاش خونده باشین مثلا لیسانس ریاضی میتونی ارشد حقوق بدی و مدرکبگیری اما قاضیو وکیل نمیتونی بشی فقط میشه سردفتر شد یابا مهندسی شیمی میشه ارشدعمران داد ولی نمیشه پایه نظام مهندسی برای عمران بگیری در کل بعضی رشته ها اینجورین ولی شما میتونی همه رو امتحان بدی و مدرک بگیری
خیلی ممنون:riz304:
- - - Updated - - -
خیلی ممنون
:riz304:
خواهش دوست عزیز انشاالله خبر قبولیتون رو بهمون بدید:riz304:
سلام دوستان.
بچه ها ببخشید اگه یه چند روزه نبودم، بخاطر این سه هفته اعتراض و تحصن و اینا، خیلی از برنامه هام و کارام عقب افتاد، الان دارم یه خورده به اونا سروسامان میدم.
با چند نفر ازبچه ها هم یه شنبه رفتیم مجلس و هم سه شنبه... دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت رو هم دیدیم، ایشون قول دادن با وزیر در مورد این مسأله حرف بزنن. یه نامه هم برای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش نوشتیم، با اینکه نتونستیم که خودشونو ببینیم، ولی قول دادن یه روزه نامه به دستش برسه. در نهایت هم اون پلت که که rojo خانوم زحمتشو کشیده بودم و بچه ها امضا کردن، رو تحویل دبیرخانه مجلس دادیم که به دست پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 برسه... همه کارایی که می شد کرد اینا بودن. به علاوه اینکه یه نامه دیگه هم برای وزیر آوردیم که بچه ها به دفتر ایشون رسوندن... الان دیگه علنآ باید بشینیم و منتظر بمونیم ببینیم این کارهامون تو این 3 هفته دل چند نفر از این جمع رو خوشحال میکنه... امیدوارم همه زحمتایی که بچه ها تو این سه هفته کشیدن، امید قبولی رو دوباره واسه همه دوستای عزیز بهشون برگردونه. امیدوارم که کارمون بی نتیجه نیست.
یا علی...
سلام دوستان.
بچه ها ببخشید اگه یه چند روزه نبودم، بخاطر این سه هفته اعتراض و تحصن و اینا، خیلی از برنامه هام و کارام عقب افتاد، الان دارم یه خورده به اونا سروسامان میدم.
با چند نفر ازبچه ها هم یه شنبه رفتیم مجلس و هم سه شنبه... دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت رو هم دیدیم، ایشون قول دادن با وزیر در مورد این مسأله حرف بزنن. یه نامه هم برای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش نوشتیم، با اینکه نتونستیم که خودشونو ببینیم، ولی قول دادن یه روزه نامه به دستش برسه. در نهایت هم اون پلت که که rojo خانوم زحمتشو کشیده بودم و بچه ها امضا کردن، رو تحویل دبیرخانه مجلس دادیم که به دست پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 برسه... همه کارایی که می شد کرد اینا بودن. به علاوه اینکه یه نامه دیگه هم برای وزیر آوردیم که بچه ها به دفتر ایشون رسوندن... الان دیگه علنآ باید بشینیم و منتظر بمونیم ببینیم این کارهامون تو این 3 هفته دل چند نفر از این جمع رو خوشحال میکنه... امیدوارم همه زحمتایی که بچه ها تو این سه هفته کشیدن، امید قبولی رو دوباره واسه همه دوستای عزیز بهشون برگردونه. امیدوارم که کارمون بی نتیجه نیست.
یا علی...
اره دیگه ... دقیقا از روز اعلام نتایج به بعد نیومدی :New (6):سلام بچه ها،خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم دلم براتون تنگ شده بود
کسی نیست?بچه ها کجاییییئیید. ؟
ثبتنام معمولا چندروز بعد از اعلام نتایجه?!
اگه مثلا 5ام نتیجه بیاد کی میشه ثبتنام...
آره دیگه، روجو؟؟؟؟؟ از تو بعیده این سوالای تخصصی
البته دانشگاه اصفهان روالش فرق داره، ثبت نامش اینترنتیه، حالا هر دانشگاهی هم که قبول شدی باید برگ سبزی که گواهی اتمام دوره لیسانسه رو از معاونت آموزشی دانشگاه داشته باشید، واسه پسرا مثل خودم باید از اداره فارغ التحصیلان برگی که مربوط به معافی میشه که هر ماه دانشگاه به ناجا میفرسته رو داشته باشید به جای این برگ سبزه، چرا میگی پنجم نیاد؟؟؟ نکنه مسافرتی میخوای حال و حولت خراب نشه؟؟؟:25r30wi::25r30wi: اااااای خدا واسه تو هیچ کاری نداره مارو قبول کنی، یعنی میشه؟؟؟ بچه ها کیا قبولیشون حتمیه فقط منتظرن ببینن کجا قبول میشن؟؟؟ دستا بالا::