دهه اول شهریور شروع شد.میدونم فکرم احمقانس ولی من از امروز منتظر جوابام
عوضش مرد بار میام !:mad_majidonline::riz481:
سلام به همگی...
ایشالا همه دوستانی که تلاش کردن نتیجه عالی بگیرن و اخر هفته همگی شاد وشنگول قبولیمونو جشن بگیریم همین جا:4d564ad6:
از قبولی خیالم راحته کجا قبول بشم خیلی مهمه دعا کنیم واسه همدیگه:riz304:
واسه مرد شدن حاضری سرتو با ماشین 4 بزنی کچل بشی؟؟؟:25r30wi::New (6):
آره منم همینطور، واسه هم خیلی دعا کنید بچه ها، ماها مسیرمون یکیه:a2d3:
سلام به همگی...
ایشالا همه دوستانی که تلاش کردن نتیجه عالی بگیرن و اخر هفته همگی شاد وشنگول قبولیمونو جشن بگیریم همین جا:4d564ad6:
از قبولی خیالم راحته کجا قبول بشم خیلی مهمه دعا کنیم واسه همدیگه:riz304:
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون سال های قبل که یه نتیجه اونم نهایی میومده اعتراض ها بعد از نتیجه و قبولی بوده این لینک با توجه به اینکه گزینه های اعتراض مختلفی داره تا بعد از نتیجه ها هم قطعا بازهsalam bacheha.ye nokteye zarifi inja hast k nemidunam besh tavajoh kardin ya na ?unam inke ta vaghti linke eteraz be darsada baze k natayejo nemidan...
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون سال های قبل که یه نتیجه اونم نهایی میومده اعتراض ها بعد از نتیجه و قبولی بوده این لینک هم با توجه به اینکه گزینه های اعتراض مختلفی داره تا بعد از نتیجه ها هم قطعا بازهsalam bacheha.ye nokteye zarifi inja hast k nemidunam besh tavajoh kardin ya na ?unam inke ta vaghti linke eteraz be darsada baze k natayejo nemidan...
مسیرمون ناکجا اباد:4d564ad6:
وا ینی پسرا بخاطر کشلی دوس ندارن برن خدمت مقدس سربازی?!:image170:
پ ن: شامپو پنتن من کو:riz481:
یاد بگیر shiny ببین چقد سریع Iris فهمید:4d564ad6:
من الان غمم گرفته که باید برم گواهی بگیرم از دانشگاه :shocked::65d6a5d6s:
خداییش برید حال کنید 2 سال از بهترین زمان زندگیتون راحتید و ما باید بریم خدمت پا بچسبونیم):
2 سالی که شامپو پنتنو می بردن ازت:25r30wi: برجی 80 تومن ناقابلم بهت میدن میگن برو صفا کنt0837h0nn8zfqu8ult[/QUOTEنخ
نخیرم در مقابل این همه سختی که دخترا میکشن این 2 سال شما هیچه:image170::4d564ad6: