روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

bme88

New member
خوب دیگه پس من و شما هر دو دو روز جلوتر اعلام میکنیم خخخخخخخخخدلشون بسوزه پززززززززززززززززززززززززز

رتبتون چند شده ؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا خواجه نصیر حتما قبولم
ولی همه استرسم اینه که دوس ندارم خواجه قبول شم
کاش علم و صنعت یا تربیت قبول شم :65d6a5d6s:

کرهانی

New member
احتمالا خواجه نصیر حتما قبولم
ولی همه استرسم اینه که دوس ندارم خواجه قبول شم
کاش علم و صنعت یا تربیت قبول شم :65d6a5d6s:

مثل منکه واسه دلخوشی خانواده علوم رو زدم انتخاب اول کرمان اما از دانشگاه باهنر و خوابگاه و یسری چیزای دیگه متنفرم از رفتن به این دانشگاه
دلخوشیم وزارت بهداشت بود که اونم دیگه نا امید شدم ازش با این ظرفیت پذیرشش

bme88

New member
مثل منکه واسه دلخوشی خانواده علوم رو زدم انتخاب اول کرمان اما از دانشگاه باهنر و خوابگاه و یسری چیزای دیگه متنفرم از رفتن به این دانشگاه
دلخوشیم وزارت بهداشت بود که اونم دیگه نا امید شدم ازش با این ظرفیت پذیرشش

ایشالله ظرفیتا برمیگرده
امیدوار باش عزیزم :a2d3:

mahii

New member
بچهها خوشا بحالتون قدر بدونید هرجا قبول شدید.ماکه فقط یدونه شهیدبهشتیه دیگه و هیچای دیگه رشتمونو ندارن ک اونم........ای کاش براماهم چنتا دانشگاه بود هرجا میشد خوب بود

bme88

New member
بچهها خوشا بحالتون قدر بدونید هرجا قبول شدید.ماکه فقط یدونه شهیدبهشتیه دیگه و هیچای دیگه رشتمونو ندارن ک اونم........ای کاش براماهم چنتا دانشگاه بود هرجا میشد خوب بود

شما کلا رشتتون خیلی باحاله
آخه یعنی چی یه دانشگاه
:p7977cujr38iyymsu8:

- - - Updated - - -

شما کلا رشتتون خیلی باحاله
آخه یعنی چی یه دانشگاه
:p7977cujr38iyymsu8:

کرهانی

New member
ایشالله ظرفیتا برمیگرده
امیدوار باش عزیزم :a2d3:

خدا از دهنت بشنوه
منکه اعصاب اخبار گوش دادن ندارم اما خبرای خوبی نشنیدم تا حالا:dadad4:
سپردم به خودش...انشاءا... هرچی خیر و صلاحه
در هرصورت از مهر میرم سر ارشد

:tsimuzpzwoap1t9y3o7
آره سخته مخصوصا واسه کسایی که نمیتونن شهرای دیگه برن

soheil...

New member
همون .اقا سهیل قرار بود برن مجلس 1ش و 2ش چیشد؟؟؟؟؟؟/اصن رفتن نرفت؟یکی بیاد خبر بده خو:rolleyessmileyanim:
سلام دوستان.
بچه ها ببخشید اگه یه چند روزه نبودم، بخاطر این سه هفته اعتراض و تحصن و اینا، خیلی از برنامه هام و کارام عقب افتاد، الان دارم یه خورده به اونا سروسامان میدم.
با چند نفر ازبچه ها هم یه شنبه رفتیم مجلس و هم سه شنبه... دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت رو هم دیدیم، ایشون قول دادن با وزیر در مورد این مسأله حرف بزنن. یه نامه هم برای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش نوشتیم، با اینکه نتونستیم که خودشونو ببینیم، ولی قول دادن یه روزه نامه به دستش برسه. در نهایت هم اون پلت که که rojo خانوم زحمتشو کشیده بودم و بچه ها امضا کردن، رو تحویل دبیرخانه مجلس دادیم که به دست پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 برسه... همه کارایی که می شد کرد اینا بودن. به علاوه اینکه یه نامه دیگه هم برای وزیر آوردیم که بچه ها به دفتر ایشون رسوندن... الان دیگه علنآ باید بشینیم و منتظر بمونیم ببینیم این کارهامون تو این 3 هفته دل چند نفر از این جمع رو خوشحال میکنه... امیدوارم همه زحمتایی که بچه ها تو این سه هفته کشیدن، امید قبولی رو دوباره واسه همه دوستای عزیز بهشون برگردونه. امیدوارم که کارمون بی نتیجه نیست.
یا علی...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

abtin13

New member
سلام دوستان.
بچه ها ببخشید اگه یه چند روزه نبودم، بخاطر این سه هفته اعتراض و تحصن و اینا، خیلی از برنامه هام و کارام عقب افتاد، الان دارم یه خورده به اونا سروسامان میدم.
با چند نفر ازبچه ها هم یه شنبه رفتیم مجلس و هم سه شنبه... دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت رو هم دیدیم، ایشون قول دادن با وزیر در مورد این مسأله حرف بزنن. یه نامه هم برای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش نوشتیم، با اینکه نتونستیم که خودشونو ببینیم، ولی قول دادن یه روزه نامه به دستش برسه. در نهایت هم اون پلت که که rojo خانوم زحمتشو کشیده بودم و بچه ها امضا کردن، رو تحویل مجلس دادیم که به دست پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 برسه... همه کارایی که می شد کرد اینا بودن. به علاوه اینکه یه نامه دیگه هم برای وزیر آوردیم که بچه ها به دفتر ایشون رسوندن... الان دیگه عنلا باید بشینیم و منتظر بمونیم ببینیم این کارهامون تو این 3 هفته دل چند نفر از این جمع رو خوشحال میکنه... امیدوارم همه زحمتایی که بچه ها تو این سه هفته کشیدن، امید قبولی رو دوباره واسه همه دوستای عزیز بهشون برگردونه. امیدوارم که کارمون بی نتیجه نیست.
یا علی...

نه خسته عزیز.:riz304:

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
با چند نفر ازبچه ها هم یه شنبه رفتیم مجلس و هم سه شنبه... دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت رو هم دیدیم، ایشون قول دادن با وزیر در مورد این مسأله حرف بزنن. یه نامه هم برای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش نوشتیم، با اینکه نتونستیم که خودشونو ببینیم، ولی قول دادن یه روزه نامه به دستش برسه. در نهایت هم اون پلت که که rojo خانوم زحمتشو کشیده بودم و بچه ها امضا کردن، رو تحویل مجلس دادیم که به دست پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 برسه... همه کارایی که می شد کرد اینا بودن. به علاوه اینکه یه نامه دیگه هم برای وزیر آوردیم که بچه ها به دفتر ایشون رسوندن... الان دیگه عنلا باید بشینیم و منتظر بمونیم ببینیم این کارهامون تو این 3 هفته دل چند نفر از این جمع رو خوشحال میکنه... امیدوارم همه زحمتایی که بچه ها تو این سه هفته کشیدن، امید قبولی رو دوباره واسه همه دوستای عزیز بهشون برگردونه. امیدوارم که کارمون بی نتیجه نیست.
یا علی...

نه خسته عزیز.:riz304:

mahii

New member
سلام دوستان.
با چند نفر ازبچه ها هم یه شنبه رفتیم مجلس و هم سه شنبه... دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت رو هم دیدیم، ایشون قول دادن با وزیر در مورد این مسأله حرف بزنن. یه نامه هم برای زاهدی رئیس کمیسیون آموزش نوشتیم، با اینکه نتونستیم که خودشونو ببینیم، ولی قول دادن یه روزه نامه به دستش برسه. در نهایت هم اون پلت که که rojo خانوم زحمتشو کشیده بودم و بچه ها امضا کردن، رو تحویل دبیرخانه مجلس دادیم که به دست پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 برسه... همه کارایی که می شد کرد اینا بودن. به علاوه اینکه یه نامه دیگه هم برای وزیر آوردیم که بچه ها به دفتر ایشون رسوندن... الان دیگه علنآ باید بشینیم و منتظر بمونیم ببینیم این کارهامون تو این 3 هفته دل چند نفر از این جمع رو خوشحال میکنه... امیدوارم همه زحمتایی که بچه ها تو این سه هفته کشیدن، امید قبولی رو دوباره واسه همه دوستای عزیز بهشون برگردونه. امیدوارم که کارمون بی نتیجه نیست.
یا علی...
شما کارتون حتما درسته.مرسی امیدوارم همه یجوری راضی شن اخرش ..............:riz304::riz304:

mahii

New member
خیر سرم زنگ زده بودم با یه بنده خدایی حرف بزنم امیدوارم کنه بدتر ناامیدم کرد:sadsmiley:

- - - Updated - - -
عب نداره ولش کن هرکسی نظرش فرق داره دلیل نمیشه هرکی هرچی گفت تو بخودت بگیری ایشالله ک خیرع عزیزم............مگه از خدا بالاترم داریم؟! هرچی اون بخواد همون میشه دخترم
675319_indyjonesmiley.gif
472119_jw39hn1t1rhe0ls9.gif

ROJO

New member
سلام دوستان.
یا علی...

خیر ببینید:rose::rose::rose::rose:

goo

New member
بروبچ عزیزی که وزارت علوم شرکت کردن ،چطوری باید بفهمیم که کدوم رشته میتونه چه رشته ای کنکور بده? اصلا وزارت علوم همچین چیزی داره?میشه با مدرک دانشگاه علوم پزشکی تو کنکور وزارت علوم شرکت کرد?مرسی

bme88

New member
بروبچ عزیزی که وزارت علوم شرکت کردن ،چطوری باید بفهمیم که کدوم رشته میتونه چه رشته ای کنکور بده? اصلا وزارت علوم همچین چیزی داره?میشه با مدرک دانشگاه علوم پزشکی تو کنکور وزارت علوم شرکت کرد?مرسی

تو وزارت علوم خیلی رشته ها میتونن رشته دیگه‌ای رو شرکت کنن
تا اونجایی که میدونم ما که همه رشته ها رو میتونستیم شرکت کنیم
آزمون 2 تا رشته رو هم میشد داد
به شرطی که کنکورش هم زمان نباشه

asayesh

New member

تا اونجا که من میدونم همه رشته هارومیتونین شرکت کنین ومحدودیتی نداره ولی بعضی رشته ها برای اینکه کار تخصصیه همون رشته روانجام بدین باید لیسانس همون رشته یا مرتبط باهاش خونده باشین مثلا لیسانس ریاضی میتونی ارشد حقوق بدی و مدرکبگیری اما قاضیو وکیل نمیتونی بشی فقط میشه سردفتر شد یابا مهندسی شیمی میشه ارشدعمران داد ولی نمیشه پایه نظام مهندسی برای عمران بگیری در کل بعضی رشته ها اینجورین ولی شما میتونی همه رو امتحان بدی و مدرک بگیری

مهلا1991

New member
عب نداره ولش کن هرکسی نظرش فرق داره دلیل نمیشه هرکی هرچی گفت تو بخودت بگیری ایشالله ک خیرع عزیزم............مگه از خدا بالاترم داریم؟! هرچی اون بخواد همون میشه دخترم
675319_indyjonesmiley.gif
472119_jw39hn1t1rhe0ls9.gif
نه از خدا بالاتر که نداریم تا امروز یه امیدی داشتم ولی امروز دیگه کلا ناامید شدم
یعنی اصلا نمیتونم باور کنم که یه سال دیگه باید از زندگی کردن محروم باشم اصلا انقدر بهم ریختم که دیگه فکر نکنم بتونم بخونم
خیلی دلم گرفته

:sadsmiley:

مهلا1991

New member
ببخشید بچه ها که تو این تایپیک حرف از ناامیدی زدم
انشاا... یه خبری بشه هممون خوشحال بشیم

بالا