روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
من شنیدم که بچه های رتبه های خوب البته نقل قول سنجش راضی به افزایش نیستن میگن چرا این همه بگیره یعنی سنجش میگه اکپریت بچه ها راضی به افزایش نیستن حالا اینو گذاشتن ببینن واقعا چند درصد ناراضین.بچه ها همه اعتراض بزنین

What the Hell:5:

ینی سنجش اینقد دهاتیه?!

بیشتر ب جوک میییمونه:25r30wi:

دلم میخواد ی پیج باز کنم تو فیس بوکی جایی به اسم'جکای سنجشی' ، باور کنید طرفداراش از پ ن پ بیشتر میشه:riz303:

ریتا

New member
به نطر من همه اعتراض به پذیرش و سهمیه رو بزنید.چیزی رو از دست نمیدیم اینم میشه تیر اخر

ROJO

New member
وای من دیگه اصن نمیتونم اعتراض کنم! از ب بسم الله این امتحان ارشد ما داریم ب همچی اعتراض میکنیم، ب 3 تا سوال تابلو زبان با هزار ایه اعتراض زدم فقط یکیش درست شد، اینم از بعدیاش

سنجشه زشت
oregonian_gaah.gif

abtin13

New member
وای من دیگه اصن نمیتونم اعتراض کنم! از ب بسم الله این امتحان ارشد ما داریم ب همچی اعتراض میکنیم، ب 3 تا سوال تابلو زبان با هزار ایه اعتراض زدم فقط یکیش درست شد، اینم از بعدیاش

سنجشه زشت
oregonian_gaah.gif

کدوم 3 تا سوال؟
این شکلک رو چرا من ندارم؟:smiliess (11):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

mahii

New member
سلام بچهها جون یکی شماره فکس وزارتخونه رو بهم بده؟؟؟؟؟؟؟؟/
اقا سهیل کجاااااااییییییییییی؟؟؟؟؟من فکس موخوام:dadad4:

mahii

New member
نه شوما بزرگ مایید . ارادتمند

ماهی ؟ فهمیه ؟ :ad54ad:

بهله بهله؟؟؟؟ن من نزنگیدم ینی انقد درگیر زنگ زدن به نمایندمو دفترشو فکسو اینام ب اون نرسیدم.........همشم شیفتم بولله ولی چشم فردا میزنگم حتما بهت میگم

abtin13

New member

بسیار جالب بود ولی سوال 130 همون گزینه "ج" می شد نه "ب" :25r30wi: البته من خودمم غلط زدم.در مورد 138 هم من خودم "نید فور" زده بودم که غلطه.گزینه "ابسنس" درست بود.تو آکسفورد معنیش رو فقدان یا کمبود نوشته.این یکی رو شانس آوردم

sepideeee

New member
خوب من اومدم... قضیه اعتراضو فرم اعتراض اینا چیه؟؟ به صورت خلاصه واسه منم بگین :smilies: :))

ROJO

New member
بسیار جالب بود ولی سوال 130 همون گزینه "ج" می شد نه "ب" :25r30wi: البته من خودمم غلط زدم.در مورد 138 هم من خودم "نید فور" زده بودم که غلطه.گزینه "ابسنس" درست بود.تو آکسفورد معنیش رو فقدان یا کمبود نوشته.این یکی رو شانس آوردم
پیشونی پیشونی کجا منو میشونی:65d6a5d6s:

ROJO

New member
خوب من اومدم... قضیه اعتراضو فرم اعتراض اینا چیه؟؟ به صورت خلاصه واسه منم بگین :smilies: :))

اعتراض داری مگه ?! درصداتو اشتباه حساب کردن?!

درین صورت برو اعتراض بزن
در اون صورتم مثه خودمی lool

sepideeee

New member
اعتراض داری مگه ?! درصداتو اشتباه حساب کردن?!

درین صورت برو اعتراض بزن
در اون صورتم مثه خودمی lool
نه بابا نامردا یه درصدم این ور اون ور حساب نکردن :smiliess (7): چقد امیدوار بودم کارنامه که بیاد حداقل چند درصد بالاتر از اونی بشه که خودم حساب کردم .. ولی نشد :25r30wi:
نمی دونم اون اعتراض پذیرش و اینا چیه که میگین؟؟ خوب اگه خوبه منم بزنم :)

ROJO

New member
اونارو منم نمیدونم، اخه ما ک هنوز وضعیتمون معلوم نشده ک بخوایم ب پذیرش ایراد بگیریم مثلا طرف 5ه تهران 8 ظرفیتیو اول بزنه نیاره، خب این باید اعتراض ب پذیرش بزنه، دلایل دیگشو نمیدونم:smiliess (12):

abtin13

New member
اونارو منم نمیدونم، اخه ما ک هنوز وضعیتمون معلوم نشده ک بخوایم ب پذیرش ایراد بگیریم مثلا طرف 5ه تهران 8 ظرفیتیو اول بزنه نیاره، خب این باید اعتراض ب پذیرش بزنه، دلایل دیگشو نمیدونم:

اینا میخوان مارو سورپرایز کنن منتها نمی دونن که ما دیگه سورپرایز دونمون پر شده:thumbsdownsmileyani.اول فرم اعتراض به ظرفیت رو میزنن بعدش تازه رو می کنن که کجا ها ظرفیت هست کجا ها نیست. آخه یکی نیست بگه بزغاله من اول باید بفهمم کجاها هست و نیست بعد بیام اعتراض بزنم.احتمالا بعد اعلام نتایج هم که اون موقع باید اعتراض زد میان و بخش اعتراض رو غیرفعال می کنن.:14::13:

ROJO

New member
نکوب ب دیوار ابتین :|

اون برا اعتراض ب ظرفیت نیست اعتراض ب پذیرش هست; بنظرم نباید فعلا اصرار کنیم واسه این قسمت ،هرکس ب درصدا اعتراض داره وارد کنه، بعد این قسمت پذیرشم صبر میکنیم شاید تا یکی دو روز اینده معلوم شد چیه. مثل قضیه پاسخناممون ک اینقد نگران اون ارور صفحه مشاهده ی ثبت نام شدیم، ولی الان یجایی گذاشتن ک همه میتونن ببینن ...

bme88

New member
نکوب ب دیوار ابتین :|

اون برا اعتراض ب ظرفیت نیست اعتراض ب پذیرش هست; بنظرم نباید فعلا اصرار کنیم واسه این قسمت ،هرکس ب درصدا اعتراض داره وارد کنه، بعد این قسمت پذیرشم صبر میکنیم شاید تا یکی دو روز اینده معلوم شد چیه. مثل قضیه پاسخناممون ک اینقد نگران اون ارور صفحه مشاهده ی ثبت نام شدیم، ولی الان یجایی گذاشتن ک همه میتونن ببینن ...

ما را به خیر سنجش پی امید نیست
شر نرساند کافیست...
:smiliess (2)::14:

bme88

New member
به به به به.امشب همه بدیهه میگن.چه خبره؟یکی یه دستی به سر ماهم بکشه.:riz481:

من که بیشتر از دست سنجش شاکیم
ولی در حال حاضر به سنجش پی گیر میدم
بالاخره ملت باید یه جوری مشغول شن دیگه
والله :d

- - - Updated - - -

به به به به.امشب همه بدیهه میگن.چه خبره؟یکی یه دستی به سر ماهم بکشه.:riz481: