نه الان اینطوری شده دیدن یه سریا رفتن دیدن اینجوریش کردن من صبح دیدم الان دوباره زدم میگه معتبر نیست
pasokhname khodetoon bood darsady u ham eshtebah shooed
نه الان اینطوری شده دیدن یه سریا رفتن دیدن اینجوریش کردن من صبح دیدم الان دوباره زدم میگه معتبر نیست
داخل همون لینک مربوط به انتخاب محل تحصیل/ویرایش انتخاب های ثبت شده، گزینه اول یعنی مشاهده و چاپ فرم ثبت نام رو که بزنین، آخر فرم ثبت نامتون پاسخنامه تون هم هست....
برای من اصلا چاپ فرم ثبت نام رو باز نمیکنه ، یعنی باز میکنه میگه کدرهگیری اشتباهه در صورتی که درسته و کارنامه رو باهاش باز میکنه
بچه کسی شاهد اسمش دراومده؟ من رتبم 13 بوده شاهد تو رشته ما 6 نفر میگیره بعد گفتن 3 برابر ظرفیت اعلام کردیم ولی اسم من توش نیست، خیلی مسخره است
دوستان من برا مصاحبه شاهد اسمم دراومده. کسی می دونه مصاحبشون چیه؟ چی می پرسن؟
بعد اصلا شاهد دانشگاه به درد بخوری هست؟ من رشتم میکروبه، رتبمم طوریه که دانشگاه های دیگه تهرانو قبول نمیشم. به خاطر کارم می خوام حتی الامکان تهران بمونم، به نظرتون ارزش داره برم شاهد؟ اعتبار مدرکش خوبه؟ بعدا برا مصاحبه دکترا مشکل نمی خورم؟
من شنیدم میگن مدرکش خوب نیس میگن بین الملل حتی از شاهد بهتره دوست خودم پارسال فوق لیسانس علوم پایه رو به شاهد ترجیح داددوستان من برا مصاحبه شاهد اسمم دراومده. کسی می دونه مصاحبشون چیه؟ چی می پرسن؟
بعد اصلا شاهد دانشگاه به درد بخوری هست؟ من رشتم میکروبه، رتبمم طوریه که دانشگاه های دیگه تهرانو قبول نمیشم. به خاطر کارم می خوام حتی الامکان تهران بمونم، به نظرتون ارزش داره برم شاهد؟ اعتبار مدرکش خوبه؟ بعدا برا مصاحبه دکترا مشکل نمی خورم؟
واقعا؟؟ خدا ب دادمون برسه امسال.معلوم نیس قبولیا بر چه اساسه.
سلام دوست عزیز
اونطور که من پرسیدم استادای خوبی داره به تهران موندنش می ارزه
حالا یه سوال
به نظرتون منی که رتبم 13 بوده و شاهد اولویت 8 من بوده ومن دانشگاه شاهد قبول نشدم یعنی اولویت های قبل قبول شدم که اسمم نبوده؟ میشه شما رتبتون رو به من بگید؟
توی مصاحبه ی شاهد ازت سوالات عقیدتی میپرسن.رساله آموزشی امامو بخون(گزینش رفتی واسه استخدام؟یه چیزی تو همون مایه هاست)دخترا باید با چادر باشن.چه برای مصاحبه وچه به طور کلی توی دانشگاه.اینکه دانشگاه خوبیه بستگی به رشتت داره باید ببینی توی رشتت قوی هست یا نه.ولی در کل معمولا این جور دانشگاهها از نظر امکانات خوبن و فکر نمیکنم واسه دکترا به مشکل بر بخوری
سلام دوست عزیز
اونطور که من پرسیدم استادای خوبی داره به تهران موندنش می ارزه
حالا یه سوال
به نظرتون منی که رتبم 13 بوده و شاهد اولویت 8 من بوده ومن دانشگاه شاهد قبول نشدم یعنی اولویت های قبل قبول شدم که اسمم نبوده؟ میشه شما رتبتون رو به من بگید؟
رتبه شما از من خیلی بهتره و حتما انتخابای قبلیتونو قبول میشید. ولی اینکه اسمتون برا مصاحبه شاهد نیومده عجیبه! من نمی دونم سیستم انتخابشون چیه ولی دوست من 11 ایمنی شده و شاهد انتخاب 6 امش هست. قطعا انتخابای قبلیشو قبول میشه ولی با این حال اسمش برا مصاحبه شاهدم در اومده.