روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

کینز

New member
آره مال خودم بود. یکیش اشتباه شده .اون یکیم نمیدونم این طور که پیداس 2تا سوالو وارد نکرده بودم

ریتا

New member
بچه ها من 5 تا سوال رو جابجا زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه حسشم نیس غصه اشو بخورم

matin

New member
داخل همون لینک مربوط به انتخاب محل تحصیل/ویرایش انتخاب های ثبت شده، گزینه اول یعنی مشاهده و چاپ فرم ثبت نام رو که بزنین، آخر فرم ثبت نامتون پاسخنامه تون هم هست....

برای من اصلا چاپ فرم ثبت نام رو باز نمیکنه ، یعنی باز میکنه میگه کدرهگیری اشتباهه در صورتی که درسته و کارنامه رو باهاش باز میکنه

mid wife

New member
kasi midoone chetoori bayad az foroshgahe site kharid kard
man har chi mizanm nemishe
kasi midoone
lotfan
begid age u kharid kardii

sajad93

New member
بچه کسی شاهد اسمش دراومده؟ من رتبم 13 بوده شاهد تو رشته ما 6 نفر میگیره بعد گفتن 3 برابر ظرفیت اعلام کردیم ولی اسم من توش نیست، خیلی مسخره است

mahsa1111

New member
بچه کسی شاهد اسمش دراومده؟ من رتبم 13 بوده شاهد تو رشته ما 6 نفر میگیره بعد گفتن 3 برابر ظرفیت اعلام کردیم ولی اسم من توش نیست، خیلی مسخره است

واقعا؟؟ خدا ب دادمون برسه امسال.معلوم نیس قبولیا بر چه اساسه.

*Noor

New member
دوستان من برا مصاحبه شاهد اسمم دراومده. کسی می دونه مصاحبشون چیه؟ چی می پرسن؟
بعد اصلا شاهد دانشگاه به درد بخوری هست؟ من رشتم میکروبه، رتبمم طوریه که دانشگاه های دیگه تهرانو قبول نمیشم. به خاطر کارم می خوام حتی الامکان تهران بمونم، به نظرتون ارزش داره برم شاهد؟ اعتبار مدرکش خوبه؟ بعدا برا مصاحبه دکترا مشکل نمی خورم؟

کینز

New member
توی مصاحبه ی شاهد ازت سوالات عقیدتی میپرسن.رساله آموزشی امامو بخون(گزینش رفتی واسه استخدام؟یه چیزی تو همون مایه هاست)دخترا باید با چادر باشن.چه برای مصاحبه وچه به طور کلی توی دانشگاه.اینکه دانشگاه خوبیه بستگی به رشتت داره باید ببینی توی رشتت قوی هست یا نه.ولی در کل معمولا این جور دانشگاهها از نظر امکانات خوبن و فکر نمیکنم واسه دکترا به مشکل بر بخوری

sajad93

New member
بعد اصلا شاهد دانشگاه به درد بخوری هست؟ من رشتم میکروبه، رتبمم طوریه که دانشگاه های دیگه تهرانو قبول نمیشم. به خاطر کارم می خوام حتی الامکان تهران بمونم، به نظرتون ارزش داره برم شاهد؟ اعتبار مدرکش خوبه؟ بعدا برا مصاحبه دکترا مشکل نمی خورم؟

سلام دوست عزیز
اونطور که من پرسیدم استادای خوبی داره به تهران موندنش می ارزه
حالا یه سوال
به نظرتون منی که رتبم 13 بوده و شاهد اولویت 8 من بوده ومن دانشگاه شاهد قبول نشدم یعنی اولویت های قبل قبول شدم که اسمم نبوده؟ میشه شما رتبتون رو به من بگید؟

کینز

New member
میگن معمولا کسایی واسه مصاحبه دعوت میشن که انتخابای بالاییشونو نیاورده باشن.شما احتمالا انتخابای قبل شاهدو آوردی که دعوتت نکردن

ریتا

New member
من شنیدم میگن مدرکش خوب نیس میگن بین الملل حتی از شاهد بهتره دوست خودم پارسال فوق لیسانس علوم پایه رو به شاهد ترجیح داد

آخرین ویرایش:

alleto

New member
واقعا؟؟ خدا ب دادمون برسه امسال.معلوم نیس قبولیا بر چه اساسه.

ey baba chera enghad jav midin shomaha hala hamechio bebarin zire soal hatman pasfarda kesaieam ke ghabul shan mikhayn begin hagheshun nabude o alaki shodan asan ina az akhar barmidaran 2 hafte dg avale shahrivare sab konid un moghe hamechi malum mishe dg alan in harfa bi faydast

sa@@ra

New member
سلام دوست عزیز
حالا یه سوال
به نظرتون منی که رتبم 13 بوده و شاهد اولویت 8 من بوده ومن دانشگاه شاهد قبول نشدم یعنی اولویت های قبل قبول شدم که اسمم نبوده؟ میشه شما رتبتون رو به من بگید؟

نه دوست عزیز این ربطی نداره رتبه 13 پرستاری مگه میشه انتخابای قبلشو قبول نشه
ربطی به رتبه نداره...
پارسال یکی از دوستام هم رتبش 27 بود ولی شاهدو واسه مصاحبه رفته بود
بعدشم که رد شد ...تو نتیج نهایی بهشتی قبول شد

*Noor

New member
توی مصاحبه ی شاهد ازت سوالات عقیدتی میپرسن.رساله آموزشی امامو بخون(گزینش رفتی واسه استخدام؟یه چیزی تو همون مایه هاست)دخترا باید با چادر باشن.چه برای مصاحبه وچه به طور کلی توی دانشگاه.اینکه دانشگاه خوبیه بستگی به رشتت داره باید ببینی توی رشتت قوی هست یا نه.ولی در کل معمولا این جور دانشگاهها از نظر امکانات خوبن و فکر نمیکنم واسه دکترا به مشکل بر بخوری

خیلی ممنون از اطلاعتتون. اونطور که پرسیدم گروه میکروبش اساتید خوبی داره. خدا کنه امکاناتشم خوب باشه.

*Noor

New member
سلام دوست عزیز
حالا یه سوال

رتبه شما از من خیلی بهتره و حتما انتخابای قبلیتونو قبول میشید. ولی اینکه اسمتون برا مصاحبه شاهد نیومده عجیبه! من نمی دونم سیستم انتخابشون چیه ولی دوست من 11 ایمنی شده و شاهد انتخاب 6 امش هست. قطعا انتخابای قبلیشو قبول میشه ولی با این حال اسمش برا مصاحبه شاهدم در اومده.

آخرین ویرایش:

sajad93

New member
رتبه شما از من خیلی بهتره و حتما انتخابای قبلیتونو قبول میشید. ولی اینکه اسمتون برا مصاحبه شاهد نیومده عجیبه! من نمی دونم سیستم انتخابشون چیه ولی دوست من 11 ایمنی شده و شاهد انتخاب 6 امش هست. قطعا انتخابای قبلیشو قبول میشه ولی با این حال اسمش برا مصاحبه شاهدم در اومده.

منم واسه این نگرانم واسه خودمم عجیبه

بالا