بچه ها با این اوصاف اعتراضا کی انتخاب محل می کنین؟؟
بچه ها شما اول شهر مورد علاقتونو میزنید یا اول شهری و که حتما قبول میشید ؟؟؟ میترسم شهر مورد علاقمو بزنم و شهری که حتما قبول میشم و دیگه اصلا قبول نشم بعد بگن چون ظرفیتا کم شده امسال اینجوری پذیرش کردیم
نه لاو من خودم بدبینم ولی نه اینقد ،مطمئن باش تلاش کنی به خواستت می رسی، ی جایگاهی هست تو این دنیا ک مال خودته و منتظره ک بهش برسی، هر کس ی جایگاهی داره و خدا هم جای حق نشسته:rose:وووولک روجو توی ایران خورشیدم هدف بگیری به ابر هم نمیرسه همش پارتی پول ا ه ه ه خسته شدم از اینجااااااااااااا /
من که امیدوارم من خودم زیا د درس خون نیسستم برای دوستم که لیاقتش دولتیه دلم میسوزه دلم برای بی خوابی های دوستان میسوزه برای گریه ها کی جولبگوه کی کییییییی اصلا داریم چنین شخصسو همش فریب دروغ بعدش ما میمونیمو حسرت و اندوه امیدواررررررررررم هرکس به هدف خودش برسسسسسسسه
حرف شما درست ولی این دل سوختن ها هم حدی داره متاسفانه حمایت نیست
بچه ها وقتی فرم انتخاب محلمون تو قسمت چاپ انتخاب محل باز میشه یعنی ثبت نهایی شده؟؟؟ اخه من بعد از اینکه ثبت نهایی رو زدم دوباره ازم سوال پرسید50):
من سر این بهداشت وسواس گرفتم :black_eyed:
اره سپیده البته برو تا روزد دوشنبه هی بزن ببین از این بهداشت هیچی بعید نیست))))))
باور کن می ترسم یهو یه چیز بشه بگن حذف شدی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دیگه اطمینان ندارم50):
باور کن می ترسم یهو یه چیز بشه بگن حذف شدی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دیگه اطمینان ندارم50):
من هنوز قطعی تصمیم نگرفتم احتمالا فردا شهرامو وارد کنم میترسم روز آخر بمونه یهو آیک.نا حذف شن:smiliess (10):باور کن می ترسم یهو یه چیز بشه بگن حذف شدی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
دیگه اطمینان ندارم50):