روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

goleyakh

New member
بچه ها يه سوال...

بعد از دانشگاه تهران و شهيد بهشتي ,اول ايران رو بزنم يا تربيت مدرس؟ اولويت با کدومه؟

banoo93

New member
بچه ها شما اول شهر مورد علاقتونو میزنید یا اول شهری و که حتما قبول میشید ؟؟؟ میترسم شهر مورد علاقمو بزنم و شهری که حتما قبول میشم و دیگه اصلا قبول نشم بعد بگن چون ظرفیتا کم شده امسال اینجوری پذیرش کردیم

SH!LA

New member
بچه ها شما اول شهر مورد علاقتونو میزنید یا اول شهری و که حتما قبول میشید ؟؟؟ میترسم شهر مورد علاقمو بزنم و شهری که حتما قبول میشم و دیگه اصلا قبول نشم بعد بگن چون ظرفیتا کم شده امسال اینجوری پذیرش کردیم

من شهری رو میزنم که بتونم بـرم و از محیطش شناختی داشته باشم و البته مسافت برام خیلی مهمـه ... هر جایی نمیتونم بــرم.

sooryas

New member
61972000 بچه ها اینم خبر گزاریه ایسنا
تماس بگیرید لطفا
داخلیه 427
باید تماسها زیاد بشه که پی گیری کنن

لبخند

New member
من که انتخابمو کردم .فقط یکی اونم شهر خودم.....چون واسه من فرقی نداره در هر حال قبول نمیشم.....فک نمیکنم اعتراضا اثری کنه چون لینکشم فعال شده دیگه...تصمیمتونو بگیرید

ROJO

New member
دوستانی ک رتبشون تو رنج روزانس حتما انتخاب کنند حتی اگه میتونن همه ی شهرها، ارشد ب تلاش خودتون بستگی داره و ی مقطع گذراس، مگه اینکه واقعا جا نداشته باشه برید شهر دور

اینو با توجه به این گفتم ک تعداد شرکت کننده های امسال بیشتر از پارسال بوده و تعداد پذیرش کمتره
و مطمئن باشید این ظرفیت اگه امسال تغییری نکنه سال دیگه اصلا نمیکنه و فعلا همین اوضاس تا شاااید سال اخر ریاست جمهوری اقای روحانی بخوان از افزایش ظرفیت بعنوان ی برگ برنده برای پیروزی انتخاباتی استفاده کنن ;)

دوستانیم ک متاسفانه قبول نمیشن باید تلاش مازادی کنن چون هم تعداد زیادی دارن میرن واسه سال بعد هم داوطلبای جدید اضاف میشن پس سطح تلاشتون رو باید بزارید برای تک رقمی تا حداقل به رنج پذیرش روزانه برسید،
به قول خارجیا ماه رو هدف بگیرید تا تیرتون ی جایی بین ستاره ها فرود بیاد

برای همه موفقیت و سلامت ارزو دارم
:rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zy zy

ROJO

New member
وووولک روجو توی ایران خورشیدم هدف بگیری به ابر هم نمیرسه همش پارتی پول ا ه ه ه خسته شدم از اینجااااااااااااا /
نه لاو من خودم بدبینم ولی نه اینقد ،مطمئن باش تلاش کنی به خواستت می رسی، ی جایگاهی هست تو این دنیا ک مال خودته و منتظره ک بهش برسی، هر کس ی جایگاهی داره و خدا هم جای حق نشسته:rose:

کینز

New member
من که امیدوارم من خودم زیا د درس خون نیسستم برای دوستم که لیاقتش دولتیه دلم میسوزه دلم برای بی خوابی های دوستان میسوزه برای گریه ها کی جولبگوه کی کییییییی اصلا داریم چنین شخصسو همش فریب دروغ بعدش ما میمونیمو حسرت و اندوه امیدواررررررررررم هرکس به هدف خودش برسسسسسسسه

من فقط یه چیزی بگم اینکه خیلیا ناراحت شدن برای کم شدن ظرفیتاخیلیا گریه کردن ولی شاید یه عده ای شرایط رفتن اعتراض حضوری رو نداشتن ولی اونایی که داشتنم زحمتی ندادن ونرفتن واسه خواستشون نجنگیدن وقتی خودمون دلمون واسه خودمون نمیسوزه نباید انتظار داشته باشیم کسی دلش واسمون بسوزه.وکسی جوابگوی گریه ها باشه.موقعی که منم رفتم واسه کارتم سنجش فقط 5نفر بودیم که اومده بودیم واسه اعتراض حضوری ولی کارت خیلیا صادر نشده بود ولی هیشکی زحمت نداده بود بیاد

sepideeee

New member
بچه ها وقتی فرم انتخاب محلمون تو قسمت چاپ انتخاب محل باز میشه یعنی ثبت نهایی شده؟؟؟ اخه من بعد از اینکه ثبت نهایی رو زدم دوباره ازم سوال پرسید :(50):
من سر این بهداشت وسواس گرفتم :black_eyed:

ilaidasarmad

New member
از چی صحبت میکنین ادم وقتی احتیاج داره باید بدستش بیاره وقتی کار از کار گذشت اون جایی که میگین ارزششو از دست میده به کل امیدمون نا امید شد با این ظرفیتاشون.........

sa@@ra

New member
بچه ها وقتی فرم انتخاب محلمون تو قسمت چاپ انتخاب محل باز میشه یعنی ثبت نهایی شده؟؟؟ اخه من بعد از اینکه ثبت نهایی رو زدم دوباره ازم سوال پرسید :(50):
من سر این بهداشت وسواس گرفتم :black_eyed:

اره سپیده البته برو تا روزد دوشنبه هی بزن ببین از این بهداشت هیچی بعید نیست:)))))))

alleto

New member
ما وقتی یک صف وایسادن واسه تاکسیمون نظم و قانون نداره اونوقت شماها چه انتظاری دارید؟ من به این موضوع الان کاری ندارم ولی احساس میکنم این موضوع واسه بعضی ها تاکید میکنم بعضی ها شده بهونه ی قبول نشدن که حالا بخوان همه چیو ببرن زیر سوال اگر دانشگاه واقعا بودجشو نداشته باشه خودمونم بکشیم کسیو نمیگیرن در ضمن اگه احساسات بذاریم کنار باید به اونورشم نگاه کنیم همینجوریش تو دانشگاه های ایران رسیدگی و امکانات نیست حالا شماها حاضرید برید و بعد هیچ امکاناتی در حد تعدادتون نباشه و بمونید؟؟؟؟ همه چیز وارد شدن نیست به بعدشم باید فکر کرد

mamaie

New member
دوستان من نیاز به راهنمایی دارم ، ۱_ دانشگاههای تهران ( تهران، تربیت مدرس، ایران و بهشتی) کدومشون به ترتیب سطح بالاتری داره؟ و۲_ از بین شهرهای اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، اهواز، و گیلان به ترتیب از سطح بالا به پایین چطوریه؟ من هنوز انتخاب شهر نکردم.... یه حسی بهم میگه شاید ظرفیتا زیاد بشه!!!

بالا