روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Ana67

Well-known member
تارو مار بشن اونایی که ظرفیتا رو کم کردن
کوفتشون بشه شهریه های میلیونی
بچه ها من که فقط امید دارم ازاد بشم به نظرتون اول دانشگاه ازاد و بزنم؟؟؟:sadsmiley::sadsmiley:

nastaran8

New member
همون قسمتای اول اطلاعیه..تیترش اینه:کارنامه اعلام نتیجه اولیه ازمون...بعد نوشته تذکرات مهم:بعدم لطف کردن نوشتن از هر رتبه ای چنتا وجود داره...

دوست عزيز منظورشون اينه که در رتبه در رشته هاى مختلف مى تونه چندتا وجود داشته باشه مثلا رتبه 15 چند تاست مثلا 15 ويروس -15 بيوشيمى - 15 ميکروب.....

ROJO

New member
من ک تهران نمیارم پس اول نمیزنم ،از شیراز شرو میکنم بنظرم بهتره برام ،اینا هیچیشون معلوم نیس

شانسیه شااااانسی!!!

از همه لحاظ باید دهنشونو بست

mamaie

New member
دوست عزيز منظورشون اينه که در رتبه در رشته هاى مختلف مى تونه چندتا وجود داشته باشه مثلا رتبه 15 چند تاست مثلا 15 ويروس -15 بيوشيمى - 15 ميکروب.....

فکر نکنم تو رشته های مختلف که معلومه رتبه ها تکرار میشه تو همون رشته ی امتحانی خودمون میگه مثلا رتبه ی ۲۰ دو تا داره اونوقت بحث معدل جلو میاد

mamaie

New member
دوستان جایی نیست بریم این کارنامه ی اعمالمونو نشون بدیم حضوری و درست حسابی راهنماییمون کنن !!!!؟؟؟؟؟؟

ROJO

New member
مامایی جون همین ک خودت گفتی درسته

بدیش اینه ک الان دقیق نمیدونیم رتبمون چنده!!!

mamaie

New member
همین دیگه از امشب باید نگران اینم باشیم ببینیم چند نفر هم رتبه ان با ما

sajad93

New member
الهی پورکاظمی بره زیر تریلی 18 چرخ

بچه ها میگم با این اوصاف ایا شهرای پایین رو اول بزنیم بهتر نیست? چون اگه چندنفر ی رتبه رو داشته باشن ک ما نمیدونیم خب اونی ک اول انتخاب کرده اون شهرو گمونم شانسش بیشتر باشه:33:
نه بر اساس نمره است. باید از شهرهای بالا شروع کنی به سمت پایین

sajad93

New member
دوستانی که میخان دانشگاه پولی بزنن هزینه های آزاد خیلی پایینتره و درس خوندن تو آزاد راحتره

رها93

New member
دوستانی که میخان دانشگاه پولی بزنن هزینه های آزاد خیلی پایینتره و درس خوندن تو آزاد راحتره

پولی وقتی ارزش داره که ارشد اون رشته کافی باشه ولی واسه ژنتیک حتما دکترا لازمه اونم تو مصاحبه پولیا حذف میشن
ولی واسه پرستاری بعضی دیگه رشته ها میتونه خوب باشه

sparrow

New member
چندتا نکته...
سوالا غلط داشت.
جوابا بدتر...این حق خوری نیست؟؟؟
چرا بر اساس شایستگی افراد نرن دانشگاه؟؟؟
اونکه پول داره علم هم میاره.
چرا کنکورو چند بار برگذار نمیکنند تا صلاحیت ها مشخص بشه؟؟؟
اگه این کارو نمیکنن حداقل همون 1 بار و مردونه برگذار کنن.
اون عدالتی که برا فلسطین مظلوم حرف میزنن برا ما هم باشه...
انشاا... همیشه حق به حق دار برسه...
نفرین نه اما آرزوی هدایت براشون دارم.

ROJO

New member
بچه ها دوستم میگه هم رتبه ها جدا رتبه بندی میشن ، ینی اگه 40 شدین واقعا چهلین و 39 نفر جلوتونه

دیگه نترسین ازینکه جابجا بشید

- - - Updated - - -

بچه ها دوستم میگه هم رتبه ها جدا رتبه بندی میشن ، ینی اگه 40 شدین واقعا چهلین و 39 نفر جلوتونه

chemist tala

New member
بچه ها رشته مارو تا4میخوان چ باحال نه؟اخه بی انصافا میگفتین امتحان نمیدادیم

FARNAZz

Member

- - - Updated - - -

یادش به خیر پارسال که تو رشته ما 12 نفر قبول میشدن نمره نفر 12 و 13 یکی بود و دوتاشون قبول شدن. در واقع هر رتبه برای یک نفره.
امسال ظرفیت رشته ما یک سوم شده ه ه ه ه ......
:New (6)::mad_majidonline:

mahii

New member
یادش به خیر پارسال که تو رشته ما 12 نفر قبول میشدن نمره نفر 12 و 13 یکی بود و دوتاشون قبول شدن. در واقع هر رتبه برای یک نفره.
امسال ظرفیت رشته ما یک سوم شده ه ه ه ه ......
:New (6)::mad_majidonline:
بابا انقد ناراحت نباشین فدا سرتون یکم از من یاد بگیرین خخخخخخ:smilies-azardl (113

بالا