چقد تاپیک باز شده درمورد این فایل اعلام ظرفیت
منم که کنکور ندارم استرس گرفتم وای به حال شماهایی که کنکور دادین .
استرس دادن و نگران کردن اصلا کار درستی نیست .اونم چیزی که اعتبار نداره:65d6a5d6s:
چشمای من خوشگل تر بید))))))))))
آره ..چکمه های آواتار توهم خیلی قشنگه ..چند خریدی هی نگاش میکنی؟؟! خخخخخخخخخخ:tonguesmiley:
اینا برنده نمیگم ریا نشه از میلاد نور خریدم! ریا نشه ی وقتااا
احتمالا این پل هم که روش وایسادی داری چکمه هاتو نگاه میکنی همون پل میدون صنعت هست ..نه؟؟!:21:
آرهواقعا اول دلم واسه ویروسم سوخت و بعدم واسه ژنتیک! خیلی مسخره بود، ژنتیک باید ثابت بمونه خدایی
مکسین ببین تو خودت داری داری منو تو منگنه میذاری مجبور میکنیا والا همه شهر میدونن من اصن اهل ریا نیستم،
بهار ما هم اینجا بیکار نشسیم منتظر خبر که بیاد استرس بگیریم ..) اصلا یه وضی
همه اهل شهر تهران ینی میدونن؟؟! 12 میلیون نفر زیاد هستا؟؟1:21:
بس ک نگا کردم pdf ظرفیت پارسالو و مقایسه کردم ظرفیت خیلی از رشته ها رو حفظ شدم! ازون بالا امار زیستی نیگا میکنم ببینم کم شده یا نه! تا پایین به رشته ی خودم برسم تعدادش دقیقا دستم میاد:wacsmiley:
سپیدههه من یه سوال دارم این پی دی اف حاوی ظرفیتها که همه رو وحشت زده کرده برای روانشناسی چه ظرفیتی رو اعلام کرده بود؟بچه ها من جدیدا پاسخگو و راهنما شدم:riz481: ... خلاصه هر سوالی داشتین بپرسین که جواب بدم :black_eyed: درباره ی ظرفیتا هم سوال داشتین بپرسین حتما جواب میدم :25r30wi:... کلا همه ی چی من دیگه از این به بعد :black_eyed: جواب میدم
حالا من یه چی گفتم تو فورا باید تو جمع به روم بیاری :New (6):سپیدههه من یه سوال دارم این پی دی اف حاوی ظرفیتها که همه رو وحشت زده کرده برای روانشناسی چه ظرفیتی رو اعلام کرده بود؟
حالا من یه چی گفتم تو فورا باید تو جمع به روم بیاری :New (6):
:25r30wi::25r30wi: