روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

bahar9368

New member
چقد تاپیک باز شده درمورد این فایل اعلام ظرفیت
منم که کنکور ندارم استرس گرفتم وای به حال شماهایی که کنکور دادین .
استرس دادن و نگران کردن اصلا کار درستی نیست .اونم چیزی که اعتبار نداره:65d6a5d6s:

sepideeee

New member
چقد تاپیک باز شده درمورد این فایل اعلام ظرفیت
منم که کنکور ندارم استرس گرفتم وای به حال شماهایی که کنکور دادین .
استرس دادن و نگران کردن اصلا کار درستی نیست .اونم چیزی که اعتبار نداره:65d6a5d6s:

بهار ما هم اینجا بیکار نشسیم منتظر خبر که بیاد استرس بگیریم .. :)) اصلا یه وضی

irani

New member
احتمالا این پل هم که روش وایسادی داری چکمه هاتو نگاه میکنی همون پل میدون صنعت هست ..نه؟؟!:21:

مکسین ببین تو خودت داری داری منو تو منگنه میذاری مجبور میکنیا والا همه شهر میدونن من اصن اهل ریا نیستم،

irani

New member
همه اهل شهر تهران ینی میدونن؟؟! 12 میلیون نفر زیاد هستا؟؟1:21:

منظورم 70 ملیون منهای تو که نمیدونستیه، اصن ریا تو خون من نی، تو ذات من نی، تو خون من تو ذات من فروتنیه، تواضعه و خاکی بودن!:whistle::black_eyed:

ROJO

New member
بس ک نگا کردم pdf ظرفیت پارسالو و مقایسه کردم ظرفیت خیلی از رشته ها رو حفظ شدم! ازون بالا امار زیستی نیگا میکنم ببینم کم شده یا نه! تا پایین به رشته ی خودم برسم تعدادش دقیقا دستم میاد:wacsmiley:

irani

New member
بس ک نگا کردم pdf ظرفیت پارسالو و مقایسه کردم ظرفیت خیلی از رشته ها رو حفظ شدم! ازون بالا امار زیستی نیگا میکنم ببینم کم شده یا نه! تا پایین به رشته ی خودم برسم تعدادش دقیقا دستم میاد:wacsmiley:

به نیجه ایی هم رسیدی؟
بنظرم این فایل درسته اگه میخاستن تغییر بدن رتبه 190تا 200 مجاز میشدن

ROJO

New member
اینو نمیگم بطور کلی واسه ارشیو سازمان سنجشو زیاد نگا کردم، این ک مزخرف بود

ROJO

New member
امشب خیلی دلم گرفت، تمام روزایی ک درس خوندم اومد جلو چش ام ، واقعا سخت بود

خدا کمکمون کنه

خودش میگه از رحمت الله ناامید نشید

صبر میکنیم تا وقتش ببینیم چی پیش میاد، قبلیا کم کم زیاد کردن ،اینا هم باید کم کم، کم بکنند:rolleyessmileyanim:

nastaran8

New member
سلام دوستان عزیز متاسفانه به نظر این ظرفیت اعلام شده درسته چون قبلا زمزمه کم شدن ظرفیتها بود در ضمن یه دانشگاه که خودسر نمی تونه ظرفیت اغلام کنه حتما از وزارت خونه اجازه داشته...

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
بچه ها من جدیدا پاسخگو و راهنما شدم:riz481: ... خلاصه هر سوالی داشتین بپرسین که جواب بدم :black_eyed: درباره ی ظرفیتا هم سوال داشتین بپرسین حتما جواب میدم :25r30wi:... :black_eyed:

sara.sharifi

New member
بچه ها من جدیدا پاسخگو و راهنما شدم:riz481: ... خلاصه هر سوالی داشتین بپرسین که جواب بدم :black_eyed: درباره ی ظرفیتا هم سوال داشتین بپرسین حتما جواب میدم :25r30wi:... کلا همه ی چی من دیگه از این به بعد :black_eyed: جواب میدم
سپیدههه من یه سوال دارم این پی دی اف حاوی ظرفیتها که همه رو وحشت زده کرده برای روانشناسی چه ظرفیتی رو اعلام کرده بود؟

sepideeee

New member
من فکر کردم همه خوابیدن گفتم یه خودی نشون بدم :) نگو همه قایمکی بیدارن :black_eyed:

sara.sharifi

New member
حالا من یه چی گفتم تو فورا باید تو جمع به روم بیاری :New (6):
:25r30wi::25r30wi:

یعنی چییییی؟ یکم حس مسئولیت داشته باشششش... همین الان گفتی پاسخگو و راهنمایی... تازه الان میخواستم بهت گیر بدم چرا ظرفیتها رو نمیزنن پس؟؟!!! یالا بگو بینم،پاسخگو باااش :New (6):

بالا