کاش هیجوقت عضو انجمن نمیشدم
کور شدم از گریه
اهواز میگیره فک کن یک درصد دکتر مکوندی دانشجو جدید نگیره،محاله!
بعد قارچو داشتی 34 تا و ده تا بین الملل ینی ظرفیت پارسالش حفظ شده ولی ویروس از نصف کمتر! کدوم منطقی اینو میپذیره
در ضمن تو این اطلاعیه آخر سنجش نوشته بالغ بر 4500 نفر قبول میشن تو روزانه و شبانه و آزاد و بین الملل ..تو این ظرفیتها که اعبلام شده 4100 نفر هست .ینی میشه امیدوار بود که ظرفیتها بنسبت کمتر کم شده باشه و اینکه ظرفیت یکی دو رشته جدید که امسال آورده شده توش نیست.. و شاید دوباره زیاد شده باشه
مکسین بیچاره...
حالا بازم به مرام و مروت تو بچه ها رو برا کاهش اماده کردی، اینا که اصلا رحم و مروت حالیشون نی با روح و روان ادم بازی میکنن
این بیچاره ش دیگه واسه چی بود گفتی؟؟! هوم؟:21::smiliess (15):
مکسین خودت گفتی حالو اومدی داری توجیح میکنی ک نه این تغییر پذیره!!! و میگی ک از همین دیدی! بهتر بود همونموقع میگفتی ک خبر واسه 11 خرداده و ی جماعتی رو پریشون نمیکردی
دوستان خواهشا کسی جو نگیرتش تو این انجمن:black_eyed:
توام که حالا هی اون دوست بدبختا مارو مثال بزنهمون ظرفیته یک هفته قبل از آزمون واسه معاونت دانشگاهها فرستاده بودن ...ککسی توجیه نمیکنه ...خبرش بود که ظرفیتها کاهش دارن ..مثلا آموزش بهداشت چندتا از دانشگاهه بدلیل کیفیت پایین جند سال قبلی دیگه مجوز گرفتن دانشجو بهش ندادن ...وقتی با میانگین 20 درصد تو یه رشته ای بشه قبول شد معلومه که تغییرش میدن ...سیاست دولت قبلی افزایش ظرفیتها بوده و وزیر بهداشت فعلی هم نظرش این بوده ....
دوستان میدونم که همه دوست دارین امسال دانشجو بشیت ولی یه توصیه از من بشنوید خودتونو با بین الملل گول نزنید بالای 20 میلیون خرجتون میشه البته با نرخ پارسال، چشم بزارید رو هم یک سال میره، چند ماه آخر بخونید انشالله قبول میشید
من سال گذشته این رو تجربه کردم حتی بین الملل هم ثبت نام کردم ولی نرفتم و امسال با یه کم تلاش رتبه خوبی آوردم