روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

love virology

New member
شهر خوومه اهواز محاله نگیره رازی که 4تاشو حفظ میکنه نگیره محاله اگرم کم بشه نه دیگه انقدرر من که سال دیگه رو اهواز خیلی حساب باز کردم نشه میمیرم

mexin

Well-known member
منم همین ظرفیت هارو میگفتم دیگه کم شده ....بعضیا موضع گرفته بودن که نه اینطور نیست و ازین حرفا ... .حالا اگه توجه کنید رشته مدیریت دارویی که امسال برگزار شده توی این ظرفیت ها نیست ...پس دوباره امکان تغییر هست ..

mexin

Well-known member
در ضمن تو این اطلاعیه آخر سنجش نوشته بالغ بر 4500 نفر قبول میشن تو روزانه و شبانه و آزاد و بین الملل ..تو این ظرفیتها که اعبلام شده 4100 نفر هست .ینی میشه امیدوار بود که ظرفیتها بنسبت کمتر کم شده باشه و اینکه ظرفیت یکی دو رشته جدید که امسال آورده شده توش نیست.. و شاید دوباره زیاد شده باشه

bahar9368

New member
اهواز میگیره فک کن یک درصد دکتر مکوندی دانشجو جدید نگیره،محاله!
بعد قارچو داشتی 34 تا و ده تا بین الملل ینی ظرفیت پارسالش حفظ شده ولی ویروس از نصف کمتر! کدوم منطقی اینو میپذیره

دلم برا دکتر مکوندی تنگ شده:smilies-azardl (113و گروهش:ad54ad:
خیلی خوش بحالشونه

irani

New member
مکسین بیچاره...
حالا بازم به مرام و مروت تو بچه ها رو برا کاهش اماده کردی، اینا که اصلا رحم و مروت حالیشون نی با روح و روان ادم بازی میکنن

sepideeee

New member
در ضمن تو این اطلاعیه آخر سنجش نوشته بالغ بر 4500 نفر قبول میشن تو روزانه و شبانه و آزاد و بین الملل ..تو این ظرفیتها که اعبلام شده 4100 نفر هست .ینی میشه امیدوار بود که ظرفیتها بنسبت کمتر کم شده باشه و اینکه ظرفیت یکی دو رشته جدید که امسال آورده شده توش نیست.. و شاید دوباره زیاد شده باشه

خدا از دهنت بشنوه جوون :))

mexin

Well-known member
مکسین بیچاره...
حالا بازم به مرام و مروت تو بچه ها رو برا کاهش اماده کردی، اینا که اصلا رحم و مروت حالیشون نی با روح و روان ادم بازی میکنن

این بیچاره ش دیگه واسه چی بود گفتی؟؟! هوم؟:21::smiliess (15):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

ROJO

New member
شییییرازم باید شیش تای خودشو بگیره من اون وزارتخونه رو رو سر پورکاظمی خراب میکنم

شییییراز باید ثابت بمونه و اهواز و ایران!

ROJO

New member
مکسین خودت گفتی حالو اومدی داری توجیح میکنی ک نه این تغییر پذیره!!! و میگی ک از همین دیدی! بهتر بود همونموقع میگفتی ک خبر واسه 11 خرداده و ی جماعتی رو پریشون نمیکردی

دوستان خواهشا کسی جو نگیرتش تو این انجمن
:black_eyed:

love virology

New member
اهوازززززززززززززززززززز نابود نباید گررررررررردددددددددددددددددددددددددد خیلی از بچه ها داغونن داغوووووووووون ولی ای کاش این متنو مطرح نمیکردید

sajad93

New member
دوستان میدونم که همه دوست دارین امسال دانشجو بشیت ولی یه توصیه از من بشنوید خودتونو با بین الملل گول نزنید بالای 20 میلیون خرجتون میشه البته با نرخ پارسال، چشم بزارید رو هم یک سال میره، چند ماه آخر بخونید انشالله قبول میشید
من سال گذشته این رو تجربه کردم حتی بین الملل هم ثبت نام کردم ولی نرفتم و امسال با یه کم تلاش رتبه خوبی آوردم

mexin

Well-known member
مکسین خودت گفتی حالو اومدی داری توجیح میکنی ک نه این تغییر پذیره!!! و میگی ک از همین دیدی! بهتر بود همونموقع میگفتی ک خبر واسه 11 خرداده و ی جماعتی رو پریشون نمیکردی

دوستان خواهشا کسی جو نگیرتش تو این انجمن
:black_eyed:

همون ظرفیته یک هفته قبل از آزمون واسه معاونت دانشگاهها فرستاده بودن ...ککسی توجیه نمیکنه ...خبرش بود که ظرفیتها کاهش دارن ..مثلا آموزش بهداشت چندتا از دانشگاهه بدلیل کیفیت پایین جند سال قبلی دیگه مجوز گرفتن دانشجو بهش ندادن ...وقتی با میانگین 20 درصد تو یه رشته ای بشه قبول شد معلومه که تغییرش میدن ...سیاست دولت قبلی افزایش ظرفیتها بوده و وزیر بهداشت فعلی هم نظرش این بوده ....

kolouche

New member
بالغ بر 4500 نفر گفته..... الهی بمیره از شدت بلوغ ک هممون قبول شیم....:motat:

sepideeee

New member
همون ظرفیته یک هفته قبل از آزمون واسه معاونت دانشگاهها فرستاده بودن ...ککسی توجیه نمیکنه ...خبرش بود که ظرفیتها کاهش دارن ..مثلا آموزش بهداشت چندتا از دانشگاهه بدلیل کیفیت پایین جند سال قبلی دیگه مجوز گرفتن دانشجو بهش ندادن ...وقتی با میانگین 20 درصد تو یه رشته ای بشه قبول شد معلومه که تغییرش میدن ...سیاست دولت قبلی افزایش ظرفیتها بوده و وزیر بهداشت فعلی هم نظرش این بوده ....
توام که حالا هی اون دوست بدبختا مارو مثال بزن :))

irani

New member
دوستان میدونم که همه دوست دارین امسال دانشجو بشیت ولی یه توصیه از من بشنوید خودتونو با بین الملل گول نزنید بالای 20 میلیون خرجتون میشه البته با نرخ پارسال، چشم بزارید رو هم یک سال میره، چند ماه آخر بخونید انشالله قبول میشید
من سال گذشته این رو تجربه کردم حتی بین الملل هم ثبت نام کردم ولی نرفتم و امسال با یه کم تلاش رتبه خوبی آوردم

من چشم امیدم به این بین الملله که این امیدم ازم گرفتن

mozhdeee

New member
آخه ما چه هیزم تری به دولت فروختیم که امسال باید این همه تغییرو متحمل بشیم؟:sdasdasd:

بالا