روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

aliskia

New member
دوستان شاید این جدول درست نباشه اما من یه نکته دیدم که جالب بود. قبلا دانشگا ایران ژنتیک نداشت ولی تو این جدول نوشته امسال 3 تا میگیره.
بعد رفتم تو سایت دانشگاه ایران و دیدم بله ههههه تصویب شده که امسال ارشد ژنتیک بگیرن
اینم لینکش:
دانشگاه علوم پزشکی ایران - اخبار > اخذ مجوز پذیرش دانشجوي کارشناسی ارشد ژنتيك انساني توسط گروه ژنتيك دانشگاه

منم دقیقن به همین موضوع دقت کردم،یه پرستاری جدید هم بهش اضافه شده که دیدم چند هفتس مجوزشو گرفتن،اگر این فیل تقلبی باشه ،باید سازندشو طلا گرفت

chemist tala

New member
shoma ba mai ya ba sanjeshi?!!!

باسنجشم چون اونا حتی 24 تیر کارنامه هاشون اماده بوده اما دانشگاه های علوم پزشکی اینقدر ناز و ادا دارن ک هنوز ظرفیت آ رو نمیدن وگرنه سنجش مگه کیه چند نفر کارمندن ک بهشون دستور داده میشه الان این چیزا رو وارد سایت کنید

mozhdeee

New member
بچه ها این پی دی اف کاملا کذبه...:25r30wi:
من چش بسته کلی غلط از توش درآوردم حتی یک درصدم نمیتونه درست باشه!!!!

mozhdeee

New member
چرا اسم پی دی اف زره؟؟؟؟

- - - Updated - - -

اردبیل که پرستاری داخلی جراحی نداره براش ظرفیت گذاشتن!!!!

chemist tala

New member
این کمیست طلا با همه دعوا داره الان میگه شما کم کردید ظرفیت رو!!! پورکاظمی هول شد عددا روی اشتباه زد:whistle:

نخیر مگه شما چ کاره هستید ک بخواید ظرفیت کم کنید وزیر رییس هستید؟ چرت و پرت میگید ادم خونش ب جوش میاد

mozhdeee

New member
تو ظرفیت نانو نوشته ایران 6نفر ولی تو ظرفیت ایران زده نانو 2 نفر:33:

chemist tala

New member
ببین خانم فرناز چی شده حتی ب تاپیکای دیگه هم رسیده شاید هرکسی باهزار امید و ارزو این شب آ رو طی کرده شاید ته دلش کور سوی امیدی بوده ک با دیدن این پی دی اف ناامید شده باشه

love virology

New member
وای خداااااااااااااااااااااااااااااااااا ویروس از 3 4 سال پیشم کمتره واویلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

mr.pashna

New member
دوستان کسی لینک میکنه ظرفیت پذیرش رو که میگین داشنگاه قم زده ؟

mozhdeee

New member
ینی چی آخه ظرفیت نانو زده 29 نفر من که 30 آوردم قبول نمیشم؟؟؟
البته این پی دی اف درستم باشه دانشگاها بیشتر از ظرفیت اعلام شده میگیرن:a2d3:

love virology

New member
اشتباه هست دانشگاه ایران و رازی نیست ولی توی دفترچه اول بوده چرا سرم سازی رازی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mamaie

New member
:25r30wi::25r30wi:واااااااااااااااااااااای خدای من چه اطلاعیه ی خنده داری .....!!!!!!!! از کجا اینو ساختین ???? واقعا که.... من رشته های دیگه رو نمیدونم ولی واسه مامایی کدوم دانشگاهی۴ نفر میگیره که اونوقت دانشگاه معروفی مثل شیراز ۴ تا بگیره یا اصفهان ۵ تا کلی خندیدم....!!!!

بالا