روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

رها93

New member
نه یه چیزهایی هست مثل اون رشته جدید پرستاریه!
قشنگ خودم رو وسط شهرکرد حس میکنم!!

Mehrnaz B

New member
واقعا چقد ما بدبختیم که وضعیتمون اینجوریه.مسخره است که یک اعلام ظرفیت ساده که محاسباتش همش 1 ساعتم زمان نمیبره انقد طول بکشه جالبه سنجش حتی توی یک پستشم ننوشته با عرض پوزش...

Mehrnaz B

New member

دوست عزیز من 113 میکروبم و با این اوصاف باید سال دیگه بخونم چون تنها شانسم با توجه به این pdf زاهدانه:|

- - - Updated - - -

دوست عزیز من 113 میکروبم و با این اوصاف باید سال دیگه بخونم چون تنها شانسم با توجه به این pdf زاهدانه:|

ساحل

New member
حالا خیلی جدی نگیرید!
اگه این خبر رو به یه نفر بدم صد در صد سکته میکنه ولی فعلا که موثق نیست که این همه استرس گرفتین
امسال بعید نیست ظرفیتارو کاهش بدن
اونی که هر سال ظرفیتا رو چندبرابر!!! میکرد دیگه رفته به سلامتی

sepideeee

New member
بچه ها جان ما کلی حساب کتاب کردیما این پی دی اف 425 تا ظرفیت کمتر از اونی داره که سنجش اعلام کرده . پس غلطه .. هیچ قضاوتی نکنید تا خود سنجش اطلاعیه ی دوباره بزنه

*فرناز*

New member
روجو جان گریه نکن . شرمندم منم مثل توام خب یه لینک دیدم نمیدونستم همه اینهمه واکنش نشون میدن!!
من خودم مثل توام به خدا لب مرز قبولی هستم
ولی دلم روشنه این لیست تایید نشده که هنوز رو سایت نذاشتن
آقا من تسلیم! نگران نباشید.

ROJO

New member
سپیده جمع همرو با هم زدی? با مازاد با هر کوفتی ک هس جم ببند

دل آرام

New member
به خدا خودم خیلی مضطرب هستم اینجوری نظر دوستان رو هم فهمیدم!
مخصوصا که با آمار مکسین همخونی داشت خیلی نگرانم کرده
البته من از دانشگاه خودمون آمار ژنتیک رو پرسیده بودم اونا هم همین عدد رو گفته بودم
بازم میگم من این فایل رو بیکار نبودم بسازم برید سایت دانشگاه قم!!! والله به خدا بیکار نیستم همچین نبوغی هم ندارم برای ساخت فایل!

امیدوارم این ظرفیت اولیه باشه حالا سر افزایش این ظرفیت این همه دست دست میکنن

من دارم میگم این پی دی اف قلابی هست
چرا باید فایل پی دی اف سازمان سنجش قبل اینکه تو سایت خودش باشه تو سایت دانشگاه قم باشه .
بعدم این فایل کد و شماره نداره
و با بسم الله رحمان رحیم شروع نشده فایلی که توی سایت دانشگاه قم انتشار شده . همون که رشته نظارت دارویی نداره و اطلاعات اولیه اش با دفترچه ها همخونی نداره همه نشون دهنده ی اینه که قابل اعتماد نیست این پی دی اف
من نگفتم شخص شما سازنده این فایلید گفتم؟
ولی بازم میگم خدا سازنده این فایلو امیدشو نامید کنه . آتیش بندازه تو زندگیش ان شالله .
حتی اگر مسولین خود سنجش اینو درست کرده باشنم و این ظرفیت های امسالشون باشه من نمیبخشم مسولین مملکتم رو .
وسلام

mozhdeee

New member
به اعصابتون مسلط باشید:tsimuzpzwoap1t9y3o7
" لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم "

infomdmir

New member
تو سایت علوم پزشکی قم هم نیست اخه؟؟؟ فرناز خانم اینو از کجا اوردی؟؟؟؟؟ کاش قبلش با دو سه نفر مشورت می کردی ؟؟؟

M@RY@M

New member
روجوی عزیزم گریه نکن فدات شم..

منم برای دوستم ناراحتم..ظرفیت رشته ی اونا از 12 نفر شده 4 نفر!
انشالله که اینا هنوز اطلاعیه رو رسمی نکردن یعنی هنوز قطعی نیست!
امید به خدا!
:rose:

رها93

New member
mahcima از بچه های هماتو هم تو بولتن دانشگاهشون این لیست رو دیده!!! الان به من خصوصی زده
آنلاینه برید بپرسید ازش!
به جای توجیح فکر چاره باشید

infomdmir

New member
اخه یکی از دوستای من هم که در جریان اعلام ظرفیت از طرف دانشگاهها به سازمان سنجشه این رو تکذیب کرده؟؟؟ کدوم درسته ؟؟؟

*فرناز*

New member
تو سایت علوم پزشکی قم هم نیست اخه؟؟؟ فرناز خانم اینو از کجا اوردی؟؟؟؟؟ کاش قبلش با دو سه نفر مشورت می کردی ؟؟؟

چیکار میکردم ؟ با شخص شما مشورت میکردم! نگران نباشد به حرف منو و شما نیس
امثال پورکاظمی بلدن با سرنوشت ماها بازی کنن!!
فقط دعا میکنم این مدت بخوان این ظرفیتها رو تغییر بدن چون فاجعه هستش فااااااااااااجعه

- - - Updated - - -

چیکار میکردم ؟ با شخص شما مشورت میکردم! نگران نباشد به حرف منو و شما نیس
امثال پورکاظمی بلدن با سرنوشت ماها بازی کنن!!
فقط دعا میکنم این مدت بخوان این ظرفیتها رو تغییر بدن چون فاجعه هستش فااااااااااااجعه

بالا