این مکسینتون نگف ویروس چن?! همه میدونن انگار جز خود داوطلبا! فک کنم رمال شهرمونم بدونه ظرفیتارو!:smiliess (9):
عاقا من همین الان متوجه شدم که تو رشته ما هم رتبه و نمره یکسان وجود داره:14:
اتفاقا دیگه به فکر افتادم فال قهوه برم بلکه بگه چه خبره!!
خدا ازت نگذره پورکاظمی
عاقا من همین الان متوجه شدم که تو رشته ما هم رتبه و نمره یکسان وجود داره:14:
نشستم حساب کتاب میکنم که با گفته های مکسین کاهش چقدره!
نامردا تو اکثر رشته ها کاهش داشتن به غیر از مشاوره مامایی که بیشتر از 2 برابر شده!
- - - Updated - - -
نشستم حساب کتاب میکنم که با گفته های مکسین کاهش چقدره!
نامردا تو اکثر رشته ها کاهش داشتن به غیر از مشاوره مامایی که بیشتر از 2 برابر شده!
بچه ها اگه ظرفیتا خیلی کم شد خواهشا سیب زمینی نباشیم و اعتراض کنیم حتی اگر سودی بحالمون نداشته باشه ...
کاشان رو بالاتر از همه بزن((( کاشان ی چیز دیگس
چرا شیرار دانشگاهش معتبر تره ها گروه روانشناسیشم خوبه
شما مگه از کاشان چی میدونی که میگی بهتره ؟
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم میدونم اینجا جای مناسبی نیست ولی چون بازدید کننده زیاد داره خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده :
اگه کسی ارشد وزارت بهداشت خونده باشه برای دکترا میتونه کنکور وزارت علوم یکی از رشته های مربوط به جدول علوم پایه ( یا حتی بخش علوم انسانی و فنی مهندسی ) رو شرکت کنه ؟
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم میدونم اینجا جای مناسبی نیست ولی چون بازدید کننده زیاد داره خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده :
اگه کسی ارشد وزارت بهداشت خونده باشه برای دکترا میتونه کنکور وزارت علوم یکی از رشته های مربوط به جدول علوم پایه ( یا حتی بخش علوم انسانی و فنی مهندسی ) رو شرکت کنه ؟
غزل ن بابا زیر ده بودم ک لم میدادم پامو میزدم ب دیوار هههههه
..........
رها جون منم فکر نمیکردم ب همچین فلاکتی بیوفتم، فکر میکردم گوشت اهو بخورم الان یچی گیر بیارم ک از گرسنگی نمیرم، راضی ام هههههه:wacsmiley:
چرا شیرار دانشگاهش معتبر تره ها گروه روانشناسیشم خوبه
شما مگه از کاشان چی میدونی که میگی بهتره ؟
آها)))) ، شیرازم خوبه ، ولی چون خودم کاشان زندگی میکنم از دانشگاهش ، اساتیدش شهرش و ...... خبر دارم دیگه
)))
شیرازم خوبه ، شیرازی نیستم ولی شیرازی هارو دوس دارم![]()