روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

کرهانی

New member
عاقا من همین الان متوجه شدم که تو رشته ما هم رتبه و نمره یکسان وجود داره:14:

رها93

New member
این مکسینتون نگف ویروس چن?! همه میدونن انگار جز خود داوطلبا! فک کنم رمال شهرمونم بدونه ظرفیتارو!:smiliess (9):

اتفاقا دیگه به فکر افتادم فال قهوه برم بلکه بگه چه خبره!!
خدا ازت نگذره پورکاظمی

رها93

New member
من که نفرین رو شروع کردم!
امیدورام این کش دادنشون واسه اینکه تجدید نظر کردن میخوان ظرفیت رو افزایش بدن

zahra2013

New member
عاقا من همین الان متوجه شدم که تو رشته ما هم رتبه و نمره یکسان وجود داره:14:

سلام دوست عزیز
میشه بگی نمره ی کلشون به درصد چند شده؟؟ آخه تو اطلاعیه نوشته ملاک اولویت بندی نمره ی کل به درصد و رتبه در سهمیه می باشد.

nafasn

New member
منم اگه قبول نشم همیشه نفرینش میکنم چون پارسال تا رتبه 90قبول شدن.
اونوقت امسال باید 53نفر بگیره؟!!!
خدا ازت نگذره....

ROJO

New member
ینی اینجوریم نیس ک بگی امسال نرم سال دیگه ها، کلا هر دم ازین باغ بری میرسد! با اون نوناشون ایییییییششششش

من رفتم لالا

ایشالا هممون قبول میشیم تا چشش دراد ;)

khodaei

New member
نشستم حساب کتاب میکنم که با گفته های مکسین کاهش چقدره!
نامردا تو اکثر رشته ها کاهش داشتن به غیر از مشاوره مامایی که بیشتر از 2 برابر شده!

- - - Updated - - -

نشستم حساب کتاب میکنم که با گفته های مکسین کاهش چقدره!
نامردا تو اکثر رشته ها کاهش داشتن به غیر از مشاوره مامایی که بیشتر از 2 برابر شده!

ببخشید شما از کجا ظرفیت ها رو فهمیدید؟اعلام کردن مگه؟تو سایت که چیزی نیست هنوز.

دل آرام

New member
بچه ها اگه ظرفیتا خیلی کم شد خواهشا سیب زمینی نباشیم و اعتراض کنیم حتی اگر سودی بحالمون نداشته باشه ...

منم خیلی با اعتراض کردن موافقم . یعنی که چی ؟ هرسال داره به جمعیت دانشجوهای متقاضی ارشد اضافه میشه اینا دارن هی ظرفیتا رو کم میکنن !:New (6):

روجو ستاد اعتراض به کاهش ظرفیت ها راه اندازیش با شما :auizz3ffy9vla57584x

Proteus

New member
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم میدونم اینجا جای مناسبی نیست ولی چون بازدید کننده زیاد داره خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده :
اگه کسی ارشد وزارت بهداشت خونده باشه برای دکترا میتونه کنکور وزارت علوم یکی از رشته های مربوط به جدول علوم پایه ( یا حتی بخش علوم انسانی و فنی مهندسی ) رو شرکت کنه ؟

دل آرام

New member
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم میدونم اینجا جای مناسبی نیست ولی چون بازدید کننده زیاد داره خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده :
اگه کسی ارشد وزارت بهداشت خونده باشه برای دکترا میتونه کنکور وزارت علوم یکی از رشته های مربوط به جدول علوم پایه ( یا حتی بخش علوم انسانی و فنی مهندسی ) رو شرکت کنه ؟

بله میتونه
ما هم لیسانس علوم داریم که بهداشت ارشد شرکت کردیم پس حتما بالعکسشم بلا مانع است .

آخرین ویرایش:

bme88

New member

میتونه شرکت کنه، ولی در 90 درصد موارد مصاحبه ردش می‌کنن!
کلا هر دانشگاهی و هر گروهی موقع مصاحبه دکترا، دانشجوها خودشو ور میداره
نمیگم اصلا نمیشه ها
ولی خیلی سخته

دل آرام

New member
غزل ن بابا زیر ده بودم ک لم میدادم پامو میزدم ب دیوار هههههه
..........

رها جون منم فکر نمیکردم ب همچین فلاکتی بیوفتم، فکر میکردم گوشت اهو بخورم الان یچی گیر بیارم ک از گرسنگی نمیرم، راضی ام هههههه:wacsmiley:

دقیقا :sad::black_eyed:

رها93

New member
اعتراض منم هستم
فقط زودتر معلوم کنید چه طوری باشه
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
بریم بزن تو گوش پورکاظمی

midwif.mah

New member
سلام دوستان...ولی من که فمر نمیکنم اعتراض تاثیری داشته باشههه...
اینا کلا سیاستاشون امسال تغییر کرده....اون از بلایی که سر ظرفیت ها وسهمیه های دستیاری آوردن که بیچاره ها هر چی اعتراض کردن نامه اینور و اونور دادن تاثیری نداشت...
دیگه طرح تحول نظام سلامت دیگه...چه تحولی در حد انقلاب بو........

matin

New member
چرا شیرار دانشگاهش معتبر تره ها گروه روانشناسیشم خوبه

شما مگه از کاشان چی میدونی که میگی بهتره ؟

آها :))))) ، شیرازم خوبه ، ولی چون خودم کاشان زندگی میکنم از دانشگاهش ، اساتیدش شهرش و ...... خبر دارم دیگه :))))
شیرازم خوبه ، شیرازی نیستم ولی شیرازی هارو دوس دارم :)

midwif.mah

New member
کسی اطلاعات درستی درباره تربیت مدرس داره؟چه جور دانشگاهیه...اینکه میگن برای تدریس تو دانشگاه از او کانال بری موفق تری درسته؟:33:
کسی از دوستاش اونجا خونده تا یه اطلاعات درست ودرمون ازش بگیرم...

بالا