روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
ما کلا س اول راهنمایی که بودیم یه سوال کتابمون این بود نیازهای اساسی انسان ؟؟ جوابش میشد .. مسکن .. اب و غذا .. پوشاک
ولی اگه همین الان این سوالو ازم بپرسن می گم ... کلید .. مسکن .. اب و غذا .. پوشاک:13:

آخرین ویرایش:

zy zy

New member
من گرفتمش همین الان اومدم پای سیستم مهمون داشتیم !!!

*somaye*

New member
برای من باز نمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشه

*somaye*

New member
منم موفق شدم کلیدارو گرفتم...........
دوستای خوبم .....همینجا با همتون خداحافظی میکنم !!! .........من قبول نمی شم !

شما موفق باشید و شاد:sad:

شاید سال دیگه .........اگر خدا بخواهد !!

M@RY@M

New member
من به این کلیدا معترضم..
بعضی از سوالا به طور تابلوئی اشتباهه!مثلا جالبه که جواب ی سوالی گزینه د میشه بعد الف زدن..یعنی کاملا پشت و رو!

شوکه شدم...

matin

New member
کلیدش بعضی جاها مشکل داره البته تو روان پرستاری !!! بچه ها کسی اورج تست هارو 40 بزنه قبوله آیا ؟؟؟؟

M@RY@M

New member
غلط داره یعنی چی?همش میخوان استرس بدن

استرس ندادم عزیز..
شاید واسه شما اشتباه نداره..
من درس اصلیمو روی ی سوال شک داشتم..با این کلیدا 100 شدم ولی بازم میگم اشتباهه..بقیه درسام اطمینان کامل روی بعضی سوالا دارم که اشتباهه..

m_mobini

New member
استرس ندادم عزیز..
شاید واسه شما اشتباه نداره..
من درس اصلیمو روی ی سوال شک داشتم..با این کلیدا 100 شدم ولی بازم میگم اشتباهه..بقیه درسام اطمینان کامل روی بعضی سوالا دارم که اشتباهه..

عزیزم منظورم شمانبودی منظورم سازمان سنجش بود من حرف شماروتایید کردم غلط داره وسنجش میخواداسترس بده

M@RY@M

New member
اعصاب واسه آدم نمیذارن که..
چقدر استرس بکشیم..
بد وبیراهم نمیشه گفت آخه ...
:sad:

ROJO

New member
من هنوز نرسیدم خونه ک چک کنم، چقد سرخوشم واقعأ:25r30wi:با خوندن کامنتا عرق شرم بر پیشونیم نشست خخخخخخخ

zy zy

New member
بچه ها :sadsmiley::14::sadsmiley: خییییلیییی افتضاح زدم ، منم باید خدافظی کنم از دور برم بیرون ، فقط یکی بگه چطور باید درصدای ناپلئونیمو حساب کنم :sad:

M@RY@M

New member
مطمئنی غلط نزدن؟معمولا کلید اولیه اشتباه داره...

واسه درصد:کل سوال*3/تعداد صحیح*3-تعداد غلط

آخرین ویرایش:
بالا