sepideeee
New member
فوقش 3 تا فقط میخوریم
نه بابا این حرفا چیه ایران باید از الان به فینال فکر کنه :14: ولی بین خودمون بمونه ها خدا کنه زیاد نخوریم :25r30wi:
فوقش 3 تا فقط میخوریم
بله ما حداقل یه امتیاز گرفتیم که .. اونا که دیگه یه امتیازم نگرفتن .. حالا بازم اگه همون جوری دفاع کنن شاید گل نخوردیم .. امیدواریم شانس باهاشون یار باشه و گل هم بزنیم .. خوبیش اینه که فوتبال غیر قابل پیش بینیه :thumbsupsmileyanim:والا اینطوری که پیش میره بعیدم نیست ایران قهرمان شه. اسپانیا و انگلیس وقتی حذف شن.....:smiliess (3):
سلام rojo جان
اگه نقاشی میخوای بری میشه بگی چه آموزشگاهی میخوای ثبت نام کنی؟
ممنون میشم ازت
8.5 شب
خدا بعد از کلید به داد تیم ملی مون برسه
تازه دیشب تو اخبار می گفت مردم برزیل گفتن ایران 2 بر هیچ می زنه ارژانتینو :
من حدودا ی هفته پیش خواب دیدم ایران از ارژانتین نباخته گرچه تعبیر شدن این یکی دیگه از محالاته ولی اگه ب حقیقت بپیونده من در یکماه اخیر از نظر تعبیر شدن خوابام هتریک کردم:riz481:
تابعیتو وجدانا حاضرم عوض کنم:25r30wi:با این سازمان سنجششون ایییشششش و اون نوناشون :riz481:اونوقت فکر کنم تو هم بعد از مولر آلمانی که تو جام هتریک کرد بشی بهترین بازیکن جام! اونوقت چه بسا از مطرح ترین تیمای دنیا هم بهت پیشنهاد بازی بدن :25r30wi: شایدم ازت خواستن تابعیتتو عوض کنی واسه تیم ملیشون بازی کنی :25r30wi:
بچه ها من باید برم جایی خوش به حالتون پای سیستمین تا کلید بیاد .. هر چی صبر کردم نیومد که :14: حالا اولین نفر هم تا کلید بیاد خودم فکر کنم افتتاحش کنم :25r30wi:
وا:5:سلام بچه میگن امروز کلیدا نمیاد
قراره یکشنبه کارنامه اولیه بیاد
منم گیج شدم
سلام بچه میگن امروز کلیدا نمیاد
قراره یکشنبه کارنامه اولیه بیاد
منم گیج شدم
کدوم یکشنبه نازگیس?!! فردا??! کارنامه!!! محاله! کلیدا شاید امروز نیاد بشه فردا ولی اتفاق دیگه ای نمی افته:65d6a5d6s:
کارنامه اولیه؟؟؟ امروز ؟؟؟؟بااین سرعت ؟؟؟؟