zy zy
New member
چشم واسه لاغریتتتت دعا میکنم حتما ، ولی حدس میزنم آدم پرررررررفکتی هستی شما، پس استایلتم مشکلی نداره ایششششالا کاکووووووووووما که ملتمسیم به دعا!!!!!!!!!!!!!!!
آخرین ویرایش:
چشم واسه لاغریتتتت دعا میکنم حتما ، ولی حدس میزنم آدم پرررررررفکتی هستی شما، پس استایلتم مشکلی نداره ایششششالا کاکووووووووووما که ملتمسیم به دعا!!!!!!!!!!!!!!!
کی فردا میشه این کلیدا بیاد آخهه...درست 24 ساعت موووونده البته بعد اونم استرس 24 تیر میفته رو جونمون خدا رحم کنه
همه ی موهام دیگه ریخته بعلاوه سایر عوارض جانبی:wacsmiley:
من مشغول خونه تکونی هستم !!!!!!!:riz303:
ولی بچه ها اگه میتونید برید یه مسافرت توپ .......صفا کنید :rolleyessmileyanim:
من همچین پستایی میبینم زبونم بند میاد، ینی چی موهام ریخته و ...
بگو حیف موهام نیست بخواد بخاطر کنکور بریزه:smiliess (7):
فردا هم میاد یکماه دیگم میرسه، شهریورم میرسه... والا منم نگرانم والا من هم آیندم حتی درصورت قبولی به شهرش هم بستگی داره...ولی همچین استرسی بخودم وارد نمیکنم :|
امیدوارم فردا اولین روز از شادیهای 3گانمون باشهainting:
شما هم یبار دیگه سریال خواب و بیدار رو تهیه کن ببین!!!!!! مخصوصا رو شخصیت ناتاشا!!!:wacsmiley: خیلی زوم کن:sdasdasd:
سلام به همگی :ad54ad:
من رفته بودم عروسی پسرخالم شمال، تازه رسیدم خونه
جای همگی خالی خیلی خوش گذشت :thanks:
بچه ها من تو این یکی دو روز به این نتیجه رسیدم که خیلی بد دادم آزمونو دیگه به کلید هم امیدی نیست :14:
بچه ها من تو این یکی دو روز به این نتیجه رسیدم که خیلی بد دادم آزمونو دیگه به کلید هم امیدی نیست :14:
سلام به همگی :ad54ad:
من رفته بودم عروسی پسرخالم شمال، تازه رسیدم خونه
جای همگی خالی خیلی خوش گذشت :thanks:
به به جای ما خالی :28:
ما هم امشب عروسی داشتیم ولی این روزا حس و حال زندگی هم نیست چه برسه به عروسی :sad:
والا منم نگرانم والا من هم آیندم حتی درصورت قبولی به شهرش هم بستگی داره...ولی همچین استرسی بخودم وارد نمیکنم :|
من سریالایی که باید می دیدم رو دیدم شما نگران من نباش ...
سپیده جون شوما که اینقدر نا امید نبودی عزیزم......بچه ها من تو این یکی دو روز به این نتیجه رسیدم که خیلی بد دادم آزمونو دیگه به کلید هم امیدی نیست :14: